ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
και πόσα θέλετε και οι δυο μαζί;
Οταν το μικρο ζηταει 150 η μετραισα να μη παρει 200.....συνολο με χοτελ κοντα 400........
και πόσα θέλετε και οι δυο μαζί;
καλησπερα!!! εχω μια φιλη μου 20 χρονων που τωρα ξεκιναει να ασχολειται και θελει μονο με δικους μου γνωστους να κανει ραντεβου, οποτε οποιος ενδιαφερεται απο γνωστους μου ας μου στελει πμ να βρουμε τροπο να του στειλω φωτο να τη δει ;) κανει τα παντα στα 150 η ωρα
Αφού θέλει να κάνει ΜΟΝΟ με δικούς σου γνωστούς ραντεβού γιατί δε στέλνεις ΕΣΥ μέηλ στους γνωστούς σου με φωτό και να τους ρωτάς;;; Ποιο λογικό δε σου φαίνεται αυτό; Αφού αν εγώ ενδιαφερόμουνα πχ έτρωγα πόρτα ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥ!!!καλησπερα!!! εχω μια φιλη μου 20 χρονων που τωρα ξεκιναει να ασχολειται και θελει μονο με δικους μου γνωστους να κανει ραντεβου, οποτε οποιος ενδιαφερεται απο γνωστους μου ας μου στελει πμ να βρουμε τροπο να του στειλω φωτο να τη δει ;) κανει τα παντα στα 150 η ωρα
Διακίωμά σας φυσικά να ζητάτε οτι θελετε. Το θεμα ειναι αν θα βρειτε κάποιον να σας τα δώσει.
Αφού θέλει να κάνει ΜΟΝΟ με δικούς σου γνωστούς ραντεβού γιατί δε στέλνεις ΕΣΥ μέηλ στους γνωστούς σου με φωτό και να τους ρωτάς;;; Ποιο λογικό δε σου φαίνεται αυτό; Αφού αν εγώ ενδιαφερόμουνα πχ έτρωγα πόρτα ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥ!!!
Αψογος παικτης ο gregory......Αφού θέλει να κάνει ΜΟΝΟ με δικούς σου γνωστούς ραντεβού γιατί δε στέλνεις ΕΣΥ μέηλ στους γνωστούς σου με φωτό και να τους ρωτάς;;; Ποιο λογικό δε σου φαίνεται αυτό; Αφού αν εγώ ενδιαφερόμουνα πχ έτρωγα πόρτα ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥ!!!
Αφού θέλει να κάνει ΜΟΝΟ με δικούς σου γνωστούς ραντεβού γιατί δε στέλνεις ΕΣΥ μέηλ στους γνωστούς σου με φωτό και να τους ρωτάς;;; Ποιο λογικό δε σου φαίνεται αυτό; Αφού αν εγώ ενδιαφερόμουνα πχ έτρωγα πόρτα ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥ!!!
ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.Αφού θέλει να κάνει ΜΟΝΟ με δικούς σου γνωστούς ραντεβού γιατί δε στέλνεις ΕΣΥ μέηλ στους γνωστούς σου με φωτό και να τους ρωτάς;;; Ποιο λογικό δε σου φαίνεται αυτό; Αφού αν εγώ ενδιαφερόμουνα πχ έτρωγα πόρτα ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥ!!!
ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.
με τη μαγια ή πως την λενε εχει παει κανεις να μας πει εντυπωσεις;
μέχρι πόσο ενδιαφέρεσαι στα οικονομικά ? 100? πας για διπλό κατευθείαν στα βαθιά δηλαδή..α ρε αλάνι..θα σου πρότεινα από γραφεία,αν θες την γνώμη μου για ντουέτο αλλά καλύτερα πάρε μία,με 2 είναι ολόκληρο σενάριο..αν είσαι αποφασισμένος τότε ΟΚ..παιδες ξερει κανεις καμια που να κανει ντουετο με αλλη κοπελα η φιλη της για να κλεισω ραντεβουδακι για το βραδυ????
σου στέλνω pm μια πρότασή μου για να μην λένε ότι προμοτάρουμε κιόλας..θα περάσεις σίγουρα ζάχαρη..ε οχι και τατευθειαν στα βαθεια φιλε..εχω παρει μερικες απο εδω μεσα....παντα ελεγα να παρω ντουετο...και ποτε δεν το εκανα..ειμαι λιγο οικονομικα λαυτερα για αυτο πιστευω ηρθε η ςρα..μεχρι 250....αν ξερει κανεις κατι...
150 bukkake ίσως..ξεκίνα με λίστες από messenger,yahoo,gmail και στείλε αβέρτα email να ενημερώνεις τα υποψήφια θύματα...καλησπερα!!! εχω μια φιλη μου 20 χρονων που τωρα ξεκιναει να ασχολειται και θελει μονο με δικους μου γνωστους να κανει ραντεβου, οποτε οποιος ενδιαφερεται απο γνωστους μου ας μου στελει πμ να βρουμε τροπο να του στειλω φωτο να τη δει ;) κανει τα παντα στα 150 η ωρα
νταρντάνα busty,με κωλάρα και ένα υπέροχο έκφυλο προσωπάκι..ένα βράδυ που ήμουν λιώμα την πήρα και με εκστασίασε περισσότερο,για χαρντκοριλίκια είναι,αυτό ζητάει άλλωστεφιλε μου ευχαριστω πολυ το ειδα...η βαλερια που λες ποια ειναι???καλες οι προτασεις σου αλλα ξεχασα να σου πω οτι ψαχνω για φουλ προγραμα και πανω απο 1,5 ωρα οποτε σε αυτα που μου προτεινες ξεφευγουμε..παντως ευχαριστω πολυ φιλε!!!!
αυτή είναι ανεξάρτητη.Μία φορά την έχω πάρει,ιδρώνει τη φανέλα,Ουκρανή είναι,κατ`οίκον η επίσκεψη.Την αναφέρω γιατί γράφτηκε στις προηγούμενες σελίδες και θέλαν αρκετοί να δουν φωτό..στειλε να θες σε πμ την αγγελια..ειναι ανεξαρτητη??χωρο δικο της εχει η χοτελι???ντουετο κανει??και τιμη???