taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 6.305
Ποιό πιθανό είναι να σου έρθει ο Bruce Lee παρά η κοπέλα της φώτο..
κε μεναΕμένα για καλό μου ακούγεται αυτό που έγραψες.
προσθεσε τη στο facebook να δεις επιπλεον φωτογραφιες της και να βγαλεις μονος σου συμπερασματα αν αξιζει η οχι. το ονομα της εκει ειναι Natalia Krhth (Eljona) και αν δεν την βρισκεις το email της ειναι το natalia141@hotmail.gr
Μου βγηκε ομως κατα καποιο τροπο σε καλο ομως καθως δεν ειχε καν προφυλακτικο μαζι της κι'ετσι η διεισδυση εγινε κανονικα χωρις με παρεκαλεσε ομως να αποσυρθω πριν χυσω...
Εμενα παντως που δεν μου ηρθε η 'Yoko ουτε κι'ο Bruce Lee βεβαια, ηρθε η 'Ρουλα', ελληνιδα, με καθυστερηση μισης ωρας λογω λαθους που εκανε το πρακτορειο στην διευθυνση. Οταν εγινε το μπερδεμα με την διευθυνση τους υποχρεωσα να μου επανεπιβεβαιωσουν οτι πραγματι επροκειτο να στειλουν την Υοκο της φωτο και μαλιστα μου διευκρισαν πως θα ερχοταν η κινεζουλα που στην τριτη φωτο ειναι με τα ασπρα. Τελικα αφου η Ρουλα μου ζητησε 10 ευρω για το ταξι και αφου μου ειπαν οτι το μπερδεμα οφειλετο στο γεγονος οτι ειχα μιλησει λεει με αλλη τηλεφωνητρια μου λενε περιμενε κι'ερχεται η Υοκο σε 20 λεπτα. Να μην σας τα πολυλογω μουρχεται μετα μιαμιση ωρα μια Υοκο ασιατισσα ασχετη με την φωτο αλλα και τελειως ασχετη με το επαγγελμα. [size=30pt]Μου βγηκε ομως κατα καποιο τροπο σε καλο ομως καθως δεν ειχε καν προφυλακτικο μαζι της κι'ετσι η διεισδυση εγινε κανονικα χωρις με παρεκαλεσε ομως να αποσυρθω πριν χυσω[/size]...
πλακα κανεις???δεν νομιζω να το λες σωβαρα???την πηδηξες χωρις σκουφο>???μπραβο νεε μου αξιος αξιος....βρε το θεωρεις μαγκια αυτο???Εμενα παντως που δεν μου ηρθε η 'Yoko ουτε κι'ο Bruce Lee βεβαια, ηρθε η 'Ρουλα', ελληνιδα, με καθυστερηση μισης ωρας λογω λαθους που εκανε το πρακτορειο στην διευθυνση. Οταν εγινε το μπερδεμα με την διευθυνση τους υποχρεωσα να μου επανεπιβεβαιωσουν οτι πραγματι επροκειτο να στειλουν την Υοκο της φωτο και μαλιστα μου διευκρισαν πως θα ερχοταν η κινεζουλα που στην τριτη φωτο ειναι με τα ασπρα. Τελικα αφου η Ρουλα μου ζητησε 10 ευρω για το ταξι και αφου μου ειπαν οτι το μπερδεμα οφειλετο στο γεγονος οτι ειχα μιλησει λεει με αλλη τηλεφωνητρια μου λενε περιμενε κι'ερχεται η Υοκο σε 20 λεπτα. Να μην σας τα πολυλογω μουρχεται μετα μιαμιση ωρα μια Υοκο ασιατισσα ασχετη με την φωτο αλλα και τελειως ασχετη με το επαγγελμα. Μου βγηκε ομως κατα καποιο τροπο σε καλο ομως καθως δεν ειχε καν προφυλακτικο μαζι της κι'ετσι η διεισδυση εγινε κανονικα χωρις με παρεκαλεσε ομως να αποσυρθω πριν χυσω...
δεν ξερεις οτι τα ανηλικα δεν πρεπει να γαμανε?και κυριως χωρις καποτα?Εμενα παντως που δεν μου ηρθε η 'Yoko ουτε κι'ο Bruce Lee βεβαια, ηρθε η 'Ρουλα', ελληνιδα, με καθυστερηση μισης ωρας λογω λαθους που εκανε το πρακτορειο στην διευθυνση. Οταν εγινε το μπερδεμα με την διευθυνση τους υποχρεωσα να μου επανεπιβεβαιωσουν οτι πραγματι επροκειτο να στειλουν την Υοκο της φωτο και μαλιστα μου διευκρισαν πως θα ερχοταν η κινεζουλα που στην τριτη φωτο ειναι με τα ασπρα. Τελικα αφου η Ρουλα μου ζητησε 10 ευρω για το ταξι και αφου μου ειπαν οτι το μπερδεμα οφειλετο στο γεγονος οτι ειχα μιλησει λεει με αλλη τηλεφωνητρια μου λενε περιμενε κι'ερχεται η Υοκο σε 20 λεπτα. Να μην σας τα πολυλογω μουρχεται μετα μιαμιση ωρα μια Υοκο ασιατισσα ασχετη με την φωτο αλλα και τελειως ασχετη με το επαγγελμα. Μου βγηκε ομως κατα καποιο τροπο σε καλο ομως καθως δεν ειχε καν προφυλακτικο μαζι της κι'ετσι η διεισδυση εγινε κανονικα χωρις με παρεκαλεσε ομως να αποσυρθω πριν χυσω...
