easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Δεν την εχω δοκιμασει και δεν εχω γνωμη.κοπελα με γενικα καλες κριτικες!!!!!
Εχω στηλει απο χθες και εγω αλλα τιποτα.Καμια απαντηση απο ΤΗΝ κωλαρα..? εστειλα και γω.. για να δουμε..
Αντε να δουμε.Δες την απαντηση απο κατω αδερφε..
Ειναι το πιο πιθανο σεναριο.Mε δεδομένο ότι δεν έχω λάβει απάντηση στο mail ότι η φωτο είναι μούφα μάλλον με κανένα πουστράκι που σπάει πλάκα έχουμε να κάνουμε...!!
Δεν θα το ελεγα,περισοτερο ξεπετα και + 10 κιλακοπελα με γενικα καλες κριτικες!!!!!
Παω πασο συναδερφε απ τη στιγμη που εχεις ιδιαν αντιληψη .Δεν θα το ελεγα,περισοτερο ξεπετα και + 10 κιλα
Faidra24athens@gmail.com οποιος προλαβε τον κυριο ειδε μεχρι να το σβησουν οι χωροφυλακες 46πμ ομως που να ταφησω αν με μπαναρουν περιμενω διαδηλωση συμπαραστασης.χρονια πολλα συναγωνιστες
κυκλωμα για να αρπαξουν ευρω.εστειλα μου εστειλε να στειλω msn h skype και να η απαντηση μεσω skype:Mε δεδομένο ότι δεν έχω λάβει απάντηση στο mail ότι η φωτο είναι μούφα μάλλον με κανένα πουστράκι που σπάει πλάκα έχουμε να κάνουμε...!!
παντως του εστειλα π.μ για να τον εξυπηρετησω και με εγραψε στα αρχιδια του ο τυπος ....
κυκλωμα για να αρπαξουν ευρω.εστειλα μου εστειλε να στειλω msn h skype και να η απαντηση μεσω skype:
geia sou. eimai h kopela apo thn aggelia. oi times mou einai 100e gia 1 wra, 150e gia 2 wres, 200e gia 3 wres kai kanw ta panta sto sex kai xwris oria stis ektonwseis. den doulevw me grafeio kai plhrwnomai me paypal, paysafe, winbank
ψαχνουν για θυματα φενετε...
Χρόνια πολλά οτι επιθυμείτε και υγεία ευχομαι σε όλουςτσεκαρε και πες μου αλλα κοιτα στα πμ σου γιατι εχω αφησει μια νοσηλευτρια αυτην στην φωτο να περιμενει να μου πει τα χρονια πολλα για την γιορτη μου....
κυκλωμα για να αρπαξουν ευρω.εστειλα μου εστειλε να στειλω msn h skype και να η απαντηση μεσω skype:
geia sou. eimai h kopela apo thn aggelia. oi times mou einai 100e gia 1 wra, 150e gia 2 wres, 200e gia 3 wres kai kanw ta panta sto sex kai xwris oria stis ektonwseis. den doulevw me grafeio kai plhrwnomai me paypal, paysafe, winbank
Ουτε εσύ την ξέρειςελήφθη.. οβερ αντ αουτ...
Mε δεδομένο ότι δεν έχω λάβει απάντηση στο mail ότι η φωτο είναι μούφα μάλλον με κανένα πουστράκι που σπάει πλάκα έχουμε να κάνουμε...!!