curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
τι <<κακοι>> που ειστε-ειμαστε ορισμενοι εδω μεσα.το φαγαμε το κοριτσι ακομα δεν ξεκινησε
ας προσεχε,η κουτοπονηρια πληρωνεται
τι <<κακοι>> που ειστε-ειμαστε ορισμενοι εδω μεσα.το φαγαμε το κοριτσι ακομα δεν ξεκινησε
οριστε θα μεινει ανεργη τωρα.
ολα καλα φιλαρακι εσυ?ευκαιρια της δινουμε να βελτιωθει σε οτι ζηταει και προσφερει και να επανελθει.τοτε θα τη συγχωρησουμε γιατι ειμαστε και μεγαλοκαρδοι
γεια σου φιλε.ολα καλα?
εισαι τοσο κακος?
δε φταιω εγω που μαι σκληρος,η κοινωνια μ'εκανε ετσι αντε με τον καθε παπαρα κουτοπονηριδη,κ η κοροιδια εχει τα ορια της
καλα αυτος μιλαμε ηταν περιπτωση.
περιπτωσαρα..απο ολους εγινε αντιληπτος κ αυτος συνεχιζε κ πουλαγε τρελα..τεσπα το πηρε το μαθηματακι του
Ψιλοκομοδινέ. Παθητικό
απο τον attol69 ,εγω 2 μηνες περιμενα απο ενα pm που ειχα στειλει και το ειχα ξεχασει,η επιλογη γινεται με αυστηρα κριτηρια με εντολη της ενεκα της συμπεριφορας που ζηταει και βασικα το οτι ειναι παντρεμενη ,αλλα για οποιον δεν ενδιαφερεται για γκομενιστικες καταστασεις αλλα μονο για σεξ του στυλ πληρωνω και κανω οτι θελω ,ας μην ασχοληθει ,στα λεφτα αυτα υπαρχουν πολλες , μικροτερες και ελληνιδες ,η περιπτωση ειναι περισοτερο για μεσηλικες που θελουν να ξαναθυμηθουν τον κρυφο ερωτα της νιοτης τους με καποια παντρεμενη .
και εγω βρεθηκα το περασμενο σ/κ με τη κυρια αλλα δεν ηταν του γουστου μου κ την αποχαιρετησα ευγενικα...ενα μεγαλο μπραβο παντως στον attol69 που ανταποκριθηκε κ μοιραστηκε την εν λογω.Χθές συναντήθηκα με την εν λόγω Κυρία! Ότι είπαν οι προλαλήσαντες ήταν ακριβέστατο ;) Η Κυρία είναι της κλασικής Ρώσικης σχολής, ψηλή γύρω στο 176, ξανθιά, κανονικός σωματότυπος, φυσικότατη, ομορφούλα, πεντακάθαρη, ευγενέστατη, πρόσχαρη και παλεύει για το δώρο της!!!!
Πέρασα πολύ όμορφα μαζί της και θα την ξανατιμήσω ;)
Θα διατηρήσω την διακριτικότητα που μου ζητήθηκε και δεν θα στείλω πληροφορίες γι'αυτήν (μην στέλνετε ΠΜ), όποιος επιθυμεί λεπτομέρειες, να ανατρέξει στις αρχικές οδηγίες των προλαλησάντων.
και εγω βρεθηκα το περασμενο σ/κ με τη κυρια αλλα δεν ηταν του γουστου μου κ την αποχαιρετησα ευγενικα...ενα μεγαλο μπραβο παντως στον attol69 που ανταποκριθηκε κ μοιραστηκε την εν λογω.
ΔΕν βλεπω τον λογο να σημειώνεται η συνεδρια με την παραπανω κυρια εφ' οσον ΔΕΝ θελει κριτικες. Εκτος αν αποβλεπουν αλλου !