Με την λογικη σου αυτη, νομιζεις πως ολες αυτες οι υπηρεσιες που παρεχονται απο την πλειοψηφια των κοριτσιων( OWO,CIM,DFK,69,ANAL,GOLDEN SHOWER)δεν ενεχουν κανεναν κινδυνο?
Οταν χωνεις την μουρη σου στα αποκρυφα μιας πουτανας νομιζεις πως δεν κινδυνευεις?
Ισως οχι τοσο απο HIV, απο κονδυλωματα ερπη και αλλα ομως κινδυνευεις.
Ειμαι τοσο χεστης που μεχρι πρι ν 3 χρονια με την ιδεα και μονον πως ερχομενος σε επαφη με μια γυναικα του επαγγελματος θα κολλουσα ερπη η κονδυλωματα που εφθασα τα 50 χωρις ποτε να το τολμησω ακομα.
Τωρα ομως που εχω μαθει παρα πολλα εχω καταλαβει πως το θεμα δεν ειναι αν εκτιθεμεθα η οχι στα παθογονα κατα την σεξουαλικη επαφη με τις πουτανες και οχι μονον, αλλα πως να μην γινομαστε ευαλωτοι σε αυτο που αν εκεινες το επετρεπαν να μην εχεις κανενα λογο να φοβηθεις να κανεις ο,τι θαθελες να κανεις και με την κοπελα σου. Ποσο μαλλον δε, οσον αφορα στα CT και CG οπου ζητας και πληρωνεις για πολυ περισσοτερα και οπου υποτιθεται οτι παρεχεται επισης μια ψευδαισθηση οτι το κανεις με την γκομενα σου κι'ολα αυτα χωρις να κινδυνευει καθολου η υγεια σου και των πλησιον σου.
Δεχομαι πως ο ευκολος τροπος ειναι με το να συμβιβαζεσαι αποφευφγοντας να κανεις ολα εκεινα τα πραγματα που θαθελες αλλα που θα σου δημιουργουσαν ανασφαλεια.
Υπαρχει ομως και ο αλλος τροπος(πιο δυσκολος που επισης απαιτει πειθαρχια) που ειναι να κατορθωσεις να φερεις το ανοσοποιητικο σου συστημα σε τετοια κατασταση που να ειναι εντελως αδυνατον να μολυνθεις απο οποιοδηποτε μικροβιο, ιο, μυκητα η οτι αλλο παθογονο μπορει να υπαρχει πανω στο σωμα ενος ανθρωπου καθως και το ευρυτερο περιβαλλον γυρω σου.
Και επειδη ξερω, θα μου πειτε ολοι οτι αυτο δεν γινεται, εγω το μονο που εχω να απαντησω ειναι οτι δεν γινεται για ολους απλουστατα επειδη πολλες φορες υπαρχουν στη ζωη μας αντικειμενικα εμποδια οπως η ελλειψη χρηματων, προβληματα υγειας μη αναστρεψιμα, πολυ κακες συνθηκες διαβιωσης εκει ομως οπου δεν υπαρχουν αυτα και υπαρχει θεληση και ανοιχτο μυαλο ειναι θεμα μηνων για να το πετυχει ο καθενας.