καλησπερα συναγωνιστη....ειναι θεμα δυνατο η συγγεκριμενη,,,γυναικαρα ,κορμι τρελλο και τρελλο
Eντυπώσεις για την κοπέλα; Είναι ελληνίδα και πόσο πάει το δωράκι της;
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
καλησπερα συναγωνιστη....ειναι θεμα δυνατο η συγγεκριμενη,,,γυναικαρα ,κορμι τρελλο και τρελλο
Eντυπώσεις για την κοπέλα; Είναι ελληνίδα και πόσο πάει το δωράκι της;
Ακούγεται από κάποιους που την πήραν ότι η γκόμενα είναι καλή και αρχίζει από 100 απλό, μετά ανεβαίνει η ταρίφα έως και 150 με πίσω πόρτα και σίγουρα χωρίς γλωσσόφιλα. Ίσως αξίζεικαλησπερα συναγωνιστη....ειναι θεμα δυνατο η συγγεκριμενη,,,γυναικαρα ,κορμι τρελλο και τρελλο![]()
[size=12pt]
Την έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει εντυπώσεις... 80 ευρώ και 20 τη δεύτερη φορά χωρίς κουλούρι όμως ζητάει..!!! [/size]
Καλημερα αλλα δεν ηταν για τα γουστα μου με τιποτα η ντορα...θα μου πεις γουστα ειναι αυτα...εγω εμεινα στον καφε και τιποτα μα τιποτα παραπανω ....παει εξαμηνο και αλλα δεν νομιζω να εφτιαξε τωρα στο τελος...καλη ευκαιρια ηταν η ντορα η πολωνεζα για τους λατρεις φυσικα αυτων των γυναικών...αλλα την χασαμε αυτην μετανάστευσε σε αλλη χωρα....
ευτυχως πρόλαβα να την...αποχαιρετησω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα αλλα δεν ηταν για τα γουστα μου με τιποτα η ντορα...θα μου πεις γουστα ειναι αυτα...εγω εμεινα στον καφε και τιποτα μα τιποτα παραπανω ....παει εξαμηνο και αλλα δεν νομιζω να εφτιαξε τωρα στο τελος...![]()
![]()
Κατσε ρε φιλε να καταλαβω γιατι μηπως τα εχω μπερδεξειHταν σπουδαίος μούναρος.
Παιχτες ψαχνω το τηλ.της βανεσσας-blonde44.Το εχω χασει και απο το εμαιλ δεν απαντα.Καποιος να με βοηθησει(π.μ) ? ? ?
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου το ειχα και εγω στο μυαλο για μια τετοια κατηγορια vfm ( value for money ) ανα κατηγορια απο μπουρδελα μεχρι στριπ. Για να μην την παταει κανεις και να εκτιμώνται οι σωστες
δεν ξερω τι λεει αλλα μου εστειλε αυτη μηνυμα δεν εχει ουτε φωτο ουτε τιποτα οποιος θελει ασ κανει το καστινγκ και ας ενημερωσει ..
καλημερα συναγωνιστη την ενλογου κυρια που αλλου μπορουμε να την βρουμε εκτος απο το badoo? ευχαριστωδεν ξερω τι λεει αλλα μου εστειλε αυτη μηνυμα δεν εχει ουτε φωτο ουτε τιποτα οποιος θελει ασ κανει το καστινγκ και ας ενημερωσει ..
![]()
ανεξαρτητη και φτηνη τα κανει ολα σχεδον τσαμπα!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
ΕΧΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΜΩΡΟΥ να ουμε ρε αγαπουλα ,να μας οργανωσεις?![]()
Τελικά ρε συναγωνιστές το παρακάτω πιπινάκι το τίμησε κανείς???
Κανένα σχόλιο/κριτική πουθενά????