alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
εγω ξέρω,με εμπειρία και όλας!να έρθω???ελα.απο πωλησεις ξερεις?.....εσενα αν σε προσβαλλουν ΔΕΝ απαντας..?
εγω ξέρω,με εμπειρία και όλας!να έρθω???ελα.απο πωλησεις ξερεις?.....εσενα αν σε προσβαλλουν ΔΕΝ απαντας..?
TA ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ
ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΑ...
ΑΝΕΚΤΑ
Συναγωνιστές την καλησπέρα μου. Εγώ που είμαι και Κορυδαλλιώτης δεν είχε τύχει να την ερευνήσω την κυρία. Ωστόσο με αφορμή αυτό που έγραψε ο TASSOS karipidis την πήρα τηλέφωνο και μου είπε για full πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις 100€!! Πρώτον: Ισχύει ή ψαρεύει με τιμές ότι ναναι;; και Δευτερον για να ευθυμίσουμε λίγο: 'εβαλα στην αναζήτηση του fb το κινητό της αγγελίας της και δείτε τι προφιλ μου έβγαλε χαχαχαχααΚαλησπέρα...
Είναι η ΄Σοφία απο Κορυδαλό....
Εχει αναφερθεί παλαιότερα .... αλλά είναι πολλές σελίδες πίσω....
Καμμιά πληροφορία?????
Πολλα μου φαινονται τα 100 πατριωτηΣυναγωνιστές την καλησπέρα μου. Εγώ που είμαι και Κορυδαλλιώτης δεν είχε τύχει να την ερευνήσω την κυρία. Ωστόσο με αφορμή αυτό που έγραψε ο TASSOS karipidis την πήρα τηλέφωνο και μου είπε για full πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις 100€!! Πρώτον: Ισχύει ή ψαρεύει με τιμές ότι ναναι;; και Δευτερον για να ευθυμίσουμε λίγο: 'εβαλα στην αναζήτηση του fb το κινητό της αγγελίας της και δείτε τι προφιλ μου έβγαλε χαχαχαχαα
Εγώ λέω τι μου είπε η γειτόνισσα πριν 10' λεπτά που την πήρα τηλ!! Γι αυτό ρωτάω τον συναγωνιστή που έχει πάρει το κορμί...να επιβεβαιώσει αν θέλει την τιμή και το πρόγραμμα για να ξέρουμε αν απλώς η κυρία ψαρεύει με ότι τιμές της έρθουν στο μυαλό ή όντως ισχύει το πρόγρΑμμα και η τιμή!!Πολλα μου φαινονται τα 100 πατριωτη
Καλησπέρα...
Είναι η ΄Σοφία απο Κορυδαλό....
Εχει αναφερθεί παλαιότερα .... αλλά είναι πολλές σελίδες πίσω....
Καμμιά πληροφορία?????
Φαντάζομαι περιττό να αναφέρω ότι το τηλέφωνο της αγγελίας της βγάζει και σε δυο αααααααααλλες αγγελίες που απ όσο θυμάμαι (αλλα χωρίς λεπτομέρειες) έχουν αναφερθεί και πιο πίσω!!Συναγωνιστές την καλησπέρα μου. Εγώ που είμαι και Κορυδαλλιώτης δεν είχε τύχει να την ερευνήσω την κυρία. Ωστόσο με αφορμή αυτό που έγραψε ο TASSOS karipidis την πήρα τηλέφωνο και μου είπε για full πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις 100€!! Πρώτον: Ισχύει ή ψαρεύει με τιμές ότι ναναι;; και Δευτερον για να ευθυμίσουμε λίγο: 'εβαλα στην αναζήτηση του fb το κινητό της αγγελίας της και δείτε τι προφιλ μου έβγαλε χαχαχαχαα
η λιλυ ποια ειναι ρε αδερφια;
υπαρχει λινκ;;;
φιλε stelios adroul,καλα εκανες και ενημερωσες το φορουμ.πρεπει να ξερεις ομως οτι οι ανθρωποι αντιδρουν οπως τους μιλαμε.αν εμενα στην δουλεια μου καποιος με προσβαλει,τοτε και γω θα ξεχασω την ευγενια και θα του απαντησω αναλογα.οπως πιστευω και συ.αν καποιος ειναι ευγενικος,τοτε θα του δωσω και την ψυχη μου.η κοπελα επελεξε να κανει αυτη την δουλεια.αυτα τα ολιγα.
Μαλλον δεν προσεξες τι ειπα. ΜΙΛΗΣΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΑ απο την αρχη ως το τελος. Η κοπελα ηταν στραβωμενη πιθανοτατα. Μπορει να της στραβοκαθησε η σερβιετα δεν γνωριζω. Συνεχως της επαναλαμβανα οτι κατι μαλλον παρεξηγησε ή δεν καταλαβε και την παροτρυνα να ξαναδιαβασει τα μηνυματα. Αλλα ηταν εξαιρετικα επιθετικη, ψωνισμενηκαι αναγωγη. Το βασικο της θεμα ειναι οτι θεωρει λιγα τα χρηματα που παιρνει πιθανον.
Εγω της ευχηθηκα καλη πορεια στη ζωη της με τα μυαλα που κουβαλα αν και πιστευω οτι στον επομενο που θα συμπεριφερθει παρομοια θα φαει καμια φαπα. Δεν ειναι ολοι ευγενικοι σαν εμενα.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Για την ηλικία της εχει καλό κορμί ,στο πρόσωπο χάνει αρκετά ,κάνει τα πάντα όλα και όσο αντέχεις στην ώρα αλλά για μένα τα 100 euro που ζήταγε πρίν κανένα χρόνο για την ηλικία της είναι πολλάγια την εμπειρια κ μονο θα θελα να παω με την granny
αν κ εχω διαβασει οτι κανει τα παντα ολα!!!
Για την ηλικία της εχει καλό κορμί ,στο πρόσωπο χάνει αρκετά ,κάνει τα πάντα όλα και όσο αντέχεις στην ώρα αλλά για μένα τα 100 euro που ζήταγε πρίν κανένα χρόνο για την ηλικία της είναι πολλά
δουλευει κανονικα υπαρχουν και κριτικεςτελικα η αναστασια ru δουλευεει ακομα η οχι?
θα την βρω απο βδομαδας δηλαδη?
Έχουν αναίβει κριτικές μέσα στην εβδομάδα που πέρασε απο συναγωνιστές που την συνάντησαν ,αρα παίζει μπαλίτσα κανονικάτελικα η αναστασια ru δουλευεει ακομα η οχι?
θα την βρω απο βδομαδας δηλαδη?
δουλευει κανονικα υπαρχουν και κριτικες
thanks man