daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 35
- Πόντοι
- 246
Καλά ξάδερφε εσύ ξέρεις καλύτερα.
Για τη κυρά Βάνα ξέρεις κάτι;;
μπα που να ξερω ξαδερφε ενας απλος επαρχιωτης ειμαι....
Καλά ξάδερφε εσύ ξέρεις καλύτερα.
Για τη κυρά Βάνα ξέρεις κάτι;;
Κρίμα νόμιζα ότι κάτι γνώριζες και θα μου έδινες τα φώτα σου.
90ευρω 1 εκτονωση με προφυλακτικο. Δευτερη εκτονωση +20,ελευθερο στοματικο +20,πρωκτικο+30.
Πολύ μουνάρα η δικιά σου, αλλά άντε βρες την σε κανένα άλλο μέρος και είναι και από το 2010, θα έχει ψιλοπουρέψει τώραΕπιπλέον, έχουμε κάτι γιαυτήν ?
Πολύ μουνάρα η δικιά σου, αλλά άντε βρες την σε κανένα άλλο μέρος και είναι και από το 2010, θα έχει ψιλοπουρέψει τώρα
Aν ερχόντουσαν τέτοια μουνιά στην Ελλάδα τότε τα μπουρδέλα θα είχαν κλείσει και τα call girls υης Ελλάδας θα είχαν πάρει μαύρο δρόμοΚαλησπέρα,
Βάσει της απάντησης σου, την έχεις δοκιμάσει? Υπάρχει κριτική ή έστω πως είναι στο πρόσωπο?
Την βρήκα και εδώ και ενδιαφέρομαι !!
Aν ερχόντουσαν τέτοια μουνιά στην Ελλάδα τότε τα μπουρδέλα θα είχαν κλείσει και τα call girls υης Ελλάδας θα είχαν πάρει μαύρο δρόμο
Ξερουμε κατι γι αυτο εδω??
πρωην μασαζου με 60 σε 2 γυρους στην ωρα,δεν κανει ακα και κωλο,επισης cif και cim,ευχαριστω μαζι με χοτελ που παει κανω ντου σε μασαζιδικο καλυτερα..μεχρι τις 16¨00 καθημερινα ειπε..οποιος δοκιμασει ας γραψει δυο αραδες..ολα ετοιμα καποιοι ΄΄μπεμπηδες΄΄τα θελετε εδω μεσα..
Παίκτη,λυπάμαι δεν μπορώ να σε βοηθήσω...και εγώ ρώτησα για το site και ο peonius που είναι και πιο παλιός λέει οτι μάλλον είναι μούφα οι φωτο...πάντως για την συγκεκριμένη το tineye δεν έχει κάτι.
φίλε το link που είναι γιατί το έχασα. Ποιά είναι ? ευχαριστώΕγινε η συναντηση με την κυρια...
λοιπον τσεχα με καλα ελληνικα, 37-38 σωμα μετριο (χαλαρωση κωλου και κυταριτιδα)..βυζι αρκετα καλο φυσικο 3-4αρι...κανει ακαπωτη πιπα, τα αλλα ισχυουν
οχι cif-cim-anal...
δουλευε σε studio παλιοτερα και οχι σε μασαζερι απ οτι καταλαβα...και την πιστευω γιατι
ειχε χαρακτηριστικες συμπεριφορες(αν και εχω πολλα χρονια να παω)
φιλουσε στο στομα φευγαλεα..με γλωσσα..γενικα δεν το.. ηθελε
η σουφρα της ειναι καραδουλεμενη, δεν πιστευω οτι δεν δινει κουλουρι..(σ εμενα δεν εδωσε παντως)..αλλα ειμαι σιγουρος οτι ψηνεται..
μια λεπτομερεια ακομα..κανει deep στην πιπα...τον εξαφανιζει...και ειναι καθαρη..
αυτα τα ολιγα..60 ευρωπουλα 2 τουφεκιες...
εμεις ξερουμε κοιτα να μαθεις και συΞερουμε κατι γι αυτο εδω??
Αν θες αντίγραψέ την και στον κατάλογο.Εγινε η συναντηση με την κυρια...
λοιπον τσεχα με καλα ελληνικα, 37-38 σωμα μετριο (χαλαρωση κωλου και κυταριτιδα)..βυζι αρκετα καλο φυσικο 3-4αρι...κανει ακαπωτη πιπα, τα αλλα ισχυουν
οχι cif-cim-anal...
δουλευε σε studio παλιοτερα και οχι σε μασαζερι απ οτι καταλαβα...και την πιστευω γιατι
ειχε χαρακτηριστικες συμπεριφορες(αν και εχω πολλα χρονια να παω)
φιλουσε στο στομα φευγαλεα..με γλωσσα..γενικα δεν το.. ηθελε
η σουφρα της ειναι καραδουλεμενη, δεν πιστευω οτι δεν δινει κουλουρι..(σ εμενα δεν εδωσε παντως)..αλλα ειμαι σιγουρος οτι ψηνεται..
μια λεπτομερεια ακομα..κανει deep στην πιπα...τον εξαφανιζει...και ειναι καθαρη..
αυτα τα ολιγα..60 ευρωπουλα 2 τουφεκιες...