εισαι καλα?αυτο ειναι το τελευταιο.εχεις υποψη σου οτι παιζεις το κεφαλι σου στην γκιλοτινα καθε φορα?ποιος νομιζεις τις ελεγχει?περνανε γιατρους πιστευεις?Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και δεν αφορά τον τύπο που έγραψε το σχετικό μήνυμα, αλλά όλους εμάς που πιθανόν να πηγαίναμε με αυτή την κοπέλα...
ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΕΛΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ;
Εμενα παντως που δεν μου ηρθε η 'Yoko ουτε κι'ο Bruce Lee βεβαια, ηρθε η 'Ρουλα', ελληνιδα, με καθυστερηση μισης ωρας λογω λαθους που εκανε το πρακτορειο στην διευθυνση. Οταν εγινε το μπερδεμα με την διευθυνση τους υποχρεωσα να μου επανεπιβεβαιωσουν οτι πραγματι επροκειτο να στειλουν την Υοκο της φωτο και μαλιστα μου διευκρισαν πως θα ερχοταν η κινεζουλα που στην τριτη φωτο ειναι με τα ασπρα. Τελικα αφου η Ρουλα μου ζητησε 10 ευρω για το ταξι και αφου μου ειπαν οτι το μπερδεμα οφειλετο στο γεγονος οτι ειχα μιλησει λεει με αλλη τηλεφωνητρια μου λενε περιμενε κι'ερχεται η Υοκο σε 20 λεπτα. Να μην σας τα πολυλογω μουρχεται μετα μιαμιση ωρα μια Υοκο ασιατισσα ασχετη με την φωτο αλλα και τελειως ασχετη με το επαγγελμα. Μου βγηκε ομως κατα καποιο τροπο σε καλο ομως καθως δεν ειχε καν προφυλακτικο μαζι της κι'ετσι η διεισδυση εγινε κανονικα χωρις με παρεκαλεσε ομως να αποσυρθω πριν χυσω...
Δεν κατασκηνωνεις απο τωρα στο νοσοκομειο, του Ανδρεα Συγγρου βεβαια, για να να σου εχουν ετοιμο τον αριθμο προτεραιοτητα !!!Εμενα παντως που δεν μου ηρθε η 'Yoko ουτε κι'ο Bruce Lee βεβαια, ηρθε η 'Ρουλα', ελληνιδα, με καθυστερηση μισης ωρας λογω λαθους που εκανε το πρακτορειο στην διευθυνση. Οταν εγινε το μπερδεμα με την διευθυνση τους υποχρεωσα να μου επανεπιβεβαιωσουν οτι πραγματι επροκειτο να στειλουν την Υοκο της φωτο και μαλιστα μου διευκρισαν πως θα ερχοταν η κινεζουλα που στην τριτη φωτο ειναι με τα ασπρα. Τελικα αφου η Ρουλα μου ζητησε 10 ευρω για το ταξι και αφου μου ειπαν οτι το μπερδεμα οφειλετο στο γεγονος οτι ειχα μιλησει λεει με αλλη τηλεφωνητρια μου λενε περιμενε κι'ερχεται η Υοκο σε 20 λεπτα. Να μην σας τα πολυλογω μουρχεται μετα μιαμιση ωρα μια Υοκο ασιατισσα ασχετη με την φωτο αλλα και τελειως ασχετη με το επαγγελμα. Μου βγηκε ομως κατα καποιο τροπο σε καλο ομως καθως δεν ειχε καν προφυλακτικο μαζι της κι'ετσι η διεισδυση εγινε κανονικα χωρις με παρεκαλεσε ομως να αποσυρθω πριν χυσω...
...φωτο μαιμου στο πρωτο....γραφειο ειναι...το δευτερο φωτο μπαλκονι απο ξενοδοχειο .
Eδω εισαι !!!Βεβαι υπαρχουν και αλλες !!!
Πενυ, Ευα 21, Ελλη, Τζενη (η Αλβανιδα), Αννα 33 !!!Ευχαριστώ πολύ ρε παίχτη, κάτι άλλο έχουμε ???
Φίλοι μου καλοί θέλω τη βοήθειά σας...Θα είμαι μόνος μου από σήμερα το βράδυ και για 4 νύχτες.Θέλω να παίξω μεγάλη μπάλα και καθότι λάτρης του πρωκτού, γουστάρω να πάρω γκομενάκι που να μη με βασανίσει.Έχετε κάτι στα υπόψην, μη πέσω σε λακούβα ??? Ας είναι και τσιμπιμένο οικονομικα, δε με πειράζει(ξαναπατήσαμε Ελλάδα μετά από 1 χρόνο και πήρα χθες τα εκτος έδρας που μου χρωστάγανε. Με γαμήσανε για να μου τα δώσουνε, να γαμήσω και γω τώρα. Σωστός ???). Βοήθεια ρε παλικάριαααααα !!!
Αυτό εδώ τι λέει, γιατί με εξιτάρει, το έχει δοκιμάσει κανείς ??? Δίνει κουλουράκι πάντως.
ρε φίλε όλα τα καλύτερα κομμάτια σου προτείναν παραπάνω.όλα τους είναι "φιλέτα" τι άλλο θες; Και νέος με 9 μηνύματα και πήρες ηδη προτάσεις αντί να σε στείλουν για διάβασμα...μην είσαι αχάριστος.Πάρε την Ευα 21 και πήδα την 4 μέρες.δε θα πει όχι