Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Τελικα εχει χασει κιλα ?? ηταν δηλαδη διαφορετικη απο τιs φωτο ???
steeve από φάτσα τι λέει ? τρώγεται καθόλου ή γάμα τα ?
Τελικα εχει χασει κιλα ?? ηταν δηλαδη διαφορετικη απο τιs φωτο ???
steeve από φάτσα τι λέει ? τρώγεται καθόλου ή γάμα τα ?
Οχι φιλε μια χαρα ειναι σχιστοματικο γαμευσιμο αν εχει χασει κιλα θα το ξαναφαω χαλαρα !!!!!!
Sorry δεν το προσεξα. Εχεις πμ......
Παρε τυπε .........
KAλησπεριζω την παρεα
τηλ η λινκ για αναστασια ru?
ευχαριστω πολυ
σ ευχαριστω φιλε αλλα δεν εχει νουμερο
οταν γυρισει λεει εκει που θα πρεπε να ναι το τελεφωνο?
KAλησπεριζω την παρεα
τηλ η λινκ για αναστασια ru?
ευχαριστω πολυ
Για όσους ψάχνουν extreme σεξ, και pse δεν ενδείκνυται η κυρία!! Της αρέσει αυτό που κάνει, η πίπα της για τα δικά μου γούστα ήταν πολύ καλή, αισθησιακή, υγρή και απολαυστική! Τα χρήματα που ζητάει δεν είναι ισάξια των υπηρεσιών. Αν ήταν του 50€ τότε ναι εγώ προσωπικά θα την είχα στανταράκι μιας και είναι και γειτόνισσα!!Ωραια μια χαρα .Αν θες ενημερωσε μετα την δοκιμη να ξερουμε και γειτονας ειμαι...
ρε παιδες την αννιτα να την τιμησω εχω διαβασει αναμικτες κριτικες και το σκεφτομαι!
Νασαι καλά mirakos...προσπαθώ να είμαι περιγραφικός κάθε φορά που γράφω μια ''κριτική'' για να βοηθάω όσο μπορώ!! Αφού έχω ακόμα €€€ και κάνω τεστάκια, γράφω...σε λίγο που θα τελειώσουν όμως...χαχαχαχαχαχΠαντα αψογος στις περιγραφες του ο επιθεωρητης.
Για όσους ψάχνουν extreme σεξ, και pse δεν ενδείκνυται η κυρία!! Της αρέσει αυτό που κάνει, η πίπα της για τα δικά μου γούστα ήταν πολύ καλή, αισθησιακή, υγρή και απολαυστική! Τα χρήματα που ζητάει δεν είναι ισάξια των υπηρεσιών. Αν ήταν του 50€ τότε ναι εγώ προσωπικά θα την είχα στανταράκι μιας και είναι και γειτόνισσα!!
Να σημειωθεί ότι οι αναφορά συναγωνιστή περί πλαδαρού κορμιού ισχύει. Όντως πρέπει να είχε κιλά τα οποία έχασε απότομα και δεν γυμνάστηκε ποτέ για να σφίξει.
ΥΓ: Για όσους δεν κατάλαβαν σε ποια αναφέρομαι, εννοώ αυτήν:
Πιο Ελληνίδα πεθαίνεις αδερφέ!! Παντρεμένη με παιδιά :S :S...έμαθα άπειρες οικογενειακές λεπτομέρειες που συνολικά δεν μου έκατσαν καλά για κυρία που εκδίδεται αλλά, θα αποφύγω να της δημοσιοποιήσω μη βρω και κανέναν μπελά άνευ λόγου και αιτίας. Βλέπεις υπάρχουν και μερικοί εδώ μεσα που όταν γίνεσαι πολύ αναλυτικός και περιγραφικός πέφτουν να σε φάνε και να σε πουν και προμότορα ....Τεσπά σε χοτέλι δε νομίζω ότι πηγαίνει εύκολα αλλά απ ότι κατάλαβα δεν λέει και όχι! Απλά προτιμάει τα ραντεβού στο σπίτι της.ερχεται κ σε χοτελι?
ελληνιδα?
κ γω εχω ρωτησει για αυτο αλλα ακρα του ταφου σιωπη
Για όσους ψάχνουν extreme σεξ, και pse δεν ενδείκνυται η κυρία!! Της αρέσει αυτό που κάνει, η πίπα της για τα δικά μου γούστα ήταν πολύ καλή, αισθησιακή, υγρή και απολαυστική! Τα χρήματα που ζητάει δεν είναι ισάξια των υπηρεσιών. Αν ήταν του 50€ τότε ναι εγώ προσωπικά θα την είχα στανταράκι μιας και είναι και γειτόνισσα!!
Να σημειωθεί ότι οι αναφορά συναγωνιστή περί πλαδαρού κορμιού ισχύει. Όντως πρέπει να είχε κιλά τα οποία έχασε απότομα και δεν γυμνάστηκε ποτέ για να σφίξει.
ΥΓ: Για όσους δεν κατάλαβαν σε ποια αναφέρομαι, εννοώ αυτήν:
Πιο Ελληνίδα πεθαίνεις αδερφέ!! Παντρεμένη με παιδιά :S :S...έμαθα άπειρες οικογενειακές λεπτομέρειες που συνολικά δεν μου έκατσαν καλά για κυρία που εκδίδεται αλλά, θα αποφύγω να της δημοσιοποιήσω μη βρω και κανέναν μπελά άνευ λόγου και αιτίας. Βλέπεις υπάρχουν και μερικοί εδώ μεσα που όταν γίνεσαι πολύ αναλυτικός και περιγραφικός πέφτουν να σε φάνε και να σε πουν και προμότορα ....Τεσπά σε χοτέλι δε νομίζω ότι πηγαίνει εύκολα αλλά απ ότι κατάλαβα δεν λέει και όχι! Απλά προτιμάει τα ραντεβού στο σπίτι της.