Διαγραμμένο μέλος 89800
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 654
- Πόντοι
- 2.297
εγώ πάλι ξέρω ότι δεν είναιδεν την εχω παρει φιλε μου αλλα ολοι λενε οτι ειναι εγχειρισμενη...
πάντως, πέρα από αυταρχικό, προσφέρει κ κανονικό
εγώ πάλι ξέρω ότι δεν είναιδεν την εχω παρει φιλε μου αλλα ολοι λενε οτι ειναι εγχειρισμενη...
Ρε συναγωνιστές, δεν σας πέφτει τεράστια?
Καλησπερα παιδια..SOS SOS..παρακαλω μολις βγηκα απο αδεια ορκομοσιασς ειμαιφανταρος 24 και θελω κατι καλο all invluded kαι αν γινεται και οικονομικο..εχω βαλει στο ματι την ελενα βιβη..καμια αλλη προταση???εχω χασει κατι???παρακαλω βοηθειστε με
Τα 'πα με! Μην τα ξαναλέμε! Θα γίνουμε κουραστικοί.
Και να 'ταν μόνο αυτή καλά θα ήταν.
Πουτάνα κρίση! Πριν δυο χρόνια περνάγαμε την κάθε πορνοστάρ από μικροσκόπιο και η Εύα22 μας φαινόταν μετριότης εμφανισιακά. Τώρα σε σχέση με τις υπόλοιπες θεά φαίνεται...
Εντάξει κρίση, αλλά υπάρχουν καλύτερες. Αν σου αρέσει ο σωματότυπος, πάσο. Αλλά αν δεν σου αρέσει, μου κάνει λίγο ψυχαναγκαστικό. Καλύτερα μία τον μήνα που να βλέπεται κάπως.
Εμένα δεν μου αρέσει, έχουμε πει. Και δεν είναι η μόνη επαναλαμβάνω. Αλλά σε πολλούς αρέσει, οπότε;...
οι αλβανοί κωλονταβάδες γαμήσανε την αγορά που φέρανε φορτηγά με πατσαβούρες...Τα 'πα με! Μην τα ξαναλέμε! Θα γίνουμε κουραστικοί.
Και να 'ταν μόνο αυτή καλά θα ήταν.
Πουτάνα κρίση! Πριν δυο χρόνια περνάγαμε την κάθε πορνοστάρ από μικροσκόπιο και η Εύα22 μας φαινόταν μετριότης εμφανισιακά. Τώρα σε σχέση με τις υπόλοιπες θεά φαίνεται...
αυτοί που τις φέρνουν φταίνε ή αυτοί που τις πηδάνε??οι αλβανοί κωλονταβάδες γαμήσανε την αγορά που φέρανε φορτηγά με πατσαβούρες...
Λες να μην γινετε να εχει τετοιο αποτελεσμα ?
Ρε συναγωνιστές, δεν σας πέφτει τεράστια?
καλησπερα παιδια,θα πω την γνωμη μου σε ενα μυνημα για ολες τις παραθεσεις που εχουν γινει για το συγκεκριμενο κοριτσι.
να ενημερωσω πως δεν την εχω παρει ουτε τηλ. για να δω τι και ποσο.απλα την γουσταρω σαν εμφανιση.
σε καποιους αρεσει σε αλλους οχι..δεν ειναι κακο νομιζω, οτι επειδη καποια δεν εχει τον αποδεκτο κατα μεσο ορο σωματοτυπο δεν αρεσει.πολλοι θελουν να εχουν μπροστα τους οταν κανουν σεξ και αρεσκονται μονο σε αυτο(ενα τελειο σωμα,χωρις να τους ενδιαφερει αν οι υπηρεσιες κτλ. ειναι καλες,αρκει να εχει ενα πολυ καλο κορμι)και φυσικα δεν ειναι λαθος αυτο.
οσο για την οικονομικη κριση δεν εχει να κανει με τα γουστα.αλλωστε δεν εχει αναφερθει κατι για την τιμη της.
και το οτι φερανε πατσαβουρες δεν σημαινει οτι υπαρχουν μονο τετοιες.αυτος που θελει καλυτερη σε εμφανιση θα βρει και θα παρει καλυτερη πιστευω.αν δεν εχει τα λεφτα μαλλον δεν θα παρει τιποτα.
και οτι καποιος θελει να πηδαει υπερβαρες,γιαγιαδες,η μπαζα παλι δικο του θεμα και δεν ειναι κατι που δημιουργει προβλημα στους αλλους.τωρα αν δεν μπορει να το κανει free ειναι πολλα στη μεση,και παλι δεν ειναι κατακριτεο..
κανενας δεν ειναι καλυτερος απο κανεναν και δεν αξιζει κατι παραπανω απο καποιον αλλο(σε λογικα παντα πλαισια)
εγω πιστευω πως σε μια κοπελα "ιεροδουλη" αν σου "κανει",ασχετα πως ειναι εμφανισιακα το μεγαλυτερο ρολο παιζει η συμμετοχη,εμπειρια,σεβασμος,και οι υπηρεσιες γενικοτερα...
το χειροτερο παντως ειναι πως εχουμε γεμισει αρπακτικα,και κακοτροπες ξυνες που την εχουν δει.
μπορει να παρελειψα αθελα μου πολλα αλλα εδω ειμαστε
έχεις pm σειρούλα.
Συναγωνιστές εχουμε καμια πληροφορια για αυτο το αλογακι????
Τηλεφώνησα. 130 ακατέβατα λέει.
Συναγωνιστές εχουμε καμια πληροφορια για αυτο το αλογακι????