BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
φιλε πιο μουφα πεθαινεις!!!!!
και εγω που ειμαι ο ασχετος ολων των εποχων απο ιντερνετ καταλαβαινω οτι μιλαμε για παραπλανηση καταναλωτη η φωτο!!
η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
Βtw καλυτερα , η ελπιδα ποτε δεν πεθαινει !!! ;)η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
Την λενε Βανα , καποτε ηταν 33, η συναντηση μονο σε ξενοδοχειο της παραλιακης στην Γλυφαδα, οχι πρωκτικο,ολα με σαμπρελλα, Δωρακι 80 παλια επαιρνε 150 και 100 αλλα φαινεται προσαρμοσθηκε με την κριση , υπηρεσιες θα ελεγα μαλλον ικανοποιητικες. φωτογραφιες απολυτως αλληθινες και προσφατες, κριτικες υπαρχουν πολλες αλλα αρκετα παλαιες ενω τωρα η κατασταση ειναι πολυ βελτιωμενη.Eμένα, ξέρει να μου απαντήσει κάποιος;
Την λενε Βανα , καποτε ηταν 33, η συναντηση μονο σε ξενοδοχειο της παραλιακης στην Γλυφαδα, οχι πρωκτικο,ολα με σαμπρελλα, Δωρακι 80, υπηρεσιες θα ελεγα μαλλον ικανοποιητικες.
Το hotel ποσο, 25 - 30 ???
[/quote
20 με 22 το πολυ
έβαλα κριτική εδώ, όπου ναναι θα εμφανιστεί για όποιον ενδιαφέρεταιαπο προσωπο?υπηρεσιες?
αυτή είναι αληθινή? έχει πάρει κανείς ή στο τσάμπα δεν πάτε?
φαντάζεσαι να πας...και να είναι η ίδια...!!
αυτή είναι αληθινή? έχει πάρει κανείς ή στο τσάμπα δεν πάτε?
Αρχισες το τρολαρισμα κι εσυ? Δεν το περιμενα.Αληθινή 100% και τζάπα, υπέροχη...
Ποσα δινει? γιατι δεν νομιζω να πρεπει να πληρωσει καποιος για να παει μαζι της
Εχει δοκιμασει καποιος συναδελφος το παρακατω??? Φαινεται σκυλι του πολεμου για αγριεσ καταστασεις....
Ψηνομαι για κασκαντεριλικι...!!!
Τι έγινε ρε παιδιά ; Κάποιοι ανακάλυψαν την "Valeria2" του Mamba και έσκασαν δύο απανωτές κριτικές ;