asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Και κατι αλλο. Αυτο το σαιτ ισχυει γενικα?
Όχι ρε τύπε, την Marina60 ψάχνει το παιδί! :-
Αυτή που έβαλες είναι με "κλεμμένο" όνομα και "κλεμμένες" φωτογραφίες!
Δεν είναι η Marina60 πάντως στo
Αυτή ζητάει 80 και όταν την ρώτησα αν είναι η Marina60 μου είπε όχι 80! LOL
αυτη ειναι.Φίλε νομίζω είναι αυτή:
Έχω την αίσθηση ότι είναι Βουλγάρα, την είχα υπόψη αλλά είχα διαβάσει κριτική για ξεπέτα και μπήκε πάγο. Τώρα επειδή έχει περάσει καιρός δεν είμαι τελείως σίγουρος και δε βρίσκω και την κριτική. Ας διαφωτίσει κάποιος που θυμάται καλύτερα.
Edit:
Υπάρχουν κριτικές στους δίπλα ως neli sexgr, οι περισσότεροι γράφουν για διεκπεραίωση και όχι κάτι ιδιαίτερο να θυμάσαι.
Καλησπερα μετα απο παρα πολυ καιρο μπηκα στο σαιτ η κοπελα ειναι η εβελινα ετσι εβγαινε πριν καιρο με 80 ευρω καλη για τα χρηματα που ζηταει
Εχει δοκιμασει κανεις απο αυτο το φρουτο ;
φιλαρακι μην τσιτωνεις με ολους,ο φιλος ισως εκανε αυτο που εκανα και εγω ειδα το κοριτσακι διαβασα την κριτικη σου και λεω ας παρω τηλ αλλα μου βγηκε το τηλ της κοπελας που εβγαζε τοτε αγγελειες και ετσι εγραψα και εγω...εδω μεσα εχεις δωσει πολλα και το εχω πει δημοσια και δεν το γραφω για αντιπαραθεση αφου δεν μου αρεσουν αυτα....σε ευχαριστω για τον χρονο σου και να εισαι καλα..δεν είναι αυτή τύπε..λάθος κάνεις...τουλάχιστον εγώ δεν συνάντησα αυτό το μπάζο...και για να το κλείσουμε επειδή κουράστηκα ...εγώ συνάντησα αυτήν που βλέπεις
τώρα αν αδυνάτησε αν πάχυνε αν έκανε κοιλοπλαστική , στο καβλί μου...ξερόλα
καλησπερα αλλα το 2009 την σαντρα την ηξερα γιατι δουλευε σε ενα μασατζιδικο στην καλιθεα καποιας ναταλιας που βαζει αγγελειες εδω μεσα αν ανατρεξεις τοσο παλια ειχα δωσει το τηλ της ναταλιας τοτε σε πμ να την συναντησουν καποιοι,η πορνοσταρ λοιπον δεν αξιζει βρε φιλε μου αλλα αν επιμενεις τραβα και δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα αυτα εμαθα...η αποφαση δικια σουΚαλησπέρα μάγκες! Είμαι νέος στην παρέα αλλά διαβάζω καιρό το site......Σπουδάζω αγγλία και δεν είμαι καιρό Ελλάδα αλλά πριν φύγω θέλω να τιμήσω την SANDRALOVE.διάβασα ότι έχει δικό της χώρο...Γενικά ψάχνω milf πολύ φθηνο με δικό του χώρο. Τι προτείνετε? Αξίζει η sandra ? πόσα λεφτά θέλει? Ευχαριστώ εκ το προτέρων !!!
δεν αξιζει τιποτα φιλε ειχα παει παλια Καλλιθεα απεναντι απο το Χαροκοπειο πεταμενα λεφτάκαλησπερα αλλα το 2009 την σαντρα την ηξερα γιατι δουλευε σε ενα μασατζιδικο στην καλιθεα καποιας ναταλιας που βαζει αγγελειες εδω μεσα αν ανατρεξεις τοσο παλια ειχα δωσει το τηλ της ναταλιας τοτε σε πμ να την συναντησουν καποιοι,η πορνοσταρ λοιπον δεν αξιζει βρε φιλε μου αλλα αν επιμενεις τραβα και δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα αυτα εμαθα...η αποφαση δικια σου
Οι φωτος ειναι απο στουντιο παντως..
Οι φωτό ειναι από *****, άρα δούλευε σε στούντιο παλιά. Είναι και 2 χρόνων το μπλογκ, οπότε μπορεί να μην αγωνίζεται πλέον
ξερει κανεις τιποτα γιαυτη?
καλησπέρα, υπονοείς ότι η εικονιζομένη δεν είναι μούφα?
φιλε πιο μουφα πεθαινεις!!!!!καλησπέρα, υπονοείς ότι η εικονιζομένη δεν είναι μούφα?