!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ποσο καιρο εχεις...;Ωραίος τυπα...
Απλά γιατι μ έπιασε λίγο μελαγχολία με την κριτική σου;
ποσο καιρο εχεις...;Ωραίος τυπα...
Απλά γιατι μ έπιασε λίγο μελαγχολία με την κριτική σου;
τι τιμή παίζει ρε μάγκες αυτή ?Ρε σεις, αυτή σαν να μου μοιάζει με αυτή:
τι τιμή παίζει ρε μάγκες αυτή ?
Αχαχαχαχα σιγα μην στο δωσει και τσαμπα!
Απλως ετσι τραβαει πελατεια. Να δω πως θα το παρει και απο την πισω πορτα τωρα που ζηταει 20+. Καλοδουλεμενη φαινεται στις φωτο παντως. ;)
Οποιος περασει/επικοινωνησει ας γραψει κατι.
εμενα παλι δεν μου μοιαζει με την κατια...
εμενα παλι δεν μου μοιαζει με την κατια...
παρε και με προσωπο για πιο σφαιρικη ενημερωση ;) ;) ;) ;)
και η καλυτερη για το τελος
Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο καυστικος;;;
Θεωρεις για γελια αν καποιος προτιμαει κατι οικονομικο που κανει τα παντα ολα με 50€, και δεν προτιμα παροπλισμενες στριπτιζεζ στα 100+€;
Σημειωτεον οτι η Στελα ειναι και στενη, οχι χοανιτα...
Σιγουρα οι μοντελες ειναι πιο κυκλοφορησημες για βολτα στη πλατεια, οσοι ομως προτιμουν κατι οπως η Στελα δεν πανε για αγαπουληδες, ουτε για να την βγαλουν βολτα για dinner.
Για ενα πολυ συγκεκριμενο λογο πανε.
Κατανοητος ελπιζω.
θεωρω ομως υπερβολη να επαναλαμβανεται - προμοταρεται για μενα καθε τοσο μια οποια και να ειναι αυτη με ποστ του τυπου
<<σημερα γαμισα τη στελλα κι ηταν το κατι αλλο
σημερα ξαναγαμισα τη στελλα και μου δωσε και κωλο
σημερα ξαναγαμισα τη στελλα γιατι αυριο θα φυγει
σημερα γυρισε η στελλα
ποιος ξεκωλιασε τη στελλα χθες και δε μπορεσα να τη γαμισω εγω σημερα?>>
ακομα και τωρα μας λες οτι η στελλα ειναι στενη κλπ κλπ. αλλο να κανεις πλακα κι αλλο να το λες σοβαρα
οσο για το αλλο με τους αγαπουληδες και το dinner αστο καλυτερα και ξερεις πολυ καλα το γιατι. δεν ειναι αναγκη να βγει και δημοσια ;) ;)
Δεν νομιζω οτι τους φαινονται λιγα αλλα το να μας ζαλιζουν τα παπαρια κοινος να την προμοταρουν ενοουνΕχω αναφερφει, οντως υπερβολικα για τη Στελλα.. Ως εδω.
Το αγαπουληδες κλπ δεν αναφερεται σε εσενα και σε κανεναν αλλο. Απλα το εγραψα για να δειξω οτι δεν εχω προμηθεια επι των πωλησεων της.
Μαζι σου συνπολεμιστη. Καποιοι εδω μέσα θελουν να πληρωνουν 100 και 150 €. Τα 50 τους ειναι λιγα....
εεεεπ!!!! που εισαι 'σύ ?θεωρω ομως υπερβολη να επαναλαμβανεται - προμοταρεται για μενα καθε τοσο μια οποια και να ειναι αυτη με ποστ του τυπου
σημερα γυρισε η στελλα
ακομα και τωρα μας λες οτι η στελλα ειναι στενη κλπ κλπ. αλλο να κανεις πλακα κι αλλο να το λες σοβαρα
οσο για το αλλο με τους αγαπουληδες και το dinner αστο καλυτερα και ξερεις πολυ καλα το γιατι. δεν ειναι αναγκη να βγει και δημοσια ;) ;)
Εχω αναφερφει, οντως υπερβολικα για τη Στελλα.. Ως εδω.
Το αγαπουληδες κλπ δεν αναφερεται σε εσενα και σε κανεναν αλλο. Απλα το εγραψα για να δειξω οτι δεν εχω προμηθεια επι των πωλησεων της.
Μαζι σου συνπολεμιστη. Καποιοι εδω μέσα θελουν να πληρωνουν 100 και 150 €. Τα 50 τους ειναι λιγα....
εεεεπ!!!! που εισαι 'σύ ?
A γεια σουθεωρω ομως υπερβολη να επαναλαμβανεται - προμοταρεται για μενα καθε τοσο μια οποια και να ειναι αυτη με ποστ του τυπου
σημερα γυρισε η στελλα