DocHollywood
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
αδέλφια μεταξύ Χριστίνας 24 k Ντανιέλας τι προτείνεται?
αδερφε κ εγω στο ιδιο διλημα ειμαι, ας τις μοιρασουμε να ξεμπερδευτούμε
αδέλφια μεταξύ Χριστίνας 24 k Ντανιέλας τι προτείνεται?
σωστος....Αυτη βαζει συνεχεια αγγελιες τωρα αλλαξε φωτο και οταν την παιρνεις δεν το σηκωνει ποτε.
όχι βρε φίλε μου 350-400... είναι πολλά τα λεφτά... έτσι όπως το είδα... σκέφτηκα να σου κάτσω εγώ....
ρίξε μια ματιά εδώ έχουν ακουστεί καλές κριτικές...
μπορείς να συναντήσεις έλενα-βιβή που λένε όλοι ότι είναι μια χαρά... και ελληνίδα ώστε να μπορείς να μιλήσεις
το ενα nick ειμαι εγω και το τηλεφωνο που εδωσε ο φιλος ειναι αυτο συνεχεια δεν υπηρχε λογω κακης εκτιμησης απο μερους μου..και δεν βγάζεις λίγο στην φόρα αυτά τα nick που υποσχέθηκαν για να πάρουν κάτι και δεν ανταποκρίθηκαν??????????????????
..για να μην μένει αόριστα το "όποιο παράπονο"...
Τοσο χαλια ειναι ???το ενα nick ειμαι εγω και το τηλεφωνο που εδωσε ο φιλος ειναι αυτο συνεχεια δεν υπηρχε λογω κακης εκτιμησης απο μερους μου
δεν εχω ιδεα!! απλα δεν ασχολουμε με γραφειακια!!
Θα γαμήσουν καλά τα κοράκια οι καθηγητές; ή θα
κ οχι στις δικες μας
200++ φουλ σερβις κ με φωτοσοπ..???????
ασε ρε..
Παιδιά,κάποιο τηλ.της Daniella υπάρχει; Πήρα σε ένα που είχα βρεί στο blog που έχει,αλλά μάλλον έχει αλλάξει
Mηπως θελει να πει σχολη καλων ψωλων?
εχεις απολυτο δικαιο αδελφε ΕΥΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΕΛΛΗ το ιδρωνουν πληρως το 150αρι. ειναι ανεκτιμητες.τη ναντια τη φοβηθηκα διαβαζοντας κριτικες,ελενα-βιβη δε μου εκανε κλικ,ειπα να παρω ελλη και ευτυχως το ενστικτο με δικαιωσε...μια χαρα,αψογη...λες και πηδηξα το ωραιο μουνακι που μενει στο διπλα διαμερισμα....
ατελειωτε .....κ οχι στις δικες μας
200++ φουλ σερβις κ με φωτοσοπ..???????
ασε ρε..