slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
...γραφειο..εχει 5-6 ακομα νομιζω...χτυπα το τηλ,στο google,και θα δεις και τις υπολοιπες...
...γραφειο..εχει 5-6 ακομα νομιζω...χτυπα το τηλ,στο google,και θα δεις και τις υπολοιπες...
ομως εμφανιζεται μ αλλο ονομα κι αλλο τηλεφωνο στις αγγελιες αυτες...σονια κι ιωαννα-αντζελα..σωστα???αυτη ειναι
..την δευτερη...ευχαρηστω!!!!!!!!!!!!!!!!
τελικα αξιζει κατι αυτη???????η να προτιμησω αυτην ?????????
εχει αλλαξη τηλ κ όνομα.ομως εμφανιζεται μ αλλο ονομα κι αλλο τηλεφωνο στις αγγελιες αυτες...σονια κι ιωαννα-αντζελα..σωστα???
εμενα σε τηλ μου είπε μενει κορυδαλο 70€ 1ωρα 100€ με κωλαρακι. Λεει ότι ειναι βραζιλιανα με κόρμαρα. Δεν ξερω μηπως ειναι γυφτισα απο αγία βαρβαρα.
Την εχω δει στο βιντεο του Σιρινακη ,πολυ καληπαιδες...γνωιζει κανεις??...30 ευρω παντως ακουγεται vfm!
πολυ καλη η ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!!!Την εχω δει στο βιντεο του Σιρινακη ,πολυ καλη
συμφωνω.καμια φορα ομως τα κασκαντεριλικια εχουν τη γλυκα τους...
δεν εχω δοκιμασει, αλλα ειναι στα υπ οψιν
πολυ καλη η ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!!!
εμενα σε τηλ μου είπε μενει κορυδαλο 70€ 1ωρα 100€ με κωλαρακι. Λεει ότι ειναι βραζιλιανα με κόρμαρα. Δεν ξερω μηπως ειναι γυφτισα απο αγία βαρβαρα.
τι λεει αυτη εδω ρε παιδια? δοκιμασε κανενας? πηρα τηλεφωνο αλλα συμπερασμα ακομα δεν εβγαλα.
το ίδιο και εγώ, μάλλον δεν πρέπει να πηγαίνει καλά, σαν να ξενερίζει η προπέλα της....
κι αυτη εδω η θειτσα ρε παιδια τι λεει? για να λεει 46 , λογικα θα ειναι πανω απο 50. δοκιμασε κανενας? κατι με τραβαει απο καιρο σε αυτη κι ολο λεω θα διαβασω τιποτα εδω ωστε να παω η να μην παω, αλλα δεν τυχαινει.