taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.461
- Πόντοι
- 6.305
170 ευρώ την ώρα..φώτο δε στέλνει..πρόγραμμα δεν είπε και δε με ενδιαφέρει..αυτά.
170 ευρώ την ώρα..φώτο δε στέλνει..πρόγραμμα δεν είπε και δε με ενδιαφέρει..αυτά.
Λάθος εκτίμηση170 ευρώ την ώρα..φώτο δε στέλνει..πρόγραμμα δεν είπε και δε με ενδιαφέρει..αυτά.
Λάθος εκτίμηση
τι εννοεις?Λάθος εκτίμηση
την ξέρεις ;-)για πες.. για πες...
την ξέρεις ;-)
Αρα είχα δίκιο που είπα ότι ήταν λάθος ή εκτίμηση? ;)ohhhh yesssssssssss
Αρα είχα δίκιο που είπα ότι ήταν λάθος ή εκτίμηση? ;)
Και ας μην έχεις φωτό απ' αυτήν
ωραια!ας πουμε οτι η κοπελα αξιζει οπως λετε...το χρηματικο κ το προγραμμα που κυμαινεται?για να δουμε αν αξιζει να μπουμε στο κοπο να στειλουμε μηνυμα....
δε καταλαβα τιποτα.........
σπίτι της δε δέχεταιΦιλε στο σπιτι της δεχεται; Σε συγκριση με την Αναστασια Ru πως ειναι σε υπηρεσιες; (αν εχεις παει με την Αναστασια)
εγω φιλε ειχα παρει μια τονια παλια οχι απο χρυση ευκαιρια ομως η οποια ηταν οντως 1.80 αλλα γουσταρε αγριες καταστασεις...να σε κανει αυτη οτι θελει αν καταλαβες η τιμη ηταν 100 + 20 ευρω τα παρελκομεναΚαλησπέρα σας
Πήρα ενα τηλ από την χρήση ευκαιρία που λέει για μοντέλο 10.80 ελληνιδα κτλ.....και μου απάντησε κάποια τονια και μου έχει πει ότι εχει πολλές κοπέλες διαθέσιμες .... μήπως αυτή 1.80 είναι μούφα?
Την ξέρει κανείς??
Καλησπέρα σας
Πήρα ενα τηλ από την χρήση ευκαιρία που λέει για μοντέλο 10.80 ελληνιδα κτλ.....και μου απάντησε κάποια τονια και μου έχει πει ότι εχει πολλές κοπέλες διαθέσιμες .... μήπως αυτή 1.80 είναι μούφα?
Την ξέρει κανείς??
σπίτι της δε δέχεται
μόνο hotel ή σπίτι σου
Σε σχέση με την Αναστασία, είναι λίγο πιο τυπική, δεν είναι τόσο ζεστή όσο η Αναστασία.
Επίσης το σώμα της Αναστασίας δε συγκρίνεται με αυτό της Όλγας, η Όλγα είναι χοντρούλα, η Αναστασία είναι κορμάρα.
Απλά δεν έχει το "σπασμένο" πρόσωπο της Αναστασίας, αλλά γενικότερα, καλύτερα με την αναστασία (γνώμη μου)