σε ευτιααξα νομιζω!!
Παράθεση από: antonisg στις 16/02/15, 20:08
Καλημέρα σας, η συνάντηση έγινε χθες στο γνωστό χοτέλ πίσω απο Ωνάσειο λόγω του οτι με βόλευε. Η μικρή όπως ακριβώς φαίνεται στις φωτό.
Ειναι γαζέλα, με λεπτό κορμάκι,γύρω στο 1,70 λίγα τατουάζ που δεν την χαλάνε, όμορφο φυσικό 2,5 βυζάκι. Αρκετά μαγκωμένη πήρε λίγο χρόνο για να ηρεμίσει, κατευθείαν για μπάνιο. Εγώ ήμουν ήδη έιχα κάνει και περίμενα όπου πρέπει να πω οτι ήταν συνεπής στο ραντεβού. Γλωσοφυλα είχε, το βυζάκι το καταέγλειψα, στα μη συγκαταλεγονται πανω απο δυο δαχτυλα, λόγω του οτι το μουνάκι στενό, και του άγχους της μην τελειώσω στο στοματάκι της.....Της υποσχέθηκα οτι θα το φροντίσω... Η πίπα μέτριαμε λίγο περισσότερο χέρι απο οτι έπρεπε.... Μάλλον θελει καθοδίγηση.... Στα του σεξ τώρα με προσοχή καθ οτι ντως ειταν στενούτσικη.... δεν συστήνεται για άγριο.. Εμένα η αίσθηση μου άρεσε.. και σε ποιόν δεν αρέσει....Δυο στάσεις, η μια απο πάνω και η αλλη στα τέσσερα, απολαυστικές και οι δυο. Στα μειον ειναι η αμηχανία της, που κάποιους μπορεί να εξιτάρει.... Οσον αφορά τα υπόλοιπα τα εχω περιγράψει πιο πάνω... Μετά το πρώτο σκορ ανακάλειψα την αδιαθεσια της και της το είπα. Αυτό την στεναχώρησε λιγάκι.... αλλα τι να κάνουμε... ίσως να το ήξερε ίσως και όχι......Σαν συνάντηση δεν μπορώ να πω οτι δεν πέρασα καλά..... τες πα ολα καλα..... να περνάμε καλά........