stavros_alani
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 56
- Like
- 1.701
- Πόντοι
- 7.335
σωστος ο φιλος??και απο τιμη???
για ένα τεμάχιο με ακά και κώλο νομίζω 90της έδωσα.σωστος ο φιλος??και απο τιμη???
+1000000...χαχαχαχα..τα πηρες στο κρανιο με την μια...150 ΠΟΥΤΣΕΣ την ωρα πες της ........που το καθε καριολακι ζηταει οτι γουσταρει
για να βρει φραγκα να κανει την καλη ζωη.........στο μεταξι με ενα δεκαρικακι να παει
να τη γαμανε πακηδες για να βαλει μυαλο...............
έτοιμος..μπορει να στειλει καποιος σε πμ το τηλεφωνο απο Anita?
παντως στην μια φωτο φαινεται να εχει βυζαρες ενω στην αλλη σελιδα οχιβαλκάνιο-αλβανάκι ή ρουμανάκι
90 ΟΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ
ΑΚΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΧΥΣΙΜΟ ΜΑΠΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ
το ίδιο αναρωτιέμαι ενα τεστ θα μας πείσει μάλλοναυτή έχει και φίλη για ντουο στα 180
επιμένει ότι οι φώτο είναι αληθινές, αλλά όταν της μίλησα στο τηλέφωνο μόνο που δεν χασμουριόταν
εμφάνιση πολύ καλή φαίνεται, αλλά από υπηρεσίες;
στα ίδια κυβικά είναι οι βύζοι..στα άλλα να δούμε αν ''τραβάει''παντως στην μια φωτο φαινεται να εχει βυζαρες ενω στην αλλη σελιδα οχι
μαλλον δεν βλεπω καλα
ένα ανοργάνωτο ξεκωλογραφείο με ξεκωλάκια που μαμιούνται..στις φωτό πάντως πείθει το καυλιδόνιο από google-tineye ''καθαρές''////έχει πολλές αγγελίες και με άλλες κοπέλες στην καρτέλα χρήστη και με διαφορετικά τηλέφωνα
ένα ποστ παραπάνω η απάντηση
Γραφείο η ανεξάρτητη; Έχει δοκιμάσει κανείς;
βαλκάνιο-αλβανάκι ή ρουμανάκι
90 ΟΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ
ΑΚΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΧΥΣΙΜΟ ΜΑΠΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ
σωστός,μιλάω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για τα δύο λίνκ που παρέθεσα..μόνο και μόνο για αυτά η γκόμενα ταυτοποιείται και είναι real ,έβαλες το λίνκ της καρτέλας χρήστη που έχει και δύο άκυρες..Στη μία απο τις αγγελίες όμως οι φωτο είναι fake:
σωστός,μιλάω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για τα δύο λίνκ που παρέθεσα..μόνο και μόνο για αυτά η γκόμενα ταυτοποιείται και είναι real
αφού είναι οι ίδιες..σου πετάει και δύο ακυρα και όλα οκ,για την πραγματική θα κάνει κανένας κασκαντεριλίκι?αντε να βάλω και φωτό να καταλάβετε ποιά εννοώΣυμφωνώ ... μόνο που έχει το ίδιο τηλέφωνο ....
Πόσα ξέρεις τρισμέγιστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)έχει πολλές αγγελίες και με άλλες κοπέλες στην καρτέλα χρήστη και με διαφορετικά τηλέφωνα