heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
80+40+20+χοτελ μπα..... και υποψιαζομαι και λιγο μπυροκοιλι.
μην το υποψιάζεσαι, υπάρχει.
80+40+20+χοτελ μπα..... και υποψιαζομαι και λιγο μπυροκοιλι.
ο θεος μαζι σου για αποψε
απανταει......μπασσα φωνη
καλο βραδυ και καλα γαμησια σε ολο τον κοσμοΟ South of Heaven μπορει να βαλει το χερι του.
Ο απο πανω με εχει ξεγραψει
μην το υποψιάζεσαι, υπάρχει.
καλο βραδυ και καλα γαμησια σε ολο τον κοσμο
καλο βραδυ και καλα γαμησια σε ολο τον κοσμο
Γνωρίζει κάποιος τη συγκεκριμενη ?
Ναι... ότι οι φωτό είναι μούφα
Εγώ που την είχα πάρει (πριν από κανένα μήνα περίπου) ούτε έκλαψα τα λεφτά μου αλλά ούτε είναι στις τοπ επιλογές μου. Θετικα: καλή συμμετοχή (δεν είναι κομοδίνο), καλή πίπα (καραμελωμα σ όλη την "οικογένεια") και για gfe, psi καταστάσεις
εδω τελικα οι γνωμες ειναι υπερ ή κατα
Ναι υπάρχει και μάλιστα αρκετό θα έλεγα. Όταν την πήρα ξενέρωσα, αλλά τελικά την πήδηξα και μπορώ να πω ότι παρόλο το μπυροκοίλι βγήκε πολύ psi. Αν θα την ξαναέπαιρνα; ΌΧΙ (πολλά τα 120 που μου ήρθε χωρίς το χοτέλι), αλλά δε το μετάνιωσα που τη πήρα κιόλας. Έχω δώσει 100 σε γκόμενες λεπτές αλλά κομοδίνο που όταν τελίωσα σκεφτόμουν "αν τραβούσα μαλακία και θα περνούσα καλύτερα και θα μου έμενε το 100 να το κάνω σουβλάκια"μην το υποψιάζεσαι, υπάρχει.
και ακομα δεν εχει δικο της χωρο γκρεγκ?Εγώ που την είχα πάρει (πριν από κανένα μήνα περίπου) ούτε έκλαψα τα λεφτά μου αλλά ούτε είναι στις τοπ επιλογές μου. Θετικα: καλή συμμετοχή (δεν είναι κομοδίνο), καλή πίπα (καραμελωμα σ όλη την "οικογένεια") και για gfe, psi καταστάσεις
Αρνητικά: Σημαντικότερο (για μένα) έρχεται δε κάνει ντουζάκι ("έκανα όταν έφυγα από τον προηγούμενο" μου είπε και τη πίστεψα) πρώτος γύρος πάλι δε πάει για ντουζάκι (μαλακία δικιά μου που δε της είπα να πάει αλλά επειδή είχα καιρό να γαμήσω με το που βγήκα από το ντουζ της τον ξαναέδωσα στο στόμα). Τελιώνει και ο δεύτερος γύρος πάω για ντουζ βγαίνω τη βλέπω να ντύνεται (είχε περάσει και η ώρα) και πήγαινε σ άλλο ραντεβού ΧΩΡΙΣ να κάνει ντουζ. Οπότε μετά απ αυτό είναι τελευταία μου επιλογή. Είπαμε να κάνουμε κασκαντεριλίκια αλλά όχι και να πάθουμε και κάτι. (Στα υπόψη πως μου είπε πως ήταν νοσοκόμα)
Α! Οι φωτό είναι παραπλανητικές (κατά την άποψή μου). Έχει κοιλίτσα και πρέπει ν έχει παχύνει.
κακο τραμουντανα κακο
Μου είπε να πάω στο Αττική (αυτό που είναι στην Ιπποκράτους νομίζω) και εγώ της είπα να έρθει στο Πρίαμο στο Παγκράτι που είναι κοντίτερα σε μένα. Μου φάνηκε πως της κακοφάνηκε, αλλά τελικά ήρθε. Οπότε ναι δεν έχει δικό της χώρο και προτιμάει να πηγαίνει σ αυτό το ξενοδοχείο που είπα γιατί όπως μου είπε είναι κοντά στο σπίτι της.και ακομα δεν εχει δικο της χωρο γκρεγκ?
το καθήκον προς τους συναγωνιστές...
αρα η αγγελια πρεπει να αλλαξει σε 40αρα ελληνιδα με υδροφοβια της οποιας το σπιτι ειναι κοντα στο ξενοδοχειο που πρεπει να πληρωσει ο πελατης ε?Μου είπε να πάω στο Αττική (αυτό που είναι στην Ιπποκράτους νομίζω) και εγώ της είπα να έρθει στο Πρίαμο στο Παγκράτι που είναι κοντίτερα σε μένα. Μου φάνηκε πως της κακοφάνηκε, αλλά τελικά ήρθε. Οπότε ναι δεν έχει δικό της χώρο και προτιμάει να πηγαίνει σ αυτό το ξενοδοχείο που είπα γιατί όπως μου είπε είναι κοντά στο σπίτι της.
Ξέρεις πως είναι αυτά τα πράγματα μάστορα. Έχω πάρει κοπέλες με τις οποίες άλλοι πέρασαν από χάλια μέχρι μέτρια και εγώ σούπερ (πχ Εμμανουέλα) και έχω πάρει και κοπέλες που άλλοι περάσανε σούπερ και εγώ μέτρια.αρα η αγγελια πρεπει να αλλαξει σε 40αρα ελληνιδα με υδροφοβια της οποιας το σπιτι ειναι κοντα στο ξενοδοχειο που πρεπει να πληρωσει ο πελατης ε?
επειδη ξερω πως ειναι αυτα τα πραγματα λεω οτι με οποιον και να παει πρεπει να ειναι στην πεννα στο θεμα καθαριοτητας αλλοιως σημαινει οτι δεν ειναι καν ουτε ημιεπαγγελματιας και σε ψιλοεπικινδυνη φαση ;). αλλο τα γουστα που θα σου βγαλει και αλλο το θεμα υγιεινης και ακριβους πληροφορησης ας πουμε για το δικο της χωρο.Ξέρεις πως είναι αυτά τα πράγματα μάστορα. Έχω πάρει κοπέλες με τις οποίες άλλοι πέρασαν από χάλια μέχρι μέτρια και εγώ σούπερ (πχ Εμμανουέλα) και έχω πάρει και κοπέλες που άλλοι περάσανε σούπερ και εγώ μέτρια.
Στα του θέματος καθαριότητας από μένα πέρνει Χ. Μπορεί μ έσένα (αν τη πάρεις) να βγάλει και ντετόλ. Ή μπορεί να της πεις έλα Β.Π και να σου έρθει πετώντας....