Διαγραμμένο μέλος 151743
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 745
- Πόντοι
- 96
σωστα αλλα αν θυμαμαι καλα το διευκρινιζει κι ολαςε καμια φορα οι κριτικες δεν ειναι κ προσφατες
κ γω εχω γραψει κριτικη ενα μηνα μετα
σωστα αλλα αν θυμαμαι καλα το διευκρινιζει κι ολαςε καμια φορα οι κριτικες δεν ειναι κ προσφατες
κ γω εχω γραψει κριτικη ενα μηνα μετα
Αν την πάρεις την λιλη ΖΗΤΑ ΤΗΣ 100€ Ακατέβατα και μόνο για ένα γύρο.ευχαριστω αδερφε
Αν την πάρεις την λιλη ΖΗΤΑ ΤΗΣ 100€ Ακατέβατα και μόνο για ένα γύρο.
Συναγωνιστές την καλησπέρα μου. Εγώ που είμαι και Κορυδαλλιώτης δεν είχε τύχει να την ερευνήσω την κυρία. Ωστόσο με αφορμή αυτό που έγραψε ο TASSOS karipidis την πήρα τηλέφωνο και μου είπε για full πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις 100€!! Πρώτον: Ισχύει ή ψαρεύει με τιμές ότι ναναι;;
Αν την πάρεις την λιλη ΖΗΤΑ ΤΗΣ 100€ Ακατέβατα και μόνο για ένα γύρο.
για την εμπειρια κ μονο θα θελα να παω με την granny
αν κ εχω διαβασει οτι κανει τα παντα ολα!!!
Μόνο μπάνιο δεν κάνει (ανάμεσα στις "καταθέσεις" μας ...) καθαρή έρχεται πάντως ...
Πολλα μου φαινονται τα 100 πατριωτη
Για την ηλικία της εχει καλό κορμί ,στο πρόσωπο χάνει αρκετά ,κάνει τα πάντα όλα και όσο αντέχεις στην ώρα αλλά για μένα τα 100 euro που ζήταγε πρίν κανένα χρόνο για την ηλικία της είναι πολλά
Νομίζω οτι κ η Λίλη ´εχει πέσει στα 80€ ..
Φίλος την δοκίμασε πρόσφατα με 80€ κ 3 πιστολιές κ ακόμη του λέει "εφκαριστω..." Θα πήγαινε κ για 4η, αλλά φοβήθηκε μην μπουκάρει η Εφορία Αρχαιοτήτων στο Lacoba ...
αδέρφια μόλις της έστειλα sms και της λέω ''γειτόνισσα καμιά καλύτερη τιμούλα απο όσα είχαμε πει για να σουρθω;;'' και μου λέει ''πόσα είχαμε πει'' της απαντώ 80€ και μου απαντάει ''μία εκτόνωση στη μία ωρα 60€ είσαι οκ;;''αυτα ισχυουν και γενικα ειναι ευγενικη και προθυμη,αλλα πολυ χαλαρο σωμα,πρεπει να ειχε κιλα και να τα εχασε αλλα χωρις να γυμναστει καθολου με αποτελεσμα το θεαμα να ειναι πολυ "ντεκαβλε". Αν το εριχνε στα 60 ισως κατι να γινοταν,αλλα με 100 δεν εχει καμια ελπιδα.
τι λέει το κορμί πατριώτες, αξίζει?
]
η τυπισσα εχει μαλλον ρυθμιζομενα βυζια,ποτε τα φουσκωνει ποτε οχι
Ημαρτον βρε συντροφοι,ακομα να καταλαβετε ποτε μια αγγελια ειναι μαιμου?
Μαλλον δεν προσεξες τι ειπα. ΜΙΛΗΣΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΑ απο την αρχη ως το τελος. Η κοπελα ηταν στραβωμενη πιθανοτατα. [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Μπορει να της στραβοκαθησε η σερβιετα [/size][/size][/size][/size][/size]δεν γνωριζω. Συνεχως της επαναλαμβανα οτι κατι μαλλον παρεξηγησε ή δεν καταλαβε και την παροτρυνα να ξαναδιαβασει τα μηνυματα. Αλλα ηταν εξαιρετικα επιθετικη, ψωνισμενηκαι αναγωγη. Το βασικο της θεμα ειναι οτι θεωρει λιγα τα χρηματα που παιρνει πιθανον.
