Che Guevara
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
100 και κατω?
Τζένη (αλβανίδα)? Διάβασε τις κριτικές αν θέλεις..100 και κατω?
Η Ναταλία πρέπει να είναι..κοντή,χοντρή κτλ..
ωπ! τι ειν τουτο παλι... αλλη ψευτια? οποιος ξερει ας σωσει το κοσμο
Mπαζο
ωπ! τι ειν τουτο παλι... αλλη ψευτια? οποιος ξερει ας σωσει το κοσμο
στειλε ρε φιλαρακι με πμ το τηλ μιας και γουσταρουμε μπαμπατσικα κορμια.δεν ανοιγει το ρημαδι το λινκ.συνάντηση με την Όλγα λοιπόν, εμφανίζεται μια κυρία στα ~45, παχουλούλα, με βυζάρες.
Φιλάκια, περιποίηση στήθους κτλ, άψογη πίπα, υγρή, με γλώσσα κ παιχνιδάκια, πρώτη κατάθεση στο στόμα
μπανάκι, άραγμα, τσιγαράκι, κουβεντούλα, πολύ καλή επικοινωνία, αλλά δεν την πάλευα τελικά κ της είπα να φύγει κ να την κάνω κ εγώ
50ε, ό,τι βλέπεις παίρνεις. Σα να πηδάς την παχουλή διαχειρίστρια της πολυκατοικίας σου
συνάντηση με την Όλγα λοιπόν, εμφανίζεται μια κυρία στα ~45, παχουλούλα, με βυζάρες.
Φιλάκια, περιποίηση στήθους κτλ, άψογη πίπα, υγρή, με γλώσσα κ παιχνιδάκια, πρώτη κατάθεση στο στόμα
μπανάκι, άραγμα, τσιγαράκι, κουβεντούλα, πολύ καλή επικοινωνία, αλλά δεν την πάλευα τελικά κ της είπα να φύγει κ να την κάνω κ εγώ
50ε, ό,τι βλέπεις παίρνεις. Σα να πηδάς την παχουλή διαχειρίστρια της πολυκατοικίας σου
ποιο ειναι ρε το πουρο?κατι μου λεει το ολγα...
αυτη την ξερει κανεις η ειναι μουφα
Καλημερα...εχεις παρει καποια απο αυτες?
δυνατο φαινεται...και αν πραγματι ειναι Πολωνεζα οπως λες τοτε ο συνδιασμος πρεπει να καιει!
δυνατο φαινεται...και αν πραγματι ειναι Πολωνεζα οπως λες τοτε ο συνδιασμος πρεπει να καιει!
επειδη δεν ειμαι και ιδιαιτερα εξυπνος, μπορεις να μου εξηγησεις πως συνδεεται η αποδοση με την καταγωγη?