Azimazeftos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Συναδελφοι για οσους αρεσουν τα milf ειναι αποδεκτη. Milf με σωμα καλυτερο απο πολυ μικροτερες. Γιατι τοσες αποριες δεν κατανοω
Συναδελφοι για οσους αρεσουν τα milf ειναι αποδεκτη. Milf με σωμα καλυτερο απο πολυ μικροτερες. Γιατι τοσες αποριες δεν κατανοω
και δεν είναι η μόνη...Είναι δυνατόν η Αναστάσια.ρου να πληρώνεται για να γαμιέται, θε έλεγα...
και δεν είναι η μόνη...
και στα 100!! :S
Οτι δεν σου καθεται free λιγουρι ειναι μπαζο. Το καταλαβαμαι. Ας το σταματησουμε εδω χρονιαρες μερεςΈνα μπάζο με βλεννόρροια....
Αει σιχτίρ ρε μαλάκα προμότορα κι εσύ. Άκου "αποδεκτή"...
και δεν είναι η μόνη...
Το "πρόβλημα" του προσώπου πως λύνεται? Με σακούλα?
αφου το ξερεις γιατι την πηρες τηλ?καλημερα φιλοι,εκτως του οτι ειναι φόλα ειναι και αγενεστατη.
αφου το ξερεις γιατι την πηρες τηλ?
και δεν είναι η μόνη...
Λοιπόν και χωρίς πλάκα.
Το σπίτι μου και το γραφείο μου το καθαρίζει μια Γεωργιανή (αν και είναι σχετικά μακριά, αλλά της έχουμε εμπιστοσύνη), γύρω στα 45. Ψηλή γυναίκα, μπρατσωμένη, παλιά μπασκετμπωλίστρια.
Η γυναίκα παίρνει 6 ευρώ την ώρα για το καθάρισμα. Επί πλέον είναι και συνεχώς μέσα στην καύλα διότι παραμένει αγάμητη επί μακρόν. (Αυτά τα κουτσομπολιά τα μαθαίνω από την γυναίκα μου, διότι εγώ έχω πολύ τυπικές σχέσεις μαζί της.)
Σε εμφάνιση μπροστά στη Λίλυ μοιάζει με πλεϋμέιτ. (Σιγά το πράμα! Οι περισσότερες γυναίκες είναι ομορφότερες από την Λίλυ!)
Υποκεικειμενικά (για εμένα) θα έλεγα αδιάφορη, αλλά σίγουρα όχι και σαν την Λίλυ!
Λοιπόν δεν φαντάζεστε πόσες φορές μου έχει έρθει η ιδέα να της πω να αρχίσει την "δουλειά"! Σε πάρα πολλούς θα αρέσει, αυτό είναι σίγουρο.
Μόνο που σκέφτομαι πως είτε της αρέσει η ιδέα και την αρχίσει είτε όχι και με βρίσει, θα την χάσω από καθαρίστρια...
και στα 50-60 παιζουν πολυ καλυτερες και νεοτερες απο τις γιαγιαδες