thirio11
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.859
- Πόντοι
- 456
για σενα ηταν ευκολο!!!!Mαιρουλα !!!
για σενα ηταν ευκολο!!!!Mαιρουλα !!!
ειναι χαρακτηριστικη η μαυρισμενη σουφρα του κομοδινου..
τελικα το τσοντικο βγηκε?????
Φοράει περούκα, χάλια δόντια, μέτριες υπηρεσίες κ υφάκι υπερέμπειρης κ περπατημένης.
Πιθανό στήσιμο, κ το ακάπωτο χρεώνεται έξτρα. Πρωκτικό δεν παίζει.
Mαιρουλα !!!
Το κορίτσι κάνει βίζιτες μόνο στην Αμερική με δυνατές πίπες/γαμήσια. Ιδού τα γενόμενα
Για ανέβασε κριτική να δούμε περί τίνος πραγματικά πρόκειται (τιμή, επιδόσεις κλπ)Φοράει περούκα, χάλια δόντια, μέτριες υπηρεσίες κ υφάκι υπερέμπειρης κ περπατημένης.
Πιθανό στήσιμο, κ το ακάπωτο χρεώνεται έξτρα. Πρωκτικό δεν παίζει.
Για ανέβασε κριτική να δούμε περί τίνος πραγματικά πρόκειται (τιμή, επιδόσεις κλπ)
Λοιπόν παιδιά. Κοντούλα και petit κορμί όμορφο. Πράγματι, φορά περούκα. Πολύ όμορφη, ωραία μάτια και μύτη. Τα δόντια δεν μου φάνηκαν χάλια, μιά χαρά ήταν. Πολύ μικρό στήθος, ενδιαφέρουσες ρώγες και χειλάκια (άνω και κάτω). Δεν φιλάει με τίποτα. Ευγενική. Το βασικό 50, ήτοι πίπα με σκουφάλι και sex. +20 το ακάποτο + 50 extra ball + 20 cob και .........+ 20 εάν θέλεις να τον ακουμπήσεις στο στήθος της ( ). Back door με τίποτα. Πάντως, συμμετέχει, πίπα καλούλα, αλλά όχι βαθιά. Βγάζει κάποιες αληθοφανείς, όχι υπερβολικές, κραυγούλες, και δεν ζήτησε τα χρήματα μπροστά. Οι φωτογραφίες αληθινές, όχι όμως σε όλα τα link με το τηλ. σε 478. Πάντως, οι φωτογραφίες που την δείχνουν ξανθιά είναι πραγματικές. Δηλώνει Ισπανίδα. Μπα. Αυτά.
Εχει δοκιμασει κανεις αυτη την κοκκινομαλλα την jasmin? Σκεφτομαι να την τιμησω σημερα αν εχει δοκιμασει κανεις ας με συμβουλεψει μην παω ακλαφτος γιατι δεν βρισκω κριτικες της.
80 ευρω το απλο και νομιζω +20 ακα,+20 αναλΠήρες τηλέφωνο ; Για πες τιμοκαταλογο...
Α και το σημαντικοτερο:
Αν δεν βρέξεις κωλο δεν τρως ψάρι που λέει και ο πρόεδρος
Άρα δοκίμασε και πες μας...
Εχει δοκιμασει κανεις αυτη την κοκκινομαλλα την jasmin? Σκεφτομαι να την τιμησω σημερα αν εχει δοκιμασει κανεις ας με συμβουλεψει μην παω ακλαφτος γιατι δεν βρισκω κριτικες της.
Το άθροισμα μας κάνει 140 ευρώ + 20-30 ο γαμηστρώνας περίπου 160 ευρώ. Δεν είναι τόσο φτηνή αν λάβουμε στα υπόψην ότι δε κάνει deepthroat και δεν αφήνει (απ΄ ότι κατάλαβα) χύσιμο στο στόμα (cim) ή φάτσα (cif) και χωρίς πίσω πόρτα. Εαν κάνει και τέτοια θα πλησιάζει σίγουρα τιμές city tour (>200 εβραίους). Αυτά συμβαίνουν με τα 50 ++++++++++.Λοιπόν παιδιά. Κοντούλα και petit κορμί όμορφο. Πράγματι, φορά περούκα. Πολύ όμορφη, ωραία μάτια και μύτη. Τα δόντια δεν μου φάνηκαν χάλια, μιά χαρά ήταν. Πολύ μικρό στήθος, ενδιαφέρουσες ρώγες και χειλάκια (άνω και κάτω). Δεν φιλάει με τίποτα. Ευγενική. Το βασικό 50, ήτοι πίπα με σκουφάλι και sex. +20 το ακάποτο + 50 extra ball + 20 cob και .........+ 20 εάν θέλεις να τον ακουμπήσεις στο στήθος της ( ). Back door με τίποτα. Πάντως, συμμετέχει, πίπα καλούλα, αλλά όχι βαθιά. Βγάζει κάποιες αληθοφανείς, όχι υπερβολικές, κραυγούλες, και δεν ζήτησε τα χρήματα μπροστά. Οι φωτογραφίες αληθινές, όχι όμως σε όλα τα link με το τηλ. σε 478. Πάντως, οι φωτογραφίες που την δείχνουν ξανθιά είναι πραγματικές. Δηλώνει Ισπανίδα. Μπα. Αυτά.
Δεν μου προωθείς το τηλέφωνο της με pm? Εσύ γιατί δεν την πήρες τελικά?Λοιπον ρεμαλια που ελεγε και ο αειμνιστος Κωνστανταρας βγηκα για καφε με την τυπισα τελειως μα τελειως αματουρ απο οτι μου πε ημουν ο τριτος που εβγαινε ψαχνει σπονσορα παντρεμενο αρα οι παντρεμενοι προσεχεται μην βρεθειται να σας τα τρωει...θελει στα 100 ευρω για 2 ωρες χαλαρα δεν κανει πρωκτικο ...εγω εχασα 4,5 ευρω τον καφε απο εκει και περα οχι δεν θα παρω ειναι γεματουλα με πλουσιο στηθος και της ειπα οτι αν θελει να δωσω τηλ σε καποιον φιλο μου και ειπε οτι θα μου πει αυριο...αρα θα επανερθω...