spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
γιατι ρε φιλε?...τι εκανα παλι?....
οχι φιλε προσωπικα δε το ηξερα καν αλλα τωρα θα πεσει πιτσιλισμα σ αυτο το ρωσικο μιλφ τη νικολκαλημέρα παιδες
εχει ψωνισει κανεις από αυτό το γραφειο?
ενα φωτοσοπι θα εχει παιξει δε μπορει ...το ρωσιδι με το καρε λεει μιλφακι και στην ηλικια γραφει 28 τη μαλακια ειναι αυτη? τεσπα παντως απο τιμες ειναι καλες και ερχονται και σπιτιολες καλες φαινονται αλλα δεν ξερω αν είναι μουφα οι φωτογραφιες
ενα φωτοσοπι θα εχει παιξει δε μπορει ...το ρωσιδι με το καρε λεει μιλφακι και στην ηλικια γραφει 28 τη μαλακια ειναι αυτη? τεσπα παντως απο τιμες ειναι καλες και ερχονται και σπιτι
axaaxxaxaxaxax σε λιγο θα μας γαμανε κι ολας νταβατζηλικικαλα εχουν ξεφυγει με τις τιμες!!!
δηλαδη τυπε πηρες και καμια σχεση ε?Παρε και αμα σου ερθει αυτη σφυρα μου
καταλαβα που πηγαινε...χεχεχχεεεεεεχχχχεεχεχ!!!!!για να λες απο μονο σου "τι εκανα παλι..." καποιο λακο εχει η φαβα... χαχαχα
τιποτα ρε
αλλου πηγαινε το μαστιγιο
Αν είναι αληθινές οι φωτό!!!δεν ξερω, αλλα φαινεται τουμπανακι...
αν τσεκαρεις το τηλ,θα δεις οτι εχει και αλλες αγγελιες...αρα μαλλον για γραφειο.απο φωτος νομιαζω οτι ειναι μουφα.
ποια nicole φιλε?έλα εντάξει είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ τέλος...γαμώ ρε πούστη...
αντί να πάω με το στανταράκι την nicole που είναι super λέω ας δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο και παίρνω από spice thn valeria για ένα 2ωρο...
και μου σκάει μύτη μια κοντή μπαζόλα άσχημη...ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ...
τέλος μόνο στανταράκια από εδώ και πέρα...πεταμένα λεφτά..πφφφ
ποια nicole φιλε?