rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 263
- Πόντοι
- 3.287
Ξέφυγε ο κόσμος...200 για μία ...
να είσαι σίγουρος ότι κάποιοι θα τα δώσουν...
Για την Σάντρα έχει αναφερθεί κάποιος σε προηγούμενες σελίδες.
Ωστόσο μια κριτική της θα άξιζε τον κόπο...
Το σωστό να λέγεται! Την πληροφορία για την κοπέλα της αγγελίας που είχα δοκιμάσει μία φορά τότε (με άλλο όνομα) την είχε δώσει το thirio11 (μαζί με κάποια άλλη που δοκίμασα 1 φορά τότε) και δυστυχώς ΚΑΙ οι τρείς που του πρότεινα ως ανταπόδωση διέκοψαν λίγο πριν τις γιορτές. Επεσε πάνω στη διακοπή υπηρεσιών από τη Λίνα (Κέλυ ως ανεξάρτητη) από την Αφροδίτη (της Εβίτας) που επανήλθε για ελάχιστο διάστημα 1-2 εβδομάδων πριν σταματήσει τελείως και μίας άλλης που τη χαίρεται ένας μοναχοφάης τώρα στην επαρχία ;).
Τώρα ακόμη και αν πολύ παλιοί στο site που γνώριζαν την Κέλυ από την αρχή ως Λίνα δεν πρόλαβαν να δοκιμάσουν γιατί σταμάτησε τότε δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι εγώ είμαι μαλάκας που δεν ανταπέδωσα την πληροφορία.
Εξάλλου όλοι σε όσους απαντάω καθημερινά στα pm γνωρίζουν ότι είμαι μοναχοφάης και αγενής .
Παρεπιπτόντως θα ήθελα να ρωτήσω ανοιχτά όλους όσους ασχολούνται με Ελληνίδες ανεξάρτητες αν την περίοδο από Δεκέμβρη μέχρι τώρα εμφανίστηκε στο thread κάτι σχετικό με Ελληνίδα εμφανίσιμη κάτω από 25 που να μπόρεσε να τη δοκιμάσει κάποιος εκτός της Εβίτας. Μόνο ο Αρης έστελνε κάτι mail και όταν πήγαινες να κλείσεις σου ακύρωνε γιατί "κάτι συνέβαινε". Αυτό που συνέβαινε είναι ότι τα mail είχαν φωτό από γκόμενες που τις είχε κατεβάσει από facebook ή από modelling . g r χωρίς οι γκόμενες να ξέρουν τίποτε αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Απ' ότι φαίνεται θα το συνεχίσουμε για πάντα αλλά δεν πειράζει. Καλή συνέχεια.
Θεωρώ πως ο συναθλητής κανένας80 έχει απόλυτο δίκιο. Η Εστέλλα κάνει κρεβάτι για 10 με τόνο, οι φωτογραφίες και οι τωρινές και οι προηγούμενες είναι δικές της και πρόσφατες και βέβαια είναι καραμίλφ. Ο ορισμός του μίλφ!
Προφανώς ΔΕΝ είναι 30, μάλλον 40 είναι ή τόσο δείχνει.
Τα χουμε ξαναγραψει προ ημερών...
Η Εστελλα ειναι 40+, (40 δηλωνει) είναι ό,τι βλέπεις στις φωτ., ειναι μιλφάρα και κάνει δυνατό κρεβάτι, τα μουσκευει τα σεντόνια πολλαπλά, squirt, fist, anal, στη μιση τιμη των CT.
Δεν ειναι πιπινι.
Oποιος γουσταρει μιλφ-PSE σπεύδει για την εμπειρια.
Οι υπολοιποι ας μη το ψυριζουν.
την γαμησες κι εσυ??...Ωραίιιιιιιος ο μιλφ-φαν! Καλά τα λέει!
παντα θα υπαρχουν τυπεΞέφυγε ο κόσμος...200 για μία ...
να είσαι σίγουρος ότι κάποιοι θα τα δώσουν...
την γαμησες κι εσυ??...
Μάλλον έχει αρχίσει να εκλείπει η πελατεία που μοίραζε 100άρικα σαν φειγ βολάν και λογικεύονται όλοι πλέον. Μου φαίνεται καιρός να κάνουμε και παζάρια στα υπερτιμημένα.
Αρχίσαν οι εκπτώσεις συναγωνιστές. Μάλλον έχει αρχίσει να εκλείπει η πελατεία που μοίραζε 100άρικα σαν φειγ βολάν και λογικεύονται όλοι πλέον. Μου φαίνεται καιρός να κάνουμε και παζάρια στα υπερτιμημένα.
Aφου δεν εφυγε με κανενα νεφρο λιγοτερο παλι καλαείναι αυτό που λένε, πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος