lasusurela
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.041
- Πόντοι
- 371
ευχαρηστω να εισαι καλα
Σε καποια αγγελια παντως ειχα δει οτι πανε και σαν ζευγαρι
Μάγκες, ετοιμάζομαι για κασκαντεριλίκι με αυτήν:
www.mylist.gr/?view=showad&adid=75982&cityid=2&lang=el&catid=7]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=75982&cityid=2&lang=el&catid=7 [/url]
Αν ξέρει κανείς κάτι το λέει, αλλιώς θα ενημερώσω μόλις τελειώσω.
Ποιο δουλεμενη και απο μπετονιερα στα ολυμπιακα εργα του 2004...Συναγωνιστές καλησπέρα. Εχει δοκιμασει κανεις την παραπανω ΒΒW? Φαίνεται δουλεμένη..
ρε αλανι, εχεις παει και με αυτην???Ποιο δουλεμενη και απο μπετονιερα στα ολυμπιακα εργα του 2004...
έχουν γίνει πολλές αναφορές... η κοπέλα είναι η Έλενα που έπαιξε στη τσόντα του Σειρηνάκη με τις γυναικείες φυλακές που είχε δεμένα τα μάτια. Τα 80 σαν ζευγάρι αξίζουν, καλές υπηρεσίες, χαρακτήρες που σου αποβάλουν το άγχος και φαίνεται ότι το απολαμβάνουν.. Η κοπέλα μόνη της παίρνει 150. Αν και καλή...τα λεφτά πολλά αφού μπορείς να βρεις ίδιες υπηρεσίες και εμφάνιση με πολύ λιγότερα.. Αυτά...
Νομίζεις ότι είναι αυτή?, δηλαδή η Μαίρη? Δεν μου φαίνεται, αλλά, πάλι, δεν παίρνω και όρκο.
αυτή είναι δεν είναι το μασατζίδικο, αλλά παραμένει ξεπέτα, διάβασεΡε παλικαρια αυτη ξεπετα ειναι????
Ειναι απο το μασατζιδικο στην Καλιθεα με Νανουκες και τα συναφη????
Ευχαριστω οποιον ξερει....
Σ ευχαριστω πολλυ.....μολις το εσωσα!!αυτή είναι δεν είναι το μασατζίδικο, αλλά παραμένει ξεπέτα, διάβασε
εχει παει κανεις να μας πει?
Αυτη με τα βρωμοσκυλα ειναι ναι,.[size=10pt][size=10pt]Πρέπει να είναι αυτή με τα σκυλιά....[/size][/size]
Να αγιάσει το στόμα σουΚαλημέρα....Μια μικρή (πικρή) παρατήρηση...Προ ημερών έγραψα να μάθω για κάποιες κοπέλες που διάβασα εδώ αλλα δεν έβρισκα κριτικές..Απλά ρώτησα χωρίς να έχω άποψη...πλάκωσαν τα πμ για να δώσω τηλ και μάλιστα όλα με την υπόσχεση που θα μου δοθούν αντίστοιχα τηλ απο "σίγουρες" "μοντέλα", κλπ κλπ...Κάποιοι μου έστελναν ανα μισάωρο οταν δεν απαντούσα άμεσα (βλέπετε δουλέυω κιόλας)..Απάντησα σε όλα...κανείς μα κανείς δεν μου έστειλε..ουτε ευχαριστώ, ούτε κριτική για τις συγκεκριμένες..και φυσικά ούτε αντίστοιχο τηλ...εάν είναι έτσι ρε παιδιά, τότε ποιός ο λόγος ύπαρξης τέτοιου Site....και εάν χρειάζεται να ψάξω να βρώ τι εστί ο καθένας μας πρίν δώσω πληροφορία, τότε σε τι διαφέρουμε απο τις μούφες που μας πασάρουν τα διάφορα άλλα sites...Thanks