Κριτικη για αναστασια ρυ απο τηλεφωνο συναγωνιστη! Περιεργη η βραδια ημουν στα κατω μου και ενω συνηθως προτιμω πιπινια ειπα να δοκιμασω μια ωριμη κυρια που ξερει πως να φερθει.ραντεβου στην καλλιθεα ,η αναστασια ειναι απο τις 50αρες που ευχεσαι ολες οι 50αρες να ηταν ετσι.ευγενικη κοινωνικη χαμογελαστη με πολυ χιουμορ ενιωσα αμεσως ανετα και ξεχασα τα προβληματα μου.το προσωπο δεν συγκλονιζει αλλα για την ηλικια της ειναι ωραιο ,το κορμι της πολυ καλο ουτε ξερακιανη ουτε παχουλη ,γαμω τα ατομα αν ειχα χρονο θα καθομουν ολο το βραδυ.στο σεξ απαιχτη εμπειρη η πιπα της ολα τα λεφτα βαθια με κολπα χωρις βιασυνες με μικρη συμμετοχη χεριων.τελειωμα στο στομα οπου αν τα εφτυσε το εκανε με τοση μαεστρια που δε το καταλαβα.παρα την ηλικια της πολυ ευλιγιστη και σφιχτη.τιμαει εκατο τοις εκατο τα λεφτα της και δεν καταλαβαινω γιατι ζηταει τοσα λιγα.ειπα να της το πω αλλα φανταστηκα πως θα πεσετε να με φατε καθ δε μιλησα τελικα.ενα πολυ ευχαριστο διωρο με μια κυρια που εναλασσει υπεροχα το gfe kai pse.θα την ξανασυναντησω σιγουρα.αν θελετε ωριμη οικονομικη επιλογη που θα σας ικανοποιησει οτι γουστα και αν εχετε νομιζω ειναι απο τις καλυτερες.οτι και αν της ζητησα δεν αρνηθηκε τιποτα.μπραβο κοριτσαρα μου