VFK δηλαδή
Ε ναι ! Γιαουρτουγλού !
VFK δηλαδή
Ως Βικτώρια και μετά ως Γυναικάρα και και ...
Ιστορία μεγάλη
Αρα δε μπορεις να μου πεις αν ειναι οντως αυτη...Γραφείο, 90 η ώρα και όλα τα επιπλέον +20 και πάει λέγοντας.Δεν έχει και πολύ σχέση με την φωτο.Δεν έχω πάρει για να σου πώ λεπτομέρειες για το service
Αρα δε μπορεις να μου πεις αν ειναι οντως αυτη...
Αφου δε τη κρατησες καταλαβα τι αλλανταλων ηρθε....ευχαριστω φιλοςΙσως δεν ήμουν απολύτως σαφής...την κοπέλα την έχω δεί,απλά δεν την κράτησα.Γιαυτό γράφω οτι δεν έχει και πολύ σχέση με την φωτό.Και λόγω του οτι δεν την κράτησα,δεν γνωρίζω αν αξίζει σε οτι αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
όταν ήρθε σε μένα τον Μαρτιο την μία και μοναδική φορά που την πήρα ήταν σε ωραία φάση λιώμα,διάβασα δύο καλές κριτικές που μετά το προχθεσινό ποστάρισμα τιμήθηκε δεόντως από συνφορουμίτες..έκφυλο και βρώμικο γαμήσι...Δεν είχα καταλάβει οτι Valeria2=victoria. Ομολογω ότι δεν περίμενα ποτέ να οργανωθεί αυτή σε γραφείο. Το έκοψε το ποτό?
Αφού προχθές την πρόσθεσαν στα call girls, προσωπικά είπα να γράψω μια κριτικηΤι έγινε ρε παιδιά ; Κάποιοι ανακάλυψαν την "Valeria2" του Mamba και έσκασαν δύο απανωτές κριτικές ;
Μια βοηθεια παιδια για αυτο ,παρακαλω . Ευχαριστω
Όχι και "κάποια" Χριστίνα! Μιλάμε για ΤΗΝ Χριστίνα!!
Από τις πλέον άσχημες γυναίκες που εκδίδονται ΚΑΙ ψωνισμένη ταυτόχρονα!
Και αφού δίνει μόνο 80 και όχι 150 για να την πηδήσουμε, εγώ δεν ενδιαφέρομαι!
Αν το ξαναπάει στα 150 (να τα δίνει λέμε!) το συζητάω...
όταν ήρθε σε μένα τον Μαρτιο την μία και μοναδική φορά που την πήρα ήταν σε ωραία φάση λιώμα,διάβασα δύο καλές κριτικές που μετά το προχθεσινό ποστάρισμα τιμήθηκε δεόντως από συνφορουμίτες..έκφυλο και βρώμικο γαμήσι...
τώρα πόσο χρεώνει δηλαδή τα κλαρίνα και το κουλούρι?Διαφορετικές τιμές όμως...
τώρα πόσο χρεώνει δηλαδή τα κλαρίνα και το κουλούρι?
100 νομίζω την ώρα
Εχει δοκιμασει καποιος συναδελφος το παρακατω??? Φαινεται σκυλι του πολεμου για αγριεσ καταστασεις....
Ψηνομαι για κασκαντεριλικι...!!!
[/quoteΡΩΣΙΔΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΣΤΣ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ,ΕΠΙΠΛΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ,ΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΙΛΦ,ΑΛΚΟΟΛΑ.