zigzig
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
κι εγώ το θέλω.. αυτο που έχω μάλλον δεν ισχύει πια...Όχι ρε τύπε, την Marina60 ψάχνει το παιδί! :-
Αυτή που έβαλες είναι με "κλεμμένο" όνομα και "κλεμμένες" φωτογραφίες!
κι εγώ το θέλω.. αυτο που έχω μάλλον δεν ισχύει πια...Όχι ρε τύπε, την Marina60 ψάχνει το παιδί! :-
Αυτή που έβαλες είναι με "κλεμμένο" όνομα και "κλεμμένες" φωτογραφίες!
Γι' αυτό το site έχει καποιος κανα σχόλιο ?
Είναι αληθινές οι φωτογραφίες ? Απο studio φαινονται τα κορίτσια.
Ειδικά η Βίβιαν φαίνεται πολύ καλή !
Πηρες τηλαφωνο ???
Οχι, γι'αυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος κάτι...
το έχω δει κι αλλου αυτο το ρου-μουνακι σε φωτο στο Λακομπα με αλλο ονομα, πρεπει να παιζει και να ειναι πραγματικες οι φωτο... ειναι ευκολα αναγνωρισιμη απο το τατου στον αριστερο ωμο...
τωρα για ποσο παει και ποσο στροφαρει...
Κασκαντεεεεεέρ...
Εχει τοσο καλα μουνια εκει?
αυτη δεν ειναι η πιτσιρικα απο το πορνομεγαρο(amnesia)
ειδικα η δευτερη φοτο?????
όχι
αυτη δεν ειναι η πιτσιρικα απο το πορνομεγαρο(amnesia)
ειδικα η δευτερη φοτο?????
έχει κλείσει...Εχει τοσο καλα μουνια εκει?
συνφορουμιτες καλησπερα.Ειμαι νεος στο "χωρο" του αγοραιου ερωτα και θελω να καλεσω ενα callgirl στο σπιτι.Θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με το θεμα της διακριτικοτητας.Ας πουμε οτι κλεινουμε ραντεβου την ταδε ωρα.Η κοπελα ερχεται μονη ή την συνοδευει καποιος νταβατζης? Δε θελω να δωσω στοχο στη γειτονια οτι φερνω βιζιτα.Καλοκαιρι ειναι και οσο να΄ναι ολο και καποιος θα καθεται σε κανα μπαλκονι μεχρι αργα.Το ιδιο ισχυει αν η κοπελα ειναι πολυ ξεκωλα ντυμενη.Μπορω να το ρυθμισω αυτο μαζι της ωστε να μη δινει πολυ στοχο? Συγνωμμη αν ακουγονται αφελεις αυτες οι ερωτησεις σε καποιους..
Η τραβα σε ενα ξενοδοχειο να εχεις το κεφαλακι σου ησυχο...όπως σου κάτσει είναι... αν εχει ξεκινήσει απο νωρις το κορίτσι... πχ στις 6 το απόγευμα και εχει ντυθει ξεκολέ ολέ και συ την κλείσεις για τις 9... σιγα μην παει να αλλαξει...
περιμενε να πεσει η νύχτα πρωτα...
Ξέρει κανείς κάτι; [URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=147690-6&cityId=139&subcatId=65[/url] Το βυζί είναι λίγο χάλι βέβαια, άλλα δεν είναι προτεραιοτητά μου..
Ξερεις καποιος κατι γιαυτη?
Η τραβα σε ενα ξενοδοχειο να εχεις το κεφαλακι σου ησυχο...