CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
λοιπον οπως εχω γραψει και εδω οτι ψαχνωμαι γιαΔεν μου προωθείς το τηλέφωνο της με pm? Εσύ γιατί δεν την πήρες τελικά?
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
λοιπον οπως εχω γραψει και εδω οτι ψαχνωμαι γιαΔεν μου προωθείς το τηλέφωνο της με pm? Εσύ γιατί δεν την πήρες τελικά?
καλημερα φιλε μου η γνωστη βανεσσα μενει καλιθεα εχει χωρο δικο της εχει αναφερθει εδω πολλες φορες καποιοι εχουν πει και για Σ.Μ.Ν αλλα αποψη δεν εχω αν καποιος την εχει παρει ας γραψει...τι ξερετε για αυτην?
ο ληξιαρχοσ θα ξερει σιγουρα...τωρα τι να σου πω αν θες πεσ της να ερθει για αιματολογικες και θα σου πω ;) ;)Παιδια αληθεια εχω και εγω απορια για αυτην Μπορει καποιος να μας πει με σιγουρια αν αυτη ειναι γυναικα ή τραβελακι?Αλλα με σιγουρια
ο ληξιαρχοσ θα ξερει σιγουρα...τωρα τι να σου πω αν θες πεσ της να ερθει για αιματολογικες και θα σου πω ;) ;)
ποτε μην λες ποτε τα παντα γινονται αρκει να εχει βοηθησει λιγο και η μαμα φυση,αν ειχε λιγο βυζακι παραπανω κατι καλο θα βγει...Φίλε δες το στήθος της και θα καταλάβεις αν είναι γυναίκα ή όχι. Αποκλείεται να πήγαινε τραβεστί σε γιατρό για να του κάνει τέτοια δουλειά. Βασικά δεν γίνεται προσθετική στο στήθος με τέτοιο αποτέλεσμα.
καλημερα συναδελφε...και αν παει θα της ποσταρει λες εδω???[size=12pt]Ας κάνει μια εξέταση P.S.A (Προστατικό αντιγόνο) και ας μας φέρει το αποτέλεσμα... Μετά θα πούμε περισσότερα για το φύλο του/της[/size]
ποτε μην λες ποτε τα παντα γινονται αρκει να εχει βοηθησει λιγο και η μαμα φυση,αν ειχε λιγο βυζακι παραπανω κατι καλο θα βγει...
Εμφανισιακα (παντα απο την φωτο) ανηκει στα 150αρια οπως υπολογιζω οτι θα ζηταει +20+30.Απο υπηρεσιες ποιος θα μας πει?λοιπον πρωτον γραφειο η γκομενα που το σηκωνει μεσα στην καυλα μετα στοματικο με προφυλαχτικο και μια εκτονωση στα 100 ευρω και απο εκει και πανω ολα συν...πηρα για να μαθω αλλα δεν δοκιμαζω...
καλημερα συναδελφε...και αν παει θα της ποσταρει λες εδω???
φιλε μου εγω απαντησα για το στηθος της για το αν θες η δεν θες να πας με τρανς-τραβεστι αυτο ειναι θεμα του καθενος εδω μεσα&μονο δικο του..δεν κρεμαω ταμπελες ..[size=12pt]Ωραία η πλάκα και ο χαβαλές συμπαίκτες αλλά και μόνο ότι υπάρχει η περίπτωση να είχε καλαμπαλίκια στο παρελθόν τα οποία έχουν αφαιρεθεί είναι να τρέχεις μακριά... καλύτερα με τη χειρότερη πατσαβούρα παρά με τραβέλι...!![/size]
φιλε μου εγω απαντησα για το στηθος της για το αν θες η δεν θες να πας με τρανς-τραβεστι αυτο ειναι θεμα του καθενος εδω μεσα&μονο δικο του..δεν κρεμαω ταμπελες ..
Φιλος που δοκιμασε ειπε οτι κανει φοβερο γαμησι και 99% ειναι εγχειρισμενη .Γεια σου μωρό μου... Είμαι η Βανέσσα και είμαι κανονική γυναίκα με ανώμαλα γούστα και αυταρχικά...{Το λέει κανονικη γυναικα...το θεμα ειναι εσυ δέχεσαι να στον καρφωσει απο πισω και να πληρώσεις κιολας???Παντως 99% γυναίκα ειναι...αν και δεν σε κατηγορω που αμφιβαλεις...}
[size=12pt]
Συμπαίκτες έχω φάει κόλλημα με αυτό το νταρντανομωρό και ψήνομαι να τη δοκιμάσω... Έχεις δοκιμάσει κανείς να μας πει περισσότερα. Το αναφέρω και μερικές σελίδες παραπάνω χωρίς να έχει ειπωθεί κάτι συγκεκριμένο...!!![/size]
Φιλος που δοκιμασε ειπε οτι κανει φοβερο γαμησι και 99% ειναι εγχειρισμενη .
[/quotεγω που δοκιμασα πριν κανα χρονο στον χωρο της στην καλλιθεα μου φανηκε για 100% γυναικα.καλη στα του αγωνα χωρις κατι που να σου μενει αξεχαστο.μου φανηκε πιο πολυ πωσ την βρισκει νααγορακια και μετα να τα
.εμενα με ρωτησε δυο φορες αν ηθελα να δοκιμασω.70ε η επισκεψη.e]
[sub][/sub][sup][/sup]
τουμπανο ειναι η πουτανα...αλλα απο οτι βλεπω καποιος θα κανει το ψυχικο πρωτος για να ενημερωσει κ τους υπολοιπους..
αληθεια απο τιμη κ τι προσφερει ξερει αραγε κανεις?
Καλησπερα παιδια..SOS SOS..παρακαλω μολις βγηκα απο αδεια ορκομοσιασς ειμαιφανταρος 24 και θελω κατι καλο all invluded kαι αν γινεται και οικονομικο..εχω βαλει στο ματι την ελενα βιβη..καμια αλλη προταση???εχω χασει κατι???παρακαλω βοηθειστε με