PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Δεν έχεις άδικο. Μάλλον σε κάτι μπρος ΖΟΜΒΙΕ φέρνει.
Παίζει-έπαιζε και εδώ,για να μην την πατήσει κανείς εις διπλούν.
Δεν έχεις άδικο. Μάλλον σε κάτι μπρος ΖΟΜΒΙΕ φέρνει.
παίζει Ιόλη 6945***065 κοντό 1,60 κορμί αλλά Μάριαν (ίσως λίγο καλύτερο),μελαχρινό ....την πήρα full με κώλο ,και 2 μπαλάκια στην ώρα 150...κατά την άποψή μου ακριβή ...θα έπρεπε έως 120 στο full ...δεν έχει πουθενά φωτό μου την πάσαρε φίλος προ 2μήνου την ξανάδα πρόσφατα...αυτά
[URL unfurl="true"]http://www.greekerosads.com/wp-content/uploads/2013/06/213401-335x500.jpg[/img[/URL]]
*Εύα 80 -opoula
Την συγκεκριμένη την συνάντησα πριν λίγο καιρό και την κράτησα βαριά [b]18-20 λεπτά [/b]μαζί με το μπάνιο της. Είναι εντελώς ξενέρωτη στην φάτσα,στο σώμα αλλά και στην όλη συμπεριφορά. Πραγματικά έκανα μαλακία που της έδωσα μπροστά τα λεφτά. Αφού τα πήρε προσπαθούσε να με ξενερώσει για την διώξω ... Πήγα να την φιλήσω στο μάγουλο και μου λέει θα μου χαλάσεις το make-up... Της είπα να μου κάνει πίπα πχ (με καπότα) και αυτήν συνέχιζε να μου τον παίζει κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει αρχικά,μετά μου λέει ότι είναι extra λεφτά,της λέω όχι δεν είναι γιατί στην αρχική συνενόηση μου είπε μόνο για κόλο extra,μετά μου λέει ότι δεν της αρέσει να κάνει πίπα ... Έλεος,εκεί τα πήρα,της χώνω μία ελαφριά στο κεφάλι και της λέω [b]*** κάνεις πίπα τώρα *** [/b]στα @@ μου τι σου αρέσει εγώ πληρώνω.
Για τον πούτσο πίπα αλλά τελικά μου σηκώθηκε την βάζω κάτω και την γαμάω προσπαθώντας να χύσω στα γρήγορα για να την διαολοστείλω όπως και έγινε.
[b]Αυτή και η "αννούλα" από το ίδιο γραφείο είναι τα μεγαλύτερα κομοδίνα που κυκλοφορούν ...[/b]
[/quote]
φωτο καραμούφα, όπως το 99% των φώτο στις αγγελίες ... απελπισία ... μόνο τα τραβέλια βάζουν πλέον πραγματικές φωτο ...
τι κακο και αυτο εχουν γεμισει τον τοπο μουφες αγγελιες!!!!
το κακό δεν είναι αυτό απο μόνο του...ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ
αν και γω δεν μπαινω καν στην διαδικασία να χαλάσω ουτε σεντσι..σε τηλ για δαύτους..
αυτό δεν σημαίνει οτι πολλοί ...δεν εποικοινωνούν...
χρειαζεται οργανωμένη αντίδραση-αντιμετώπιση απ' ολους μας εδω μέσα και πραγματικά ...
είναι απορίας άξιο...γιατί δεν έχει γίνει μέχρι τώρα;;;;;;;;;;
αυτό δεν είναι ενας απ' τους σκοπούς του σάιτ;;
συν ότι .. οι μούφα φώτος...όταν περπατάνε...
δημιουργούν μούφα υπηρεσίες, μούφα τιμές, μουσαντένια όλα ....ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!!!!
μιλάμε για τζίρους εκκατομυρίων η εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ημερησίως..και ΜΑΥΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...
τα οποια ....ολα στηρίζονται στην ΑΠΑΤΗ...
