+1
Oi εκπτωσεις έχουν αρχίσει από μήνες...
120€ all in κατ οικον και η Αλεξία....μια χαρα αν σκεφτεις οτι με τα ιδια λεφτα πηδας ενα μιλφ στα ορθια σε μασατζιδικο στη γλυφαδα. Με 150, καθετε και 1,5-2 ωρες αν γουσταρει.
+1
Oi εκπτωσεις έχουν αρχίσει από μήνες...
Ποια ειναι η εν λογο κυρια?120€ all in κατ οικον και η Αλεξία....μια χαρα αν σκεφτεις οτι με τα ιδια λεφτα πηδας ενα μιλφ στα ορθια σε μασατζιδικο στη γλυφαδα. Με 150, καθετε και 1,5-2 ωρες αν γουσταρει.
120€ all in κατ οικον και η Αλεξία....μια χαρα αν σκεφτεις οτι με τα ιδια λεφτα πηδας ενα μιλφ στα ορθια σε μασατζιδικο στη γλυφαδα. Με 150, καθετε και 1,5-2 ωρες αν γουσταρει.
Αυτό είναι μεγάλη μούφα που λές άν εννοούμε την ίδια Αλεξιά! Την έχω πάρει 10 φορές και ποτέ δεν μου έχει κάνει καλύτερη τιμή.. Και φυσικά ντρέπομαι να ζητήσω κιόλας... Το πρόγραμμα της είναι VFM όσο δεν πάει άλλο.. Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο πραγματικά ξενέρωσα ήδη! Αλλά είσαι παραμυθάς άν λές για την ίδια..
εγω λεω για την εκ Latvia. Και τους χαρακτηρισμους, στους ομοιους σου.
Και εγώ γιαυτή λέω!!! την εκ latvia! Αφου λες παραμύθια! Πώς να σε πώ! Και δεν τα παίρνω με σένα!! Αλλά με εκείνη ΑΝ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ συμβαίνει κατι τέτοιο! Γιατί ανέφερα οτί την έχω πάρει πολλές φορές και ποτέ δεν μου έχει πεί για καλύτερη τιμή! ! ! Read carefully man!
και να υπενθυμισω στους νεωτερους οτι (πχ) την Νικολ - πριν γινει σκινωμα- αλλος την επαιρνε με 150 και αλλος με 700. Γιαυτο καντε ο καθενας το κουμαντο σας και μην κοιτατε τι κανουν οι αλλοι.
και να υπενθυμισω στους νεωτερους οτι (πχ) την Νικολ - πριν γινει σκινωμα- αλλος την επαιρνε με 150 και αλλος με 700. Γιαυτο καντε ο καθενας το κουμαντο σας και μην κοιτατε η σχολιαζεται- τι κανουν οι αλλοι. Εκτιθεστε.
Αυτό που λές είναι σωστό! Αλλά στα 700 ήταν με το πρακτορειό που τις έβρισκε πελάτες.. Και φυσικά μόνη της έλεγε για 300άρες και με παζάρι έπεφτε στα 150... Αν λέμε πάλι για την ίδια!!! (μινα - νικολ)
Αυτό που λές είναι σωστό! Αλλά στα 700 ήταν με το πρακτορειό που τις έβρισκε πελάτες.. Και φυσικά μόνη της έλεγε για 300άρες και με παζάρι έπεφτε στα 150... Αν λέμε πάλι για την ίδια!!! (μινα - νικολ)
αγαπητε μου, ειμαι ενας αγνωστος σε ενα σαιτ για πουτανες. δεν εχω κανενα απολυτως λογο να ψευδομαι. Οτι τιμες εχω γραψει ολα τα χρονια που βρισκομαι εδω (και με το παλιο νικ) ειναι αληθεις.
σωστα τα λες κ σε μενα ζηταγε 200 κ 250αρια αλλα οταν τις ελεγα εγω δινω 150 θες η αλλιως αστο το κανε γαργαρα...σαφως κ υπαρχουνε κ τα 700αρια κ τα 1000αρια..οποιον πιασουνε κ δεν ξερει τον γδερνουνε απλα...
Υπήρχε και περιοδο (για την Μικαέλα/Νικολ/Μινα μιλαω)που επερνε και 100 στοςυ γνωστούς (στο Ελληνίς, συγγρου). Τοτε ηταν και ΜΟΥΝΑΡΟΣ. Μετα 120€. 150 ειναι η τελαυταια ταριφα.
σωστα ..μετα ξεκινησε τα ταξιδακια κ τις κοκες κ χτυπαγε οπου εβρισκε...
Υπήρχε και περιοδο (για την Μικαέλα/Νικολ/Μινα μιλαω)που επερνε και 100 στοςυ γνωστούς (στο Ελληνίς, συγγρου). Τοτε ηταν και ΜΟΥΝΑΡΟΣ. Μετα 120€. 150 ειναι η τελαυταια ταριφα.
Ε τώρα με δελεάζεις να "στην πώ".... Δεν έχει παίξει τέτοια τιμή!! Μήπως τις δοκιμάζεις για μισάωρο? Η μίνα 100 την ώρα δεν υπάρχει περίπτωση!!! Εάν πάντως έχεις ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ καλές άκρες και γνωρίζεις πως γίνεται να ρίξεις τόσο πολύ την τιμή καλό θα είναι να το κρατάς για πάρτυ σου η να τις λές δημόσια! Μην ανάβεις τη φωτιά και την αφήνεις... Η μίνα όταν ήταν μουνάρα έπερνε ανεξάρτητα 300 ευρώ και καθόταν σαν ξύλο απελέκητο.. ήταν όμως ΜΟΥΝΑΡΑ!! με όλη τη σημασία της λέξης!
Την έιχα πρωτογαμίσει το 2007 και για να πετύχω 300 από 500 έβαλα γνωστό!! Πολύ καλό γνωστό!!!