Εγω της ευχηθηκα καλη πορεια στη ζωη της με τα μυαλα που κουβαλα αν και πιστευω οτι στον επομενο που θα συμπεριφερθει παρομοια θα φαει καμια φαπα. Δεν ειναι ολοι ευγενικοι σαν εμενα.
Μαλλον δεν προσεξες τι ειπα. ΜΙΛΗΣΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΑ απο την αρχη ως το τελος. Η κοπελα ηταν στραβωμενη πιθανοτατα. Μπορει να της στραβοκαθησε η σερβιετα δεν γνωριζω. Συνεχως της επαναλαμβανα οτι κατι μαλλον παρεξηγησε ή δεν καταλαβε και την παροτρυνα να ξαναδιαβασει τα μηνυματα. Αλλα ηταν εξαιρετικα επιθετικη, ψωνισμενηκαι αναγωγη. Το βασικο της θεμα ειναι οτι θεωρει λιγα τα χρηματα που παιρνει πιθανον.
Εγω της ευχηθηκα καλη πορεια στη ζωη της με τα μυαλα που κουβαλα αν και πιστευω οτι στον επομενο που θα συμπεριφερθει παρομοια θα φαει καμια φαπα. Δεν ειναι ολοι ευγενικοι σαν εμενα.
1/30μιν και λοκο μου πηρε 100 οκΣυναγωνιστές την καλησπέρα μου. Εγώ που είμαι και Κορυδαλλιώτης δεν είχε τύχει να την ερευνήσω την κυρία. Ωστόσο με αφορμή αυτό που έγραψε ο TASSOS karipidis την πήρα τηλέφωνο και μου είπε για full πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις 100€!! Πρώτον: Ισχύει ή ψαρεύει με τιμές ότι ναναι;; και Δευτερον για να ευθυμίσουμε λίγο: 'εβαλα στην αναζήτηση του fb το κινητό της αγγελίας της και δείτε τι προφιλ μου έβγαλε χαχαχαχαα
μην αγχωνεσαι φιλε με τις κυκλοθυμικες συμπεριφορες των..κοριτσιων.συντελει πολυ σε αυτο το επαγγελμα που διαλεξαν..Μαλλον δεν προσεξες τι ειπα. ΜΙΛΗΣΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΑ απο την αρχη ως το τελος. Η κοπελα ηταν στραβωμενη πιθανοτατα. Μπορει να της στραβοκαθησε η σερβιετα δεν γνωριζω. Συνεχως της επαναλαμβανα οτι κατι μαλλον παρεξηγησε ή δεν καταλαβε και την παροτρυνα να ξαναδιαβασει τα μηνυματα. Αλλα ηταν εξαιρετικα επιθετικη, ψωνισμενηκαι αναγωγη. Το βασικο της θεμα ειναι οτι θεωρει λιγα τα χρηματα που παιρνει πιθανον.
Ωραια μια χαρα .Αν θες ενημερωσε μετα την δοκιμη να ξερουμε και γειτονας ειμαι...αδέρφια μόλις της έστειλα sms και της λέω ''γειτόνισσα καμιά καλύτερη τιμούλα απο όσα είχαμε πει για να σουρθω;;'' και μου λέει ''πόσα είχαμε πει'' της απαντώ 80€ και μου απαντάει ''μία εκτόνωση στη μία ωρα 60€ είσαι οκ;;''
Την πήρα τηλέφωνο και εννοούσε ότι στα 60€ είναι μια εκτόνωση χωρις ακα στα 80€ ακα 2 εκτονωσεις και στα 100€ που μου ειπε το μεσημέρι ήταν 2 εκτονώσεις ακα και anal!! Πάω για το τεστ...
Απο οτι καταλαβα λειτουργει καλυτερα με μια εκτονωση στην 1 ωρα. Οτι κανει και πρωκτικο δεν το ηξερα, δεν μου ειπε κατι.