manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
Κρίμα γτ απο σώμα φαίνεται αστεράκι!!αν τσεκαρεις το τηλ,θα δεις οτι εχει και αλλες αγγελιες...αρα μαλλον για γραφειο.απο φωτος νομιαζω οτι ειναι μουφα.
Κρίμα γτ απο σώμα φαίνεται αστεράκι!!αν τσεκαρεις το τηλ,θα δεις οτι εχει και αλλες αγγελιες...αρα μαλλον για γραφειο.απο φωτος νομιαζω οτι ειναι μουφα.
κι αυτοι που γαμανε στουντιο λενε τα ιδια για τους μπουρδελιαρηδες και οι μπουρδελιαρηδες γι αυτους που δε γαμανε καθολου ποσο καλα που κανουνε και δε πετανε τα λεφτα τους ...αλυσιδα ειναι τυπερε μαλάκες πάντα το είχα απορία...γιατί στα περισσότερα studio έχει μουνάρες για τρελά γαμήσια και η πλειοψηφία των call-girls είναι για τα μπάζα...τι γίνεται γαμώ...πφφφφ...μου φαίνεται καλύτερα γαμάνε αυτοί στα studio...
ναι ρε τρελε εχω ακουσει καλα λογια αλλα εχω τιμησει μελινα παιδαρος και καλη στο γαμησι φιλε ,δουλευε παλια στουντια με καλες κριτικες και εκειαπό your angels ρε τρελέ...τα δίνει όλα η τύπισσα...τα σπάει ...αυτή και η veronica κορυφή και οι δυο...και πάω ο μαλάκας με τις μπαζόλες και πετάω τα λεφτά...γαμώ...τέσπα...να πα να γαμηθεί
και στο ιασω και στο μητερα και στο ρεα φιλος τρελα μωρα λεμερε τι πετατε τα λεφτα σας στα γραφεια....στα stoudio ξερετε τι γαματα μωρα υπαρχουν...
μουναρα ρε φιλε η τυπισα πιστευω οτι στα 100 αμα το ριχνε θα εκλεινε σπιτιαμελίνα τα σπάει...την είχα πάρει και σε studio όταν δούλευε τα πρωινά κασσάνδρας και τώρα σαν call-girl την έχω πάρει 3 φορές...
έχει αρχίσει και γυμναστήριο τώρα και έχει σφύξει λίγο το σώμα...αν έδινε και κώλο θα ήτανε top επιλογή...
απλά την ψιλοβαρεθηκα...για όποιον δεν έχει πάει όμως είναι must
αλλο το ενα αλλο το αλλο φιλοςγιατι να πληρωσεις ενα γραφειο οταν με τα ιδια λεφτα γαμας 2 γκομενες στο stoudio
καλησπεριζω την παρεα
μα ρωτησω πως μπορω να παω στο ροζα χοτελ μια κα εχω ραντεβου με ανεξαρτητη?
ευχαριστω
τον εχω δει το χαρτη φιλε
αλλα επειδη ειμαι παντελως ασχετως απ την περιοχη ρωταω
εγω απο γλυφαδα θα παω προς τα κει
χμμμ...αφού είσαι γλυφάδα γιατί δεν πας κανένα miranda ή κρεόλη ?
κι αυτοι που γαμανε στουντιο λενε τα ιδια για τους μπουρδελιαρηδες και οι μπουρδελιαρηδες γι αυτους που δε γαμανε καθολου ποσο καλα που κανουνε και δε πετανε τα λεφτα τους ...αλυσιδα ειναι τυπε
καλησπεριζω την παρεα
μα ρωτησω πως μπορω να παω στο ροζα χοτελ μια κα εχω ραντεβου με ανεξαρτητη?
ευχαριστω
ναι ρε τρελε εχω ακουσει καλα λογια αλλα εχω τιμησει μελινα παιδαρος και καλη στο γαμησι φιλε ,δουλευε παλια στουντια με καλες κριτικες και εκει
αλλο το ενα αλλο το αλλο φιλος
γιατι να πληρωσεις ενα γραφειο οταν με τα ιδια λεφτα γαμας 2 γκομενες στο stoudio