οχι βεβαια!χα χα εχω διωξει και καλυτερες!
Άπαιχτος ...
οχι βεβαια!χα χα εχω διωξει και καλυτερες!
ρε φίλε όλα τα καλύτερα κομμάτια σου προτείναν παραπάνω.όλα τους είναι "φιλέτα" τι άλλο θες; Και νέος με 9 μηνύματα και πήρες ηδη προτάσεις αντί να σε στείλουν για διάβασμα...μην είσαι αχάριστος.Πάρε την Ευα 21 και πήδα την 4 μέρες.δε θα πει όχι
Ωραιος ο thirios οπως παντα.
Στο τελος θα βγει στην βυζιτα η Ζετα σιγουρα με τοση διαφημηση που της εχει γινει.
αυτές μ'ενδιαφέρουν περισσότερο...
Μάνες, κόρες, αδερφές, πεθερές.....Ταϋλάνδη θα γίνουμε!!!!
οχι !!!
'νταξει, και σε μεγαλύτερης ηλικίας δε λέω όχι... ;)Στα πιπίνια εσύ
Καλά στην Ταϋλάνδη όμως όταν είναι να γαμήσεις γυναίκα καλό είναι να ζητάς και χααρτί γνησιότητας γιατί οι εγχειρισμένες εκεί είναι πάαααααρα πολλές.Ετσι γιατί είναι ακριβά και τα γαμημένα τα εισιτήρια
Ωραιος ο thirios οπως παντα.
Στο τελος θα βγει στην βυζιτα η Ζετα σιγουρα με τοση διαφημηση που της εχει γινει.
'νταξει, και σε μεγαλύτερης ηλικίας δε λέω όχι... ;)
Καλά στην Ταϋλάνδη όμως όταν είναι να γαμήσεις γυναίκα καλό είναι να ζητάς και χααρτί γνησιότητας γιατί οι εγχειρισμένες εκεί είναι πάαααααρα πολλές.
Και πιο πολλες αυτες που δεν τις εχουν κλαδεψει ακομα.Καλά στην Ταϋλάνδη όμως όταν είναι να γαμήσεις γυναίκα καλό είναι να ζητάς και χααρτί γνησιότητας γιατί οι εγχειρισμένες εκεί είναι πάαααααρα πολλές.
Λες και δεν βγαίνει
Απλα δεν ασχολουμαστε Παιχτη .Ρε αγορίνες,
Τελικα η καυλιτσακαυλιάρα ή Αννα ή οποιο ονομα να 'ναι, υπάρχει; Εχει δώσει κανείς; Φωτό ψεύτικες, λεφτά οτι να ΄ναι στον καθένα (100, 150 και 200 για 2ωρο).
Εχω χασει την μπάλα....
Να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα να τελειώνουμε.
Αμαν..... Τωρα το ειδα.... Μπραβο συγχαρητηρια και σε ανωτερα Εκανες μεχρι και τον μουγκο να μιλησει.Και καμαρωνεις αρχιβλακα.Βγαλτε το οι admin γιατι ηλιθιοι υπαρχουν πολλοι.Εμενα παντως που δεν μου ηρθε η 'Yoko ουτε κι'ο Bruce Lee βεβαια, ηρθε η 'Ρουλα', ελληνιδα, με καθυστερηση μισης ωρας λογω λαθους που εκανε το πρακτορειο στην διευθυνση. Οταν εγινε το μπερδεμα με την διευθυνση τους υποχρεωσα να μου επανεπιβεβαιωσουν οτι πραγματι επροκειτο να στειλουν την Υοκο της φωτο και μαλιστα μου διευκρισαν πως θα ερχοταν η κινεζουλα που στην τριτη φωτο ειναι με τα ασπρα. Τελικα αφου η Ρουλα μου ζητησε 10 ευρω για το ταξι και αφου μου ειπαν οτι το μπερδεμα οφειλετο στο γεγονος οτι ειχα μιλησει λεει με αλλη τηλεφωνητρια μου λενε περιμενε κι'ερχεται η Υοκο σε 20 λεπτα. Να μην σας τα πολυλογω μουρχεται μετα μιαμιση ωρα μια Υοκο ασιατισσα ασχετη με την φωτο αλλα και τελειως ασχετη με το επαγγελμα. Μου βγηκε ομως κατα καποιο τροπο σε καλο ομως καθως δεν ειχε καν προφυλακτικο μαζι της κι'ετσι η διεισδυση εγινε κανονικα χωρις με παρεκαλεσε ομως να αποσυρθω πριν χυσω...
Γιατί να βγει βρε Μουγκέ?Αμαν..... Τωρα το ειδα.... Μπραβο συγχαρητηρια και σε ανωτερα Εκανες μεχρι και τον μουγκο να μιλησει.Και καμαρωνεις αρχιβλακα.Βγαλτε το οι admin γιατι ηλιθιοι υπαρχουν πολλοι.
Επιμενω να βγει γιατι ως γνωστο η μαλακια ειναι απειρη κι ολο και καποιος θα βρεθει να το θεωρησει φυσιολογικο. Κι οσο για τις θεωριες για σιδερενιους οργανισμους τα νοσοκομεια ειναι γεματα απο αναλογους τρομπες και δυστυχως και τα νεκροταφεια.Γιατί να βγει βρε Μουγκέ?
Άστο να υπάρχει και ο καθένας κρίνει....
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!!!!
Να μην βγει, να μείνει σαν μνημείο της ανθρώπινης ...κίας και να λειτουργεί σαν παράδειγμα προς αποφυγή για όλους μας, γιατί ποιός είναι αυτός που σε στιγμή ατέλειωτης καύλας δεν του πέρασε από το μυαλό να το ζητήσει..άλλο να το θες , άλλο να το κάνεις όμως....Επιμενω να βγει γιατι ως γνωστο η μαλακια ειναι απειρη κι ολο και καποιος θα βρεθει να το θεωρησει φυσιολογικο. Κι οσο για τις θεωριες για σιδερενιους οργανισμους τα νοσοκομεια ειναι γεματα απο αναλογους τρομπες και δυστυχως και τα νεκροταφεια.