Επισκέπτης
συναγωνιστες εχουμε τηλ. γιατι αυτο που βρηκα ειναι παντα κλειστο.
Μια που την βρήκα, πάρτε και το link της αγγελίαςφίλε το link που είναι γιατί το έχασα. Ποιά είναι ? ευχαριστώ
Ποια ειναι η μάγια ρε τύποι;
Για το milf λέω...
αν λες αυτη εισαι σε λαθος τοπικ φιλε μου
ωχ ωχ μαλλον λαλακία ειναι ..αμε στα μασαζ κατ'οικον μαγια βουλγαρα. ;)
ετσι για να μη το ξανακανεις αλλη φορα
οχι φιλε μου δεν την εχω δοκιμασει. τηλ πηρα μονο.Καλησπέρα,
Βάσει της απάντησης σου, την έχεις δοκιμάσει? Υπάρχει κριτική ή έστω πως είναι στο πρόσωπο?
Την βρήκα και εδώ και ενδιαφέρομαι !!
Επιπλέον, έχουμε κάτι γιαυτήν ?
Ευχαριστώ !!!
52 ειναι η ρυ φιλοτιμη και καλο παιδι. η μαγια που λες ειναι η βουλγαρα στα μασαζ τιμια προταση και αυτη. σαν της μαρινας το ταμπεραμεντο καμμια δεν εχει ομωςγια την αναστασια θα σε πληροφορησει ο mike που ειναι πελατης. ειναι 50+ δεν την εχω παρει και δεν ξερω αλλα.για την αλλη δεν ξερω.αλλα σα τη μαρινα60 δεν ειναι ΚΑΜΜΙΑ._
Η Μαγια που κανει μασαζ δεν ειναι Βουλγαρα και δεν δουλευει καιρο τωρα.Η Μαγια εξ Βουλγαριας με 20ετη θητεια στο Ελλαντα ειναι αυτηρε συ καπου πήρε το ματι μου για μια μαγια που ειναι milf με υπηρεσίες σαν της μαρίνας...
και μια άλλη η αναστασια ru αν δεν κανω λαθος...
ειλικρινα δεν γνωριζω αν ειναι ηαυτη η μαγια η βουλγαρα η λαδομανταμ
συγνωμη εκ παραδρομης μου φυγε. δεχομαι μαστιγωμα μεχρι και απο την νανουκα52 ειναι η ρυ φιλοτιμη και καλο παιδι. η μαγια που λες ειναι η βουλγαραστα μασαζτιμια προταση και αυτη. σαν της μαρινας το ταμπεραμεντο καμμια δεν εχει ομως
Και την Αναστασια,πολυ την μεγαλωσες....κατω απο τα 50 ειναισυγνωμη εκ παραδρομης μου φυγε. δεχομαι μαστιγωμα μεχρι και απο την νανουκα
Και την Αναστασια,πολυ την μεγαλωσες....κατω απο τα 50 ειναι
Αν το μαθει οτι την λες 52ειναι ακριβως οσο εγραψα σεμι.ακριβως ;)