draxan04
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 55
- Like
- 905
- Πόντοι
- 6.810
Φίλε υπερβάλεις.Eντελώς φιλικά. Να είναι 1% η πιθανότητα η εν λόγω φοιτήτρια να έχει την παραμικρή σχέδη με την κοπέλα της φωτογραφίας?
Υπολόγιζα 0,0001 %
Φίλε υπερβάλεις.Eντελώς φιλικά. Να είναι 1% η πιθανότητα η εν λόγω φοιτήτρια να έχει την παραμικρή σχέδη με την κοπέλα της φωτογραφίας?
καλησπέρα.μήπως τη ξέρει κανένας? για ψεύτικο μου φαίνεται
συνάντηση με την Όλγα λοιπόν, εμφανίζεται μια κυρία στα ~45, παχουλούλα, με βυζάρες.50e για μια ώρα λέει, full πρόγραμμα
Αντι να της δωσεις το 50αρι τα κοινοχρηστα της τα δινεις σε ειδος.Καλο ακουγεταισυνάντηση με την Όλγα λοιπόν, εμφανίζεται μια κυρία στα ~45, παχουλούλα, με βυζάρες.
Φιλάκια, περιποίηση στήθους κτλ, άψογη πίπα, υγρή, με γλώσσα κ παιχνιδάκια, πρώτη κατάθεση στο στόμα
μπανάκι, άραγμα, τσιγαράκι, κουβεντούλα, πολύ καλή επικοινωνία, αλλά δεν την πάλευα τελικά κ της είπα να φύγει κ να την κάνω κ εγώ
50ε, ό,τι βλέπεις παίρνεις. Σα να πηδάς την παχουλή διαχειρίστρια της πολυκατοικίας σου
συνάντηση με την Όλγα λοιπόν, εμφανίζεται μια κυρία στα ~45, παχουλούλα, με βυζάρες.
Φιλάκια, περιποίηση στήθους κτλ, άψογη πίπα, υγρή, με γλώσσα κ παιχνιδάκια, πρώτη κατάθεση στο στόμα
μπανάκι, άραγμα, τσιγαράκι, κουβεντούλα, πολύ καλή επικοινωνία, αλλά δεν την πάλευα τελικά κ της είπα να φύγει κ να την κάνω κ εγώ
50ε, ό,τι βλέπεις παίρνεις. Σα να πηδάς την παχουλή διαχειρίστρια της πολυκατοικίας σου
Φιλε στο σπιτι της δεχεται; Σε συγκριση με την Αναστασια Ru πως ειναι σε υπηρεσιες; (αν εχεις παει με την Αναστασια)