Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ενα μπαζο που κανει σε δικο του χωρο τα παντα ολα με ενα 50αρι. Αν ηταν μοντελο θα ηταν στα100+ με 20+20+20 κλπ κλπ
Δεν ξερω να σου πω. Κανε ενα τηλ και ρωτα την.μονο σε δικότης χόρο?
Παρασκευη ηταν, λαθος μερα εγραψα. Ευχαριστω για την επισημανση.Καποιο παλιοπαιδο απο εδω ξεκολιασε την Στελα παρασκκευη πρωι και δεν μπορεσε να με εξυπηρετηση.....
Χαλαλι του.
Παρασκευη ηταν, λαθος μερα εγραψα. Ευχαριστω για την επισημανση.
Αυτή ρε παιδιά δεν μοιάζει με κεινη τη θείτσα στo πάνελ του ΦΜ κάθε απόγευμα στο STAR?
Αυτή ρε παιδιά δεν μοιάζει με κεινη τη θείτσα στo πάνελ του ΦΜ κάθε απόγευμα στο STAR?
, οποιος θυμαται κατι για την τσουπρα,ας πει!
gia poia les?link? παιζει καμια ανεξαρτητη φηνη να βοηθεισετε εναν συντροφο για σημερα?Ενα μπαζο που κανει σε δικο του χωρο τα παντα ολα με ενα 50αρι. Αν ηταν μοντελο θα ηταν στα100+ με 20+20+20 κλπ κλπ
Και για να προλάβω τυχόν ερωτήσεις για την 2η του ίδιου site
Και για να προλάβω τυχόν ερωτήσεις για την 2η του ίδιου site
gia poia les?link? παιζει καμια ανεξαρτητη φηνη να βοηθεισετε εναν συντροφο για σημερα?
gia poia les?link? παιζει καμια ανεξαρτητη φηνη να βοηθεισετε εναν συντροφο για σημερα?
Γράψε κι εδώ αν θες:
thx
Αυτη ειναι.Ρε σεις, αυτή σαν να μου μοιάζει με αυτή:
Aλλαγή γραφείου,ονομάτων, νέες αυξημένες τιμές, κυρίως απο τη δέυτερη, που στο παρελθόν είχε ένα μικρό πέρασμα ως ανεξάρτητη με τα μισά σχεδόν χρήματα.
Ωραίος τυπα...Εγινε ;)
Δεν υπαρχει στον καταλογο οποτε συνοπτικα θα πω 5 πραγματακια εδω. Ειναι αυτη στην φωτογραφια. Με καποιες επισημανσεις βεβαια...
Κατ αρχην εχει ασχημο θα ελεγα για τα γουστα μου προσωπο, αρκετα ταλαιπωρημενο(λογικο λογω δουλειας-στριπτητζου ειναι απ οτι καταλαβα οποτε το πολυ ξενυχτι αυτα κανει).
Σχετικα μεγαλη περιφερεια με λιγα παραπανω κιλακια(οχι πολλα).
Βυζι εννοειται πλαστικο, οχι ακριβως στις δοξες του αλλα μια χαρα στην αφη και το χουφτωμα το οποιο απολαμβανει. Ηλικια γυρω στα 40+ πορει ομως και να πεφτω αρκετα εξω αφου με αυτα δεν το χω και ιδιαιτερα
Στα του αγωνα, οκ. 2 γυροι, δεν ειπε οχι σε κατι(δεν ζητησα και τιποτα extreme βεβαια).
Για cim κλπ μαλλον ειναι αναλογα την φαση. Δεν το απεφυγε, αλλα δεν το επιδιωξε κιολας...προτιμαει στα βυζα απ τι φανηκε στον 2ο γυρο.
Ειναι η χαρα του χουφτωματος λογω πιασιματων και σχετικα νταρντανοειδους σωματος.
Η τιμη ειναι στα 90 η ωρα. Δεν περασα ασχημα, αλλα δεν με κοβω να ξαναπηγαινω.
Γενικα εχω αραιωσει πολυ με την φαση και οποτε εχω ορεξη για 'τρελλιτσες' πλεον θα πηγαινω στα σιγουρα του 50ευρου και του 60ευρου που εχουν τεσταριστει πολλακις και αποδιδουν στο μεγιστο. Αυτα καλα να εισαι τυπε ;)