geo69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 498
- Πόντοι
- 26
Καλησπέρα
Γνωρίζει κανεις κατι ?
Απάντηση στα μαιλ σαν Άννα Πέτρου.
100 € λέει κανονιζει μονο μέσω μαιλ
Καλησπέρα
Γνωρίζει κανεις κατι ?
Αυτή είναι.Τά ίδια είπε καί σέ εμένα.Είναι λέει καστανόξανθη,1.68 καί 58 κιλά.Δεν την εχω συναντήσει.ξεκίνα επικοινωνία μαζί της, αλλά θα σου σπάσει τ'αρχίδια μεχρί να σου δώσει πληροφορίες
όσα θυμάμαι:
100, με ακά και 2η εκτόνωση, τη βολεύει μετά τις 12 το μεσημέρι, κέντρο και προς Αγία Παρασκευή
δεν την έχω πάρει για να ξέρω εμφάνιση και τι λέει από υπηρεσίες. Οι πληροφορίες είναι από μειλ που είχαμε ανταλλάξει
δεν στελνει φωτογραφια ομως που ειναι πολυ βασικο για μενα
Καλησπέρα
Γνωρίζει κανεις κατι ?
Μού είπε πώς δέχεται συνάντηση εξω από τό ξενοδοχείο καί αν δέν μού αρέσει φεύγει καί τελειώνουμε εκεί.Μόνο χρόνο θά χάσω άν τό αποφασίσω.δεν στελνει φωτογραφια ομως που ειναι πολυ βασικο για μενα
κι αν προκειται για σαυρα ναι μεν την στελνεις πισω αλλα εχεις χασει την ωρα σου και τα λεφτα σου για το δωματιο
Αυτή είναι.Τά ίδια είπε καί σέ εμένα.Είναι λέει καστανόξανθη,1.68 καί 58 κιλά.Δεν την εχω συναντήσει.
αν ειναι ετσι και δεν βαριεσαι τοτε κλεισε ραντεβουΜού είπε πώς δέχεται συνάντηση εξω από τό ξενοδοχείο καί αν δέν μού αρέσει φεύγει καί τελειώνουμε εκεί.Μόνο χρόνο θά χάσω άν τό αποφασίσω.
καλα αυτο στανταρ !και το 1.68 θα είναι 1.60 μάξιμουμ, ενώ τα 58 κιλά θα είναι 70
πάντως είναι Ελληνίδα, για όποιον ενδιαφέρεται, ή τουλάχιστον ξέρει άπταιστα Ελλήνικος
Φωτό δέν στέλνει,από ότι μού είπε σέ κανέναν.Μπορεί νά κάνω καμμιά καταδρομική από Δευτέρα.Θά ενημερώσω αν την συναντήσω.αν ειναι ετσι και δεν βαριεσαι τοτε κλεισε ραντεβου
ειμαι της αποψης βεβαια οτι αυτος που πληρωνει βαζει και τους ορους
της ειχα ζητησει φωτο παλαιοτερα
και δεν μου εστειλε
οποτε κι εγω δεν τη συναντησα
φροντισε να κλεισεις δωματιο καπου κοντα σε σενα τουλαχιστον ...Φωτό δέν στέλνει,από ότι μού είπε σέ κανέναν.Μπορεί νά κάνω καμμιά καταδρομική από Δευτέρα.Θά ενημερώσω αν την συναντήσω.
Τέτοια λέτε καί εσύ καί ο gari καί θά αναβάλλω επ'αόριστόν τήν καταδρομικήκαι το 1.68 θα είναι 1.60 μάξιμουμ, ενώ τα 58 κιλά θα είναι 70
πάντως είναι Ελληνίδα, για όποιον ενδιαφέρεται, ή τουλάχιστον ξέρει άπταιστα Ελλήνικος
Ναί τής είπα γιά κέντρο Αθήνας καί συμφώνησε.Ευχαριστώ γιά τήν ευχήφροντισε να κλεισεις δωματιο καπου κοντα σε σενα τουλαχιστον ...
απο την συχνοτητα τον αγγελιων της ως επιφυλακτικη ανεξαρτητη και ερασιτεχνιδα δεν πρεπει να εχει
αποκτησει σταθερη πελατεια
υποθεση κανω αλλα κατι σημαινει κι αυτο
καλο βολι συναγωνιστη
Τέτοια λέτε καί εσύ καί ο gari καί θά αναβάλλω επ'αόριστόν τήν καταδρομική
Πάντως όταν τής είπα γιά συνάντηση εκτός ξενοδοχείου γιά νά τήν δώ δέν τό αρνήθηκε.Μάλιστα εκείνη μού είπε πώς αν δέν μού αρέσει δέν θέλει τίποτε καί απλά φεύγει.Αρα μόνο χρόνο θά χάσω.Αν τήν δώ πάντως,θά ενημερώσω.εσυ αποφασιζεις στο τελος
τα λεφτα απο τη δικη σου τσεπη θα βγουν
αν τη συναντησεις εξω το πολυ πολυ να χασεις την ωρα σου
οταν επιστρεψεις θα γραψεις εδω ωστε να μαθουμε για την μανδαμ ;)
Μού είπε πώς δέχεται συνάντηση εξω από τό ξενοδοχείο καί αν δέν μού αρέσει φεύγει καί τελειώνουμε εκεί.Μόνο χρόνο θά χάσω άν τό αποφασίσω.
Ευχαριστώ γιά τήν ενημέρωση.Γλύτωσα καί τόν χρόνο μου... ;)παλιωτερα ψαρευε και απο το ζοο. λεπτη αλλα οχι 1,68, λιγοτερο. βλεπω επεσε στα 100, ζηταγε παραπανω. εντελως αδιαφορη, διεκπεραιωτικη, την ειχα παρει περυσι μια μερα που κωλοβαραγα. μενει αγ. παρασκευη και το παιζει κομμωτρια στο επαγγελμα. χαμενα χρηματα.
μπατη Μελανυ τη γαμισε κανενας ρε παιδια τωρα που εκοψε τα πολλα ++++++
μπα
εκαψε την καριερα της στο ζεσταμα ..
οριστε θα μεινει ανεργη τωρα.τι <<κακοι>> που ειστε-ειμαστε ορισμενοι εδω μεσα.το φαγαμε το κοριτσι ακομα δεν ξεκινησε