daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 35
- Πόντοι
- 246
σκιουρε της πρακτορομιλφ θες το τηλ? κανε μου πμστείλε και κατά δω το τηλ φίλε
σκιουρε της πρακτορομιλφ θες το τηλ? κανε μου πμστείλε και κατά δω το τηλ φίλε
σκιουρε της πρακτορομιλφ θες το τηλ? κανε μου πμ
όχι λάθος, μαλακία έκανα
δεν ξέρω τι πάτησα και βρέθηκα σε μια σελίδα στα ρώσικα με ωραίες φώτο, και νόμιζα είναι αυτή
το γαμησες.λοιπόν θέλω αν υπάρχει τηλ από εδώ:
[URL unfurl="true"]http://fishki.net/comment.php?id=114306[/url]
Γεια σας παιδιά θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο αυτής της κοπέλας?
Αν είναι εύκολο φυσικά
νομιζω η αννιτα ειναι η αννα33??εχεις πμ
αυριο τιμωρια 890 φορες! αννα33=αννα77=ανιτα=πρακτορομιλφ και μην βαλεις το λιλα να το γραψεινομιζω η αννιτα ειναι η αννα33??
μονο εγω μελετω καλα το μπου
και εσυ αλλες τοσεςναι,αυτη ειναι!
αυριο τιμωρια 890 φορες! αννα33=αννα77=ανιτα=πρακτορομιλφ και μην βαλεις το λιλα να το γραψει
αφηστε τις μαλακιες μην μας την πεσει καμμια SAS και τρεχουμε βραδιατικα. πετρο μιλα και συ για να μην μπλεξουμεΝαι είναι αυτη που ελεγε οτι δεν μας εχει αναγκη .οτι εχει 5000 φιλους στο φεις μπουκ μοναχα . οτι εχει συγγενεις στην ελληνικη αστυνομια διωξη διαδικτυακου εγκληματος CIA ΜΟΣΑΝΤ . οτι θα διαγραψει το φορουμ . οτι δε θα εριχνε ποτε τις τιμες της . οτι δεν ειναι βρωμικη οπως ειχε γραφτει και οτι δε θελει να ασχολειται πλεον κανενας μαζι της
Ναι είναι αυτη που έλεγε οτι δεν μας έχει ανάγκη .οτι έχει 5000 φίλους στο φεις μπουκ μονάχα . οτι έχει συγγενεές στην ελληνικά αστυνομία δίωξη διαδικτυακού εγκλήματος CIA ΜΟΣΑΝΤ . οτι θα διαγράψει το φόρουμ . οτι δε θα έριχνε ποτε τις τιμές της και οτι φυσικά πάντα έχει δουλειά . οτι δεν ειναι βρώμικη όπως ειχε γραφτεί και ότι δε θελει να ασχολείται πλέον κανένας μαζί της
....αυτο πως σας φαινεται? ξερει κανεις κατι?