gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
καλημέρα... συνίσταται ανεπιφύλακτα... ;)
Μου αρέσει το συνομωτικό κλείσιμο του ματιού. Λες και πρόκειται για κάποιαν άγνωστη!
καλημέρα... συνίσταται ανεπιφύλακτα... ;)
Μου αρέσει το συνομωτικό κλείσιμο του ματιού. Λες και πρόκειται για κάποιαν άγνωστη!
mάλλον εννοεί ..ότι την αφησε ...αρτημελή !
καλησπέρα αδέλφια. 90% προκαταβολή φόρου. Όχι για cg, αλλά ούτε για πασατέμπο δεν θα έχουμε ..................
Ναι, θα σου κάνει το κωλοσουφρίδι σφεντόνα
O καθένας στο κρεβάτι του κάνει ότι θέλει..
Στο ερώτημά μου τώρα.. Απο εμφάνιση/υπηρεσίες ξέρει κανείς τίποτα για την εν λόγω κυρία;
γιατι δεν το κάνουν 100%;;;;;
όπως και νάχει τα @@@@@@@@@@@@@ μου θα πάρουν...
η αναλογία εταιρειών σε κέρδη -ζημιές είναι 1-50
"Προέρχομαι μόνο από τη μάνα και τον πατέρα μου" καλε μου φιλε παντα ακριβολογος , σε θεματα ανευ ουσιας , οπως και ο κολλητος σου ο ADMIN στο ανταλτφορουμ.Προέρχομαι μόνο από τη μάνα και τον πατέρα μου φίλε μου, αν εννοείς αν συμμετέχω και στο άνταλτ τότε ναι με το ίδιο νικ.
Ειναι αυτός που βγαίνει στο Λαβιθη το βράδυ;Παίχτη μπράβο σου που βγαίνεις ανοιχτά και εκθέτεις τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις, αλλά αν περιμένεις να βγουν κι άλλοι δημοσίως να κάνουν το ίδιο μάλλον είσαι όντως αιθεροβάμων...
Θα πληρώνουμε σε είδος. Λ.χ. πώλησις νεφρού προς κάλυψη φορολογικών υποχρέωσεων. Έχεις δει τις κινηματογραφικές ταινίες in time και repoman?
ναι κανει το κωλοσουφριδι δυευρω!O καθένας στο κρεβάτι του κάνει ότι θέλει..
Στο ερώτημά μου τώρα.. Απο εμφάνιση/υπηρεσίες ξέρει κανείς τίποτα για την εν λόγω κυρία;
ναι κανει το κωλοσουφριδι δυευρω!
Τυποι εδω εχουμε τιποτα;
Καλημέρα στην παρέα
Τυποι εδω εχουμε τιποτα;
Καλημέρα στην παρέα
Τυποι εδω εχουμε τιποτα;
Καλημέρα στην παρέα
Αριστα 10
Τυποι εδω εχουμε τιποτα;
Καλημέρα στην παρέα
Αριστα 10
Marianmarian