CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Λες να γινει και αυτο φιλε μου???δεν το ειχα σκεφτει??Καλημέρα, ε δεν χάθηκε και ο κόσμος. Τόσες υπάρχουν, θα βρεις άλλη. Και διήμερο, κιόλας. Μήπως, σε πληρώσουν κιόλας.
Λες να γινει και αυτο φιλε μου???δεν το ειχα σκεφτει??Καλημέρα, ε δεν χάθηκε και ο κόσμος. Τόσες υπάρχουν, θα βρεις άλλη. Και διήμερο, κιόλας. Μήπως, σε πληρώσουν κιόλας.
βρε με δουλευεις ειμαι εδω περιμενω να μου στειλειςπ.μ σου βρηκα ακρη και με γραφεις σου στελνω π.μ και εισαι στα αρχιδια σου συγνωμη αλλα με εφτασες στα ορια μου...Καλησπερα φιλαρακια εχω παθει πλακα το βραδυ πρεπει να φυγω και τιποτα.τουλαχιστον ξερετε καμια που να μπορει να σταθει κυρια απο γραφειο;και εγω για αραχωβα θελω ειπα στη φ αλλα δεν παει διημερα και ειναι και ολιγον ξεκωλον για την περισταση.κρις δε μου δινει τηλεφωνο για αγνωστους αν θες το μαιλ να στο στειλω .παλληκαρι βοηθησες πολυ αλλα αν ειναι η μοιρα μου σακατεμενη .αυτο που ειπες για καφε δε συμφερει να την πληρωσω για να πιουμε καφε;γιατι αν θελει 1600 αποκλειεται να ερθει τζαμπα.
Δεν είναι εύκολα για πολλούς και διαφόρους λόγους..Πρώτον το λέει τελευταία στιγμή.Δεύτερον δεν πάει εύκολα μια κοπέλα διήμερο με καινούριο πελάτη (χωρίς να τον έχει γνωρίσει πρώτα)..Μη ξεχνάς πώς ο κόσμος είναι γεμάτος ανώμαλους,δολοφόνους (μιλάω γενικά)..Για σκέψου, δύο ημέρες στην Αράχωβα, όλα πληρωμένα. Που θα βρεί? Εκτός εάν μιλάμε για κυρία υψηλού βαλαντίνου, οπο΄τε διαλέγει αυτή και όχι εσύ.
Το μόνο που ξέρω είναι ό,τι στις αρχές του μήνα ζητούσε 80 ευρώ/ώρα (χωρίς πρωκτικό)..και είναι τόσο ανεξάρτητη όσο η Ελλάδα είναι κυρίαρχη χώρα..
Re paidia,Καλησπερα και χρονια πολλα βασικα.
Τα φωτα σας θελω γιατι με τρωωει ο κωλος μου να φαω αυτη την κωλαρα!
εχει κανενας δοκιμασει??
Το μόνο που ξέρω είναι ό,τι στις αρχές του μήνα ζητούσε 80 ευρώ/ώρα (χωρίς πρωκτικό)..και είναι τόσο ανεξάρτητη όσο η Ελλάδα είναι κυρίαρχη χώρα..
Καλή Διασκέδαση λοιπόν!!Την Πηρα και τωρα ειπε για 100ωρα με τα παντα ολα μεσα(και πρωκτικο,ειπε).
Αυτο για την ανεξαρτητη,μου αρεσε πολυ...!!
σωστα τα λες γιατι στο τελος μπλεκεις και εσυ...απο χθες του εστειλα μηνυμα του ειπα κατι το εκανα αλλα μετα δεν απαντησε...δεν μπορουσα να του πω παρε την ταδε και να εγγυηθω στην κοπελα οτι τον ξερω και να γινει καποια στραβη αντε να καθαρισεις μετα???Δεν είναι εύκολα για πολλούς και διαφόρους λόγους..Πρώτον το λέει τελευταία στιγμή.Δεύτερον δεν πάει εύκολα μια κοπέλα διήμερο με καινούριο πελάτη (χωρίς να τον έχει γνωρίσει πρώτα)..Μη ξεχνάς πώς ο κόσμος είναι γεμάτος ανώμαλους,δολοφόνους (μιλάω γενικά)..
εννοείται ό,τι δε μπορείς να εγγυηθείς για τον οποιονδήποτε..η ρωσίδα milf (όχι η Αναστασία, δε θυμάμαι το ονομά της τώρα), πηγαίνει εκδρομούλες αλλά μόνο αφού έχουν προηγηθεί γνωριμία , συνάντηση κτλ..σωστα τα λες γιατι στο τελος μπλεκεις και εσυ...απο χθες του εστειλα μηνυμα του ειπα κατι το εκανα αλλα μετα δεν απαντησε...δεν μπορουσα να του πω παρε την ταδε και να εγγυηθω στην κοπελα οτι τον ξερω και να γινει καποια στραβη αντε να καθαρισεις μετα???
δεν ξερω για ποια λες φιλε μου ...φυσικα και αν θυμηθεις ενημερωσε για την εν λογο κοπελα...εννοείται ό,τι δε μπορείς να εγγυηθείς για τον οποιονδήποτε..η ρωσίδα milf (όχι η Αναστασία, δε θυμάμαι το ονομά της τώρα), πηγαίνει εκδρομούλες αλλά μόνο αφού έχουν προηγηθεί γνωριμία , συνάντηση κτλ..
μια που βάζει αγγελίες ως ξανθός άγγελος και κάνει ραντεβού στη Γλυφάδα..δεν ξερω για ποια λες φιλε μου ...φυσικα και αν θυμηθεις ενημερωσε για την εν λογο κοπελα...
Μάλλον εννοείς τη Χριστίνα….μια που βάζει αγγελίες ως ξανθός άγγελος και κάνει ραντεβού στη Γλυφάδα..
δεν την έχω δοκιμάσει (μου πέφτει μεγάλη), αλλά έχει πάει 2ημερο με γνωστό μου από τη δουλειά..
ναι αυτην λεει.Μάλλον εννοείς τη Χριστίνα….
[URL unfurl="true"]http://attica.olx.gr/sofia-iid-285146911[/url]
παλια παεριπτωση......
Εχει μιλησει καποιος προσφατα μαζι της ή εχει δοκιμασει?
[/quote
την συναντησα την ανοιξη αλλα εφυγα οπωσ ηρθα και μην σου πω οτι δεν θα της εκανα ουτε καμακι στον δρομο για τα δικα μου γουστα λεω παντα φιλε μου...
κοπελα με γενικα καλες κριτικες!!!!!ναι αυτην λεει.
καμια σχεση με τη φωτογραφια φιλε μου?[URL unfurl="true"]http://attica.olx.gr/sofia-iid-285146911[/url]
παλια παεριπτωση......
Εχει μιλησει καποιος προσφατα μαζι της ή εχει δοκιμασει?
[/quote
την συναντησα την ανοιξη αλλα εφυγα οπωσ ηρθα και μην σου πω οτι δεν θα της εκανα ουτε καμακι στον δρομο για τα δικα μου γουστα λεω παντα φιλε μου...
[size=12pt]Eίναι τούμπανο η κωλάρα της... Από βυζί δεν πρέπει να λέει πολλά πράγματα αλλά όλα τα λεφτά ελιναι ο κώλος της. Έχω στείλει mail αλλά δεν μου έχει απαντήσει. Αν κάποιος έχει επικοινωνήσει μαζί της και ξέρει κάτι ας μας ενημερώσει!!![/size]