xplorerxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
ξερει κανεις αμα αξιζει ?
τιμη?
Εκλήθη, είναι εκτός. επιστέφει 25 αυτά.
ξερει κανεις αμα αξιζει ?
τιμη?
Πηρα τηλεφωνο την εν λογω κυρια. Ειπε για μια ωρα με προφυλακτικο 50€ τα παντα ολα. Για μια ωρα ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ (κυριε των δυναμεων) 80€.Περιοχη Γκυζη. Ειναι δυνατον χωρις καπελο, να υπαρχουν ατομα που το διακινδυνευουν???? Παντως πρεπει να υπαρχουν γιατι μεχρι να μου απαντησει αλλοτε ηταν κλειστο και αλλοτε μου το εκλεινε η ιδια.
κι αυτη εδω η θειτσα ρε παιδια τι λεει? για να λεει 46 , λογικα θα ειναι πανω απο 50. δοκιμασε κανενας? κατι με τραβαει απο καιρο σε αυτη κι ολο λεω θα διαβασω τιποτα εδω ωστε να παω η να μην παω, αλλα δεν τυχαινει.
Αμ δε.μήπως εννοεί πίπα χωρίς προφυλακτικό;;;;; μου είναι αδιανόητο....να εννοεί σέξ χωρίς!!!
είναι ξένη και δεν το εχει γράψει (εκφράσει) σωστά!!!
όποιος πάει θα μας πει
Πηρα τηλεφωνο την εν λογω κυρια. Ειπε για μια ωρα με προφυλακτικο 50€ τα παντα ολα. Για μια ωρα ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ (κυριε των δυναμεων) 80€.Περιοχη Γκυζη. Ειναι δυνατον χωρις καπελο, να υπαρχουν ατομα που το διακινδυνευουν???? Παντως πρεπει να υπαρχουν γιατι μεχρι να μου απαντησει αλλοτε ηταν κλειστο και αλλοτε μου το εκλεινε η ιδια.
Αμ δε.
Μόλις μίλησα μαζί της.
ΟΛΑ χωρίς.
Δεν ξέρω τί ανάγκες μπορεί να έχει αυτή η γυναίκα, ώστε να αναγκάζεται να αυτοκτονεί έτσι.
ΓΑΜΩ, όμως, τους μαλάκες που θα σπεύσουν να την πάρουν.
(και επαναλαμβάνω: γι' αυτήν ---> ξέρουμε κάτι; )
Καλημερούδια.
Εδώ ---> τί έχουμε;
Λατρης των ανεξαρτητων (!), εκανα τη δοκιμη. Απανταει αμεσως με σαφες email και καποιες φωτο, μαλλον ειναι δικες της αλλα δεν δειχνουν και τιποτα. Αυτη της αγγελιας δεν ειναι με τιποτα.
Μικρη ειναι, το πολυ 23, φοιτητρια δεν ειναι με τιποτα (βουρλο), ψιλοασχημουλα με μετριο σωμα για την ηλικια της.
Μεγαλο στηθος αλλα το νικησε η βαρυτητα, αχλαδοκωλη, 165 περιπου, μελαχροινη με χτενισμα μικρη βοσκοπουλα.
Ζηταει 100 με λοκο,80 χωρις, οση ωρα θελετε (!). Αν και μου ειπε πως ειναι οκ με dfk στην πραξη μου ειπε οχι και χαλαστηκα αμεσως, δεν μου αρεσει χωρις.
Μιλαει πολυ, ολιγον με προφορα χουριου αλλα εχει την πλακα του (βουκολικη φαση εγινε). Με εστησε και κανα 40λεπτο, οκ, ανεκτο. Αλλα δεν εχει ιχνος αισθησιασμου, με το που μπηκε στο δωματιο γδυθηκε (εσωρουχα και ρουχα απο καλαθια λαικης) και ετρεξε για μπανιο. Αλλα το αθλημα δεν το κατεχει, μιλαει πολυ (σ'αρες του κωλαρακι μ' ?) . Για πολυ ειδικα γουστα.
Μιλαει πολυ, ολιγον με προφορα χουριου αλλα εχει την πλακα του (βουκολικη φαση εγινε). Για πολυ ειδικα γουστα.
1. ειναι studioκοριτσο (γιαυτο και η νοοτροπια ξεπετας)
2. Η τιμη ειναι οπου της κατσει. Κι σε μενα ελεγε στην αρχη για 80 - 100 και προχθες το πηγε 100 - 120.
3. Μαυρο και παλι μαυρο
Tο βιντεακι της ειδα και το κατεβασα και ειδα οτι ειναι καλη ,τωρα αν ειναι εγχειρισμενη ,τι να πω ,μπραβο στον γιατρο ,αλλα ειναι σιγουρο ?πολυ καλη η ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!!!
Ευχαριστώ πολύ, dahoo.
Ποια στουντιακή είναι;
Εν τω μεταξύ, αν ο dahoo εννοεί ελληνικό χουριό, θα μου έκανε εντύπωση, ελληνίδα και studio girl.
Θα μου πεις, μπορεί να είναι και υπήκοος της βορειοδυτικής γείτωνος.
Η κοπέλα ΔΕΝ είναι ανεξάρτητη.
Γραφειάκι είναι, κ μπορεί να γίνει αντιληπτή η συνάφεια με άλλες αγγελιές του ίδιου γραφείου από το ίδιο μοτίβο κάλυψης του προσώπου στις δήθεν αληθινές φωτογραφίες των αγγελιών.
Άλλωστε κ στην καρτέλα χρήστη στην freelist ημερομηνία εγγραφής είναι από τον έκτο του δώδεκα.
Είναι αδύνατο να κυκλοφορεί ανεξάρτητη δυο χρόνια χωρίς να έχει προκληθεί ένας κάποιος θόρυβος γύρω από το όνομα της στο site.
Την Φαιη την ξερω ,δεν ειναι χωριο και εχει κορμαρα ,απλα ειναι κοντουλα ,αρα δεν ειναι αυτη .Οι πληροφοριες μου λενε οτι ειναι αυτη
ας επιβεβαιωσει η διαψευσει ο συναγωνιστης που την συναντησε..