daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 35
- Πόντοι
- 246
ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.
εχουμε κι αλλον λυσσαρη τωρα ;) ;) ;)taseas tony montana
θα τισ γαμησει ολες ετσι οπως παει
ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.
εχουμε κι αλλον λυσσαρη τωρα ;) ;) ;)taseas tony montana
θα τισ γαμησει ολες ετσι οπως παει
βεβαιως αγαπητε διοτι ηταν προαπαιτουμενο και προσυμφωνηθεν για την τελεση του μυστηριου.κανεις και τετοια νιοπαντρος ανθρωπος???
εγω πητ πουτανες και τραβελλους δεν τα κοβω ουτε σε 200 χρονια ακομη οποτε με αυτα τα δεδομενα ητανε take it or leave it για την κυρα.καλες και καθαρες εξηγησεις και ολα καλα.σ αυτο συμφωνουμε, το λεω χρονια τωρα. ειναι σα να φωναζεις το μαστορα σπιτι σου. δεν υπαρχει ουτε απατησα ουτε τιποτα ;) ;) ;)
αμα δεν ητανε δεν την εβαζα στο σβερκο μου γιατι δραγατη στο σωβρακο μου στα 50 δεν βαζω ;)πολυ προχω παντως ειναι.μακαρι να ηταν κι αλλες ετσι
αμ πως? καθαρα κολπα.σωστος ;) ;) ;) ;)
ρε κανον επι τω εργω επρεπε να παρεις φωτοαπ την χθεσινη /συναντηση με τιγρακι..
κανονικά έπρεπε να την βάλεις στο δικό της threat τις φώτο όχι εδώαπ την χθεσινη /συναντηση με τιγρακι..
απ την χθεσινη /συναντηση με τιγρακι..
κανονικά έπρεπε να την βάλεις στο δικό της threat τις φώτο όχι εδώ
Thread (νήμα), threat (απειλή). Γράψτο θρεντ στα ελληνικά φίλε που είναι και ο σωστός τρόπος να γράφουμε ξένες λέξεις.κανονικά έπρεπε να την βάλεις στο δικό της threat τις φώτο όχι εδώ
Thread (νήμα), threat (απειλή). Γράψτο θρεντ στα ελληνικά φίλε που είναι και ο σωστός τρόπος να γράφουμε ξένες λέξεις.
Αυτό σε πείραξε εσένα, όχι ο άλλος που έδωσε 250 για το σούργελο!
Αυτή μας είχε πει ότι δουλεύει τώρα με άλλο "κύκλο" και να μην ασχολούμαστε! :-
Εκεί θα ανήκει ο παίκτης! Άλλη κλάση!! :o
Πρόσωπο για 7,0 λέμε (υπάρχει φωτό πιο πάνω και ο καθένας βλέπει!) και ύψος 1,70!
Εθικότητα : "Δεν ξέρω!" ;)
Το πιο ωραίο είναι πως από το προφίλ του δεν φαίνεται για προμότορας.
Ο.Κ., περί ορέξεως...