Azimazeftos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Δεκτος καθε τεχνικος ελενχος.
Στη Μαρινα...
Στη Μαρινα...
Ανταλάζω τηλ ΜΑΡΙΝΑΣ60 με τηλ ΙΟΛΗΣ PM παρακαλώ συγνώμη απο τους παλιούς
Τι ειναι καρτα για να το ανταλλαξεις ρε φιλε..?Ανταλάζω τηλ ΜΑΡΙΝΑΣ60 με τηλ ΙΟΛΗΣ PM παρακαλώ συγνώμη απο τους παλιούς
Ανταλασω zastava 750 με laborgini miura. Το zastava συνοδευετε με ραδιοκασετοφωνο και κλεισμενο ραντεβου με Μαρινα60.
Παρακαλω μονο σοβαρες προτασεις.
Μεσιτες αποκλειονται
Ανταλασω zastava 750 με laborgini miura. Το zastava συνοδευετε με ραδιοκασετοφωνο και κλεισμενο ραντεβου με Μαρινα60.
Μεσιτες αποκλειονται
απο προσωπο?υπηρεσιες?
Είχα συνάντηση με την κοπέλα χθες. Έχω να πω τα καλύτερα. Και πέραν όλων των άλλων θετικών, πολύ ξηγημένη. Κι επειδή δεν είμαι μονοφαγάς θέλω να την προτείνω, σε αυτούς που τους αρέσει αυτού του είδους ο σωματότυπος, δηλαδή γυναίκες μπαμπάτσικες με πιασίματα. Γι' αυτούς που θέλουν μοντέλα με 25 κιλά κάτω από το ύψος τους, δεν χρειάζεται να ασχοληθούν. Δεν υπάρχει στην λίστα με τις κοπέλες για τις οποίες μπορείς να γράψεις κριτική, γι' αυτό και γράφω εδώ. Αν προστεθεί στην λίστα από τα αφεντικά, θα γράψω λεπτομερή κι εμπεριστατωμένη κριτική.
Μεσιτες αποκλειονται
Αυτη δεν περεπει να ειναι γραφειο αλλα κτιριο γραφειων φιλε. Τετοια κορμια δεν διαφημιζονται. Εχουν ουρα με υποψηφιους .
150 την ωρα?
Ευκαιρια μεγαλη..
καλησπερα!!! εχω μια φιλη μου 20 χρονων που τωρα ξεκιναει να ασχολειται και θελει μονο με δικους μου γνωστους να κανει ραντεβου, οποτε οποιος ενδιαφερεται απο γνωστους μου ας μου στελει πμ να βρουμε τροπο να του στειλω φωτο να τη δει ;) κανει τα παντα στα 150 η ωρα
καλησπερα!!! εχω μια φιλη μου 20 χρονων που τωρα ξεκιναει να ασχολειται και θελει μονο με δικους μου γνωστους να κανει ραντεβου, οποτε οποιος ενδιαφερεται απο γνωστους μου ας μου στελει πμ να βρουμε τροπο να του στειλω φωτο να τη δει ;) κανει τα παντα στα 150 η ωρα
Βασικα στειλτε μου τα μεηλ να σας στειλω φωτο και οπως ηδη εγγραψα μονο ηδη γνωστοι μου.... επισης να αναφερω πως αν θελει καποιος παμε και οι 2 μαζι και παιζουμε μεταξυ μας πολυ!!!
Ακριβή για πρωτάρα ! ! !καλησπερα!!! εχω μια φιλη μου 20 χρονων που τωρα ξεκιναει να ασχολειται και θελει μονο με δικους μου γνωστους να κανει ραντεβου, οποτε οποιος ενδιαφερεται απο γνωστους μου ας μου στελει πμ να βρουμε τροπο να του στειλω φωτο να τη δει ;) κανει τα παντα στα 150 η ωρα