εχεις απολυτο δικαιο αδελφε ΕΥΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΕΛΛΗ το ιδρωνουν πληρως το 150αρι. ειναι ανεκτιμητες.
καλημερα φιλε.μπορω να εχω πληροφοριες για τις εν λογω κορασιδες? με προσωπικο μυνημα.ειχα αποτραβηχτει λιγο και εχω μεινει εκτος πραγματων.ευχαριστω
εχεις απολυτο δικαιο αδελφε ΕΥΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΕΛΛΗ το ιδρωνουν πληρως το 150αρι. ειναι ανεκτιμητες.
αν ειστε ετοιμοι για σχεση......
σωστος....
το ενα nick ειμαι εγω και το τηλεφωνο που εδωσε ο φιλος ειναι αυτο συνεχεια δεν υπηρχε λογω κακης εκτιμησης απο μερους μου
Αυτήν ήθελα να την δώ και εγώ. Αλλά δεν το αποφάσισα τελικά. Κάτι με κράτησε. Την έχει πάρει κανείς?
Σοβαρα το σηκωσε? τι σου ειπε για τιμη κ προγραμμα?Δεν θα το πιστέψετε, το σήκωσε. Μου είπε τα σχετικά. Ήθελα να το σκεπτώ. Της τηλεφώνησα μία περίπου ώρα αργότερα. Και οποία έκπληξη: Δεν το σήκωνε.
Σοβαρα το σηκωσε? τι σου ειπε για τιμη κ προγραμμα?
Συγνωμη και τι κερδιζει με το να βαζει αγγελια καθε μερα κ να μην σηκωνει το τηλ? Φαντασου να σου κλεισει ραντεβου και να μην ερθει ποτε.80 ώρα με ακάποτο (όχι cim) και όσες φορές προλάβουμε. Αλλά μετά δεν το σήκωνε. Μάλλον το έχει σύστημα.
και αυτο το εχουμε απολαυσει.... αποτελεσμα εβγαλες αγαπητε ???????????Δεν θα το πιστέψετε, το σήκωσε. Μου είπε τα σχετικά. Ήθελα να το σκεπτώ. Της τηλεφώνησα μία περίπου ώρα αργότερα. Και οποία έκπληξη: Δεν το σήκωνε.
Ρε μάγκες κάντε μου μια χάρη... μιλάω με mail με αυτή και σκέφτομαι τις επόμενες μέρες να κανονίσω... έτσι όπως μιλάει φαίνεται ερασιτέχνης... έχει δοκιμάσει κανένας? την έχει δει από κοντά? αξίζει? είναι γλυκιά η με τα μούτρα κάτω? Αν κάποιος έχει πάει μαζί της και δεν θέλει να γράψει εδώ ας μου στείλει ένα pm να μου πει λεπτομέρειες... Ευχαριστώ...
ναι 120 ευρώ για μία ώρα με 2 εκτονώσεις και ελεύθερο στοματικό. πρωκτικό όχι.
αν είναι αυτή που βλέπουμε στη φωτογραφία, φαίνεται πολύ καλό, αλλά το μειονέκτημα που έχει είναι ότι είναι Ελληνίδα...
Ρε μάγκες κάντε μου μια χάρη... μιλάω με mail με αυτή και σκέφτομαι τις επόμενες μέρες να κανονίσω... έτσι όπως μιλάει φαίνεται ερασιτέχνης... έχει δοκιμάσει κανένας? την έχει δει από κοντά? αξίζει? είναι γλυκιά η με τα μούτρα κάτω? Αν κάποιος έχει πάει μαζί της και δεν θέλει να γράψει εδώ ας μου στείλει ένα pm να μου πει λεπτομέρειες... Ευχαριστώ...
Σε καποια αγγελια παντως ειχα δει οτι πανε και σαν ζευγαριTo τηλ που δίνει μέχρι πρότινος το απαντούσε άντρας πάντως