xristossef
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2014
- Like
- 489
- Πόντοι
- 21
εγω πιστευω παντος οτι στα στουντιο υπαρχουν καλυτερα κομματια
μετα τη δεξια τελευταια στροφη του παλαιου φαληρου στο δελτα,κανεις δεξια για να πας κατω απο τη γεφυρα!αυτος ο δρομος θα σε βγαλει στη παλια παραλιακη κ θα κανεις δεξια στη θησεως!4 δρομος καθετα στη θησεως αριστερα ειναι ο δρομος του χοτελ.μη τη πατησεις οπως ο καψονης!αν δε σου γυαλισει το ματι χαιρετας ευγενικα κ φευγεις!ρε καψονη τη τρελα μου μεσα!κ δυωρο μωρε!
να σου πω!δε μας λες με ποια εχεις ραντεβου μπας κ σε γλυτωσουμε το κοπο κ τις βενζινες?σ ευχαριστω κ σενα φιλε
αν κ χω ιστορικο να χανομαι
οποτε μετα το δελτα μπαινω στην παλια παραλιακη
δεν εχω κ το μηχανακι να πηγαινα καρφι απ την θησεως
μουναρα ρε φιλε η τυπισα πιστευω οτι στα 100 αμα το ριχνε θα εκλεινε σπιτια
γιατι να πληρωσεις ενα γραφειο οταν με τα ιδια λεφτα γαμας 2 γκομενες στο stoudio
Πόση ώρα φίλος? Και πόσο άνετα όταν απ έξω περιμένει λόχος?
να σου πω!δε μας λες με ποια εχεις ραντεβου μπας κ σε γλυτωσουμε το κοπο κ τις βενζινες?
μετα τη δεξια τελευταια στροφη του παλαιου φαληρου στο δελτα,κανεις δεξια για να πας κατω απο τη γεφυρα!αυτος ο δρομος θα σε βγαλει στη παλια παραλιακη κ θα κανεις δεξια στη θησεως!4 δρομος καθετα στη θησεως αριστερα ειναι ο δρομος του χοτελ.μη τη πατησεις οπως ο καψονης!αν δε σου γυαλισει το ματι χαιρετας ευγενικα κ φευγεις!ρε καψονη τη τρελα μου μεσα!κ δυωρο μωρε!
γνωστη ειναι
αλλωστε ειναι γνωστο οτι ειμαι milfogilfakias
καταλαβα!πιστευω θα περασεις καλα....ειπαμε κατηγορια gilf αλλα με πολυ καλες κριτικες >
πηγαινοντας απο την παλια ποσειδωνος (τζιτζιφιες) προς πειραια,ειναι η δευτερη παραλληλη μετα τη θησεως. κανεις δεξια και σε 100-150 μετρα εφτασες
η γρια κοτα εχεο το ζουμι φιλε
καταλαβα!πιστευω θα περασεις καλα....
να σου πω!δε μας λες με ποια εχεις ραντεβου μπας κ σε γλυτωσουμε το κοπο κ τις βενζινες?
ασε δε θελω τοτε
καταλαβα!πιστευω θα περασεις καλα....
κι εγω καταλαβα κι εξακολουθω να μην θελω.καλο βολι παντως