tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
καλησπέρα Συναγωνιστές! Εχει δοκιμάσει κανείς εδώ?? στο tineye βγαίνει καθαρό!!
στο τενεκόματο μπορεί αλλά στον γούγλη όχι
καλησπέρα Συναγωνιστές! Εχει δοκιμάσει κανείς εδώ?? στο tineye βγαίνει καθαρό!!
καλησπερα. η φωτο ειναι απ το 2009 και δειχνει ενα απ τα καλυτερα callgirl που εχω παρει! δυστυχως τοτε επαιρνα απο εφημεριδες και το τηλ το εχασα...η μονη πληροφορια που θυμαμαι ειναι οτι μου χε πει οτι ηταν λατινα... αν καποιος απ τους παλιους την ξερει ας με διαφωτισει... ευχαριστω!
αυτή υπάρχει ακόμα ή έχει εγκαταλείψει το άθλημα? το τηλέφωνό της είναι μονίμως κλειστό
με 50 την επαιρνα για να βγαλω βιτσια.!80 ειναι παρα πολλα για αυτο το μπαζοΟποιος θελει, δοκιμαζει !!!
με 50 την επαιρνα για να βγαλω βιτσια.!80 ειναι παρα πολλα για αυτο το μπαζο
αυτή υπάρχει ακόμα ή έχει εγκαταλείψει το άθλημα? το τηλέφωνό της είναι μονίμως κλειστό
η δαναι ειναι?καλησπερα. η φωτο ειναι απ το 2009 και δειχνει ενα απ τα καλυτερα callgirl που εχω παρει! δυστυχως τοτε επαιρνα απο εφημεριδες και το τηλ το εχασα...η μονη πληροφορια που θυμαμαι ειναι οτι μου χε πει οτι ηταν λατινα... αν καποιος απ τους παλιους την ξερει ας με διαφωτισει... ευχαριστω!
γαμω τις πλακεςΛοιπόν τύπε σκέφτεσαι κάποια μέρα κάποιος εδώ μέσα να πατήσει επάνω σε κανά link και να δει σε κανά adoos κτλ. καμμιά γυναίκα ή γκόμενα. Φαντάζεσαι αντιδράσεις τύπε?
η δαναι ειναι?
καλησπερα. ετσι ειπα τα λαμογια?καλησπέρα αδέλφια. 90% προκαταβολή φόρου. Όχι για cg, αλλά ούτε για πασατέμπο δεν θα έχουμε ..................
καλησπερα. ετσι ειπα τα λαμογια?
EM δεν υπαρχει και καποιος αλλος που να ξερει εκτος απο τον κυριο ασυμαζευτο ,το σχολιο μου ειναι αστειευομενο χωρις να θελω να θιξω τον ασυμαζευτοΘα λειψη για καμια 20ρια μερες
αρχες ιουνιου ερχεται αδερφε κανε υπομονη.EM δεν υπαρχει και καποιος αλλος που να ξερει εκτος απο τον κυριο ασυμαζευτο ,το σχολιο μου ειναι αστειευομενο χωρις να θελω να θιξω τον ασυμαζευτο