[URL unfurl="true"]http://www.greekerosads.com/wp-content/uploads/2013/06/213401-335x500.jpg[/img[/URL]]
*Εύα 80 -opoula
Την συγκεκριμένη την συνάντησα πριν λίγο καιρό και την κράτησα βαριά [b]18-20 λεπτά [/b]μαζί με το μπάνιο της. Είναι εντελώς ξενέρωτη στην φάτσα,στο σώμα αλλά και στην όλη συμπεριφορά. Πραγματικά έκανα μαλακία που της έδωσα μπροστά τα λεφτά. Αφού τα πήρε προσπαθούσε να με ξενερώσει για την διώξω ... Πήγα να την φιλήσω στο μάγουλο και μου λέει θα μου χαλάσεις το make-up... Της είπα να μου κάνει πίπα πχ (με καπότα) και αυτήν συνέχιζε να μου τον παίζει κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει αρχικά,μετά μου λέει ότι είναι extra λεφτά,της λέω όχι δεν είναι γιατί στην αρχική συνενόηση μου είπε μόνο για κόλο extra,μετά μου λέει ότι δεν της αρέσει να κάνει πίπα ... Έλεος,εκεί τα πήρα,της χώνω μία ελαφριά στο κεφάλι και της λέω [b]*** κάνεις πίπα τώρα *** [/b]στα @@ μου τι σου αρέσει εγώ πληρώνω.
Για τον πούτσο πίπα αλλά τελικά μου σηκώθηκε την βάζω κάτω και την γαμάω προσπαθώντας να χύσω στα γρήγορα για να την διαολοστείλω όπως και έγινε.
[/quote]
Α καλά και πολύ την κράτησες. Δεν ρώταγες? Αυτή είναι νεκρή, πρέπει κάποιος να της το πει.