petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
μαρινα60 τουμπανο. το δυσκολο ειναι να τη βρεις στο τηλκαλησπερα.
καποια προταση με αυτες τις προδιαγραφες?
μαρινα60 τουμπανο. το δυσκολο ειναι να τη βρεις στο τηλκαλησπερα.
καποια προταση με αυτες τις προδιαγραφες?
τωρα μολις της μιλησα!δε ξερει αν θα δουλεψει σημερα κ για αυριο μου ειπε να τη παρω κ βλεπουμε....μαρινα60 τουμπανο. το δυσκολο ειναι να τη βρεις στο τηλ
Είναι δυνατόν η Αναστάσια.ρου να πληρώνεται για να γαμιέται, θε έλεγα...
τωρα μολις της μιλησα!δε ξερει αν θα δουλεψει σημερα κ για αυριο μου ειπε να τη παρω κ βλεπουμε....
μαρινα60 τουμπανο. το δυσκολο ειναι να τη βρεις στο τηλ
Η κρίση έχει χτυπήσει παντού.Είναι δυνατόν να γίνεται κουβέντα έστω για πλάκα αν η Anastasia.ru δίνει κουλούρι;
μεγαλε παιξε τζοκερ και θα κερδισεις σιγουρα αφου σου απαντησε. μονο μη το πεις του apoc
Οτι δεν σου καθεται free λιγουρι ειναι μπαζο. Το καταλαβαμαι. Ας το σταματησουμε εδω χρονιαρες μερες
για την αναστασια θα βγει μανουρα? οποιος κανει κεφι παιρνει οποιος οχι δεν παιρνει. αποδεκτη την ειπε ρε ποδολαγνε δεν της εγραψε και κριτικη με 12αρια.εσυ εχεις προηγουμενα και καλως τα εχεις οπως λες.οποιος πει κατι διαφορετικο ειναι προμοτορας? ρε χριστουγεννιατικα θα σκοτωνομαστε για τις πουτανες?
αν ήταν πάσχα δεν θα'χες πρόβλημα;
ποτε προλαβες ?ποτε?
πέρασαν 2' από το πόστ σου
δεν απάντησες όμως
το πασχα ειναι και το φιλι της αγαπης ( ) για συγχωρεση).πιο χαλαρα τα πραγματα (1' περασε οχι 2')
καλησπερα φιλε μου γιαυτο φοραμε σκουφακι στην διεισδυση παντα και τα χρηματα οχι στην αρχη γιατι μετα κανουν μανουρα και δεν εχω ορεξη για καυγαδες....καλα ο cris δεν ειναι κανας χαζος ωστε να την φαει.
σωστα τα λες ελα εσυ για 4 ωρες και θα εχες την 4 δωρεαν σερβις κουκλα μου ....αντε για να μην ποσταρουμε μονο αλλα και να απανταμε σε προτασεις.....στις 4 η μια δωρο πχ
καλησπερα φιλε μου γιαυτο φοραμε σκουφακι στην διεισδυση παντα και τα χρηματα οχι στην αρχη γιατι μετα κανουν μανουρα και δεν εχω ορεξη για καυγαδες....
2λεπτά:
« Απάντηση #46099 στις: σήμερα στις 18:14 »
mike strats στις σήμερα στις 18:12
- σιγά μην φιλήσουμε και το αρνί ρε Μαικ!
νομίζω ότι κάτι πάει στραβά σήμερα..μήπως σου χακέψανε και σένα το ακάουντ όπως του δημητράκη;
θα του το πω εγω βρε...να κανει δουλεια το κοριτσι....να δω ποιος απο τους δυο σας θα δει χαρα πρωτος
κι αμα τη δειτε μη το πειτε πουθενα. ουτε στον apoc