daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
καλο βραδυ σε ολους.
Μάλλον να μας πλερώσει θα έπρεπε ;)Για 1,65 ύψος, βάρος 64 κιλά και 150ε την ώρα και οδοιπορικά άσταδιαλα λεω εγώ.
το red bull δίνει φτεραααααα..με αυτά τα κιλά???? !!!
ειναι η γειτονισσα μου η χηρα ;) της ριχνεις ενα δεν λεει οχι σε τιποτα και σε χαρτζηλικωνει μετα
καλημερα φιλε. εγω ειμαι μεσα σε οτι κανονιστει.μιλα βρεεεεεεεεεεε
ελα ρε φιλε επαθες τετοια νηλα?περιεργες μυρωδιες βγηκαν στην επιφανεια αρχισε οτι δεν και τελικα τα μαζεψε και εφυγε και ηθελε να κρατησει τα χρηματα ...αλλα θα κρατουσε το κεφαλι της απο τις κλωτσιες η βρομιαρα....με εσωσε το δαχτυλο στο μουνι της στα ορθια πριν γδυθει ...μακρια γιατι βγαινει τρελη μποχα φαντασου και να το βγαλει....
Τυχερος ησουν !!!περιεργες μυρωδιες βγηκαν στην επιφανεια αρχισε οτι δεν και τελικα τα μαζεψε και εφυγε και ηθελε να κρατησει τα χρηματα ...αλλα θα κρατουσε το κεφαλι της απο τις κλωτσιες η βρομιαρα....με εσωσε το δαχτυλο στο μουνι της στα ορθια πριν γδυθει ...μακρια γιατι βγαινει τρελη μποχα φαντασου και να το βγαλει....
Δεν λες που προλαβε και την !!! ;)ελα ρε φιλε επαθες τετοια νηλα?
καλα ο cris δεν ειναι κανας χαζος ωστε να την φαει.Δεν λες που προλαβε και την !!! ;)
στις 4 η μια δωρο πχκαλως τον κρις. μετρια πραγματα ολος ο κοσμος.ουτε εορταστικες πουτανοπροσφορες.
ετσι ;)στις 4 η μια δωρο πχ
Νομιζω μονο στα ονειρα σου, αν μιλαμε για την ιδια παντα.η ρυ δινει κουλουρι. ;)
δυσκολο να δινει. τωρα αν το δουλευει τι να πω.Νομιζω μονο στα ονειρα σου, αν μιλαμε για την ιδια παντα.
Νομιζω μονο στα ονειρα σου, αν μιλαμε για την ιδια παντα.
Δεν δίνει ε; Κρίμα! Κι έλεγα να την πάρω!
Δίνουν άλλες κι άλλες μουνάρες και οι μπουρούχες κάνουν τις δύσκολες!
Αλλά δεν φταίνε αυτές! Όσοι τις κάνανε(-τε) ντίβες φταίνε(-ται).
Πληρωνεται;;; Που σου ηρθε αυτο;;; Απεναντιας δινει και δωρακι καρτα απεριοριστων διαδρομων με το τελεφερικ.Είναι δυνατόν η Αναστάσια.ρου να πληρώνεται για να γαμιέται, θε έλεγα...
Είναι δυνατόν η Αναστάσια.ρου να πληρώνεται για να γαμιέται, θε έλεγα...