Βασικά όλο αυτό στηρίζεται στην καύλα του καθενός από μας. Όταν κάποιος θέλει να πηδήξει δεν υπολογίζει τίποτα. Θα σου έρθει μία άσχετη γκόμενα στο δωμάτιο και θα την δεχτείς έστω και με βαριά καρδιά γιατί δεν μπορείς να φύγεις (πληρώνοντας το δωμάτιο) χωρίς να έχεις πηδήξει. Το έχω κάνει και εγώ και πιστεύω και οι περισσότεροι εδώ μέσα. Επειδή εγώ προσωπικά το βαρέθηκα, δεν παίρνω ούτε καν τηλέφωνο αν δεν βγαίνουν καθαρές οι φώτο (1 στις χίλιες δηλαδή) Το google με έχει σώσει από πολλές κακοτοπιές ... Κάντε το ίδιο όλοι ... Οι φώτο στα γνωστά σαιτ αγγελιών είναι σχεδόν όλες μούφα ...
Βασικά όλο αυτό στηρίζεται στην καύλα του καθενός από μας. Όταν κάποιος θέλει να πηδήξει δεν υπολογίζει τίποτα. Θα σου έρθει μία άσχετη γκόμενα στο δωμάτιο και θα την δεχτείς έστω και με βαριά καρδιά γιατί δεν μπορείς να φύγεις (πληρώνοντας το δωμάτιο) χωρίς να έχεις πηδήξει. Το έχω κάνει και εγώ και πιστεύω και οι περισσότεροι εδώ μέσα. Επειδή εγώ προσωπικά το βαρέθηκα, δεν παίρνω ούτε καν τηλέφωνο αν δεν βγαίνουν καθαρές οι φώτο (1 στις χίλιες δηλαδή) Το google με έχει σώσει από πολλές κακοτοπιές ... Κάντε το ίδιο όλοι ... Οι φώτο στα γνωστά σαιτ αγγελιών είναι σχεδόν όλες μούφα ...
Και εκεί που η ζημία είναι 20 €, για να μην πληρώσεις στο τζάμπα το δωμάτιο, αυξάνεις τη ζημία σου κατά 80 € τουλάχιστον. για να δεις τη μαλακία που μας δέρνει.
επειδή ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ..ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ...
μήπως μια ιδέα να το αντιμετωπίσουμε είναι η παρακάτω...
έρχεται λοιπόν η γκόμενα που δεν έχει σχέση με την φώτο...και εννοείται οτι μας εχουν διαβεβαιώσει οτι θα ερθει αυτή με την φωτο...εναντι 80 η 100 ευρωπουλακιων..
πολύ ωραία...αφού έρθει...η καθε ασχετη λοιπον...την γαμαμε κανονικα...(προσοχη ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...εκει χασαμε)
και μετα τις δινουμε ενα 25αρι;; 30αρι;; (το πολύ)....
αιτιολογια....αν η γκομενα της φωτογραφιας εκανε 80....εσυ εισαι για ..το 1/3
..αρχιζει γκρινια ..τσαμπουκας....το γραφειο ..ο οδηγος...ο νταβας...
σηκωνεις κινητο και καλεις...αστυνομια..ειναι και τριψηφιο...
πιρνουν τον πουλο...ολοι...πουτανα, γραφεια, οδηγοι....
συνεπώς αγαπητε heimweh...γλυτώνεις...50 ευρωπουλα..και το κυριοτερο...
αν γινει ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ....εχουμε σοβαρες ελπίδες για γνησιες φώτος...κ.λ.π
μια χαρα τα λες φιλε αλλα αυτο θελει αρχιδια και δεν νομιζω οτι πολλη εδω μεσα θα τα εχουν να το κανουν!!!
τοτε ρε φιλε....δεν υπαρχει σωτηρια...
ο σεβασμος στον πελατη..η αξιοπιστια του προιοντος η της υπηρεσιας ειναι το παν....στην συναλλαγη..
αν παραγγείλεις απ' το ιντερνετ..ενα ζευγαρι παπούτσια..επωνυμο..των 100 ευρω...
και σου στειλουν ...santabarbara...εκει γιατι θα τους ορμήσεις(δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα)...ενω εδω πρέπει εκατοντάδες συμπαίκτες...να την κάνουν ΜΟΥΓΚΑ;;